Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 4
aka spune:
Dbunny la multi ani, iertare de intarziere.
Dastefa am primit pm dar se deschide pagina principala a forumului. copiaza la mine ce i-ai scris Mephalei. cred ca va pregatiti de weekendul cu cortul.
Dolores ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici
.
Kokorina cum mai e Pascal cu burtica?
Miro ia povesteste pe aici ce nu a fost ok la gradinita la care o inscrisesei. atitudinea educatoarelor, conditii? felicitari pentru propozitii.
dayanara ai terminat cumparaturile. la raport acum, cate perechi de blugi noi ai ![]()
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Dbunny spune:
Doloreeeees ce mare si frumos si strengarel e David
Are mutrita de copil de 4 ani! si ce-mi place cum esti tunsa...nu mai ai vreo poza unde se vede bine tunsoarea ta? sa ma inspir si eu...ca tre sa-mi tai parul ca-i cam distrus de la atatea suvite...ah, si esti tare faina, acolo cu sotul si cu decolteul ala promitator![]()
Dayanara eu vazut eu ceva jelly kids, sau produse d'alea cu laptisor de matca sau propolis pt imunizare, dar mi se pare ca scria pe o cutie ca-i pt copii de la 3 ani in sus...poate ma insel...
Dani se uita pe pozele din camera digitala(cu ecran de 2 inch)si recunoaste pe fiecare, unde-i mami, papi, apa(piscina), Nani(Dani), buni, lota(pelota-mingea)...
Ieri ii tot spunea la tac'su: caca! Paco il tot mirosea si pipaia la fund si nimic, iar a zis:caca!, nimic...in urmatoarele 10 secunde a facut copilu caca...na, ca anunta cand face caca...
Dimineata il mai las fara scutec(numa' vreo 5 min, ca-mi pisa toata casa) si se duce si-mi aduce un scutec si se cracaneaza sa il pun...![]()
aka pup you back
Kokoooooo Cum e Pascal?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
decolteu promitator zici...hahahahhaha..uite cum facem, ori bagi web cam si iti arat cum sunt tunsa ori fac poze si iti trimit
pup
quote:
citat din mesajul lui Dbunny
Doloreeeees ce mare si frumos si strengarel e DavidAre mutrita de copil de 4 ani! si ce-mi place cum esti tunsa...nu mai ai vreo poza unde se vede bine tunsoarea ta? sa ma inspir si eu...ca tre sa-mi tai parul ca-i cam distrus de la atatea suvite...ah, si esti tare faina, acolo cu sotul si cu decolteul ala promitator
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores si
David Cristian -22.11.2006-Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dayanara spune:
ce baiat mare ai dolores!! e scump foc david:)
freza daca nu ma insel e bob, iti sta bine oricum, ai o fata frumoasa tare cu ochii aia albastrii ca si dbunny
dbunny - uite www.jellykids.es/padres.php?mayor=1" target="_blank">aici, vad ca se poate lua de la 2 ani, dar n.am idee daca o folosi la ceva , i.as da de acum, sau sa mai astept pana face 2?¿
kokorina- ce face pascual? a fost ceva viral , ai aflat cauza?
aka - vara asta mi.am luat in total lungi si scurti 6-7 perechi :))
ivan si dayanara
dayanara spune:
ah mi.am adus aminte, apropo de ochi albastrii: vad mereu pe aici prin cartier in baietel de vreo3-4 ani negru, dar nu mulatru, negru african,negru negru din ala de bate spre albastru :))) dar cu ochi albastrii, stiti cat de frumos poate fi? imi vine sa.l iau in brate sa fug cu el :)
ivan si dayanara
mayaione spune:
Fetelor pe mama mi-au dat-o acasa, au spus ca din punct de vedere medical nu se mai poate face nimic, m-am rupt in mii de bucati. E o durere atroce pe care nu mai stiu cum s-o stapanesc. Ma uit la ea cum se stinge si sunt neputincioasa, acum ma agat de tratamente naturiste dar ma imbat cu apa rece, e in stadiu terminal si nu stiu cat o vor ajuta. Nu mai suport situatia, mama se uita la noi si cauta o speranta iar noi umblam dupa cripta si altele, simt ca innebunesc. Pe Ana am ignorat-o saracuta in ultimul timp, vai e cumplit. Imi pare rau ca va stric dispozitia, simteam nevoia sa va spun. Va pup si multa sanatate la toata lumea!
dolores spune:
dayanara, multumesc mult, da, intr-adevar despre bob este vorba..insa am jonglat cu tunosarea asta in sensul ca am avut tunsori diferite la bobul asta
mayaione, pe mine personal m-a miscat f mult ce ai scris, nici nu stiu cu ce te-as putea ajuta..e f greu sa fiu in locul tau in momentele astea, e cumplit toata situatia de fatza.imi cer scuze, nu am citit ce are mama ta, ce probleme. imi pare rau si de micutza ana care nu intelege ce se intampla si care sufera involuntar pt cum e mamica ei. nu-mi ramane decat sa ma rog la cel de sus sa treceti cat mai repede peste greutatzi, sa va intareasca si si sa va dea multa putere. va pup
eu maine ma duc sa-mi fac niste analize caci sunt 2 saptamani de cand nu ma simt bine deloc...sapt viitoare ma duc sa-mi fac o eco la stomac...
danita concediu placut cu vreme frumoasa si mult soare. pupa-l pe p
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
Mirona spune:
mayaione - n-am cuvinte - imi pare tare rau. 
DD sa aiba grija de mamica ta. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
kokorina spune:
buna seara fetelor!
MAYAIONE.....imi pare tare rau prin ce momente poti trece,e cumplita situatia,mai ales ca e vorba de MAMA....offff!!!!si saracuta ana...gandeste-te ca mai sant si minuni pe lume.sanatate multa mamei tale si tie iti doresc putere,dar multa tare!sa aveti grija de voi!
MIRONA.....felicitari pt kara la legatul cuvintelor.super!
DANITA....concediu placut mami!
AKA....pascal si-a revenit bine cu burtica.sa zicem ca vreo 2 zile nu a fost ok,dar cu regim si mangaieri de mama au trecut.pupici cristinutei!
fetelor eu m-am apucat sa iau niste vitamine,ca sa mai am putere,ca de altfel ma sufla vantul.iau magne b6,supradin,sunatoare si omega....cateodata chiar ma simt sleita de puteri.dimineata cand ma trezesc ma intreb:"asa repede inca o noua zi????"
ma duca sa ma bag in pat ca am facut o baie si sant rupta...pup si sper sa ne "vedem" in vichend.daca nu,atunci va doresc la toate un sfarsit de saptamana placut!