Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu m am saturat de necroza asta care nu mai trece...macar nu mai am dureri atat de mari...DIANA MIRELA,unde ziceai tu ca gasesc sticle mari de betadina,ca eu dau 20ron pe o sticluta si ma tine maximum o saptamana?

nu stiu cine a intrebat,dar la noi crustele de lapte au trecut cu gel de la avene,special pt asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CLABUR cum a ramas cu mamaliga?? ai prestat?
Ce bine ca esti la mare!MIe mi-e asa dor de o balaceala in apa!!!Bine ca ai prieteni asa de intelegatori.

ANNABABY sincer, nicicn ustiu daca sa cer sau nu analizele astea. O fi stiind ea ce face. Si apoi ai vazut si tu cum e cu analizele astea in laboratoarele noastre,te duci la 10 laboratoare si ai 11 rezultate deiferite. asa ca...Om vedea ce zice pe 4.

DANA

de la vremea asta am asa o stare de somnolenta. si nicun chef sa fac nimic. nici mancare nu-mi trebuie. cred ca am sa fac un nani la pranz.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Fetelor...multumesc...Sun, Andrey....viata incepe cand soacrele pleaca....(sunt gata sa zic ca se sfarseste cand vin...) Eu nu m-am inteles ever cu "dansa", dar m-am facut ca ploua...Dupa ce insa a declarat ca ei nu ii mai trebuie alti nepoti, ca are suficienti...si nu m-a sunat nici macar o data, ca s-a suparat pe mine ca am ramas gravida (dupa 7 ani de casnicie).....apoi...sa ma ierte DD, dar sunt si io om... Asa ca...acum cand a venit in vizita..se astepta sa ma f....la cap cu problemele ei...iar eu am zambit galesh...si....am plecat de acasa...Am fost cu mama la un film... Asa ca a fost tare jignita ca nu am facut sluj la venirea ei....DUPA ce a plecat m-a sunat...(ce rau imi pare ca nu am vorbit in fata...)si mi-a urlat in cap ca nu am voie sa ma port asa cu ea....Calm...i-am zis ca am aratat interesul pe care si l-a aratat ea de-a lungul sarcinii mele....si ca nu merita mai mult...Vaaaaaaiiii...ce nesimtita sunt...si ce bine ma simt...Ma iertati? pliiiizzz?
Cristina, esti o scumpa... Am disparu' ca am fost in mari depresii, au mai ramas neshte reminescente...dar luptam impotriva lor...Bebelidis ma ajuta sa ma remontez de fiecare data... Atat de fericita sunt cand o simt si ma gandesc ca fiecare zi ma duce mai aproape de ziua cand o sa o tin in brate...
Lupa nici nu stiu ce sa zic ca face... Cred ca rau.... adica nu poate sa mearga cu piciorul din spate, desi nu are nici un os rupt... Pielea arata ca de peshte fiert....Sper sa isi revina...Restul plagilor s-au vindecat....dar asta din spate....imi da de gandit.... Sper sa nu trebuiasca sa ii amputam piciorul....In rest mananca, se joaca cu mine in cosul ei....dar e inca socata si cu ochii mari de groaza...Uf...
Diarux.....sora fara inima....poti sa faci o paine de casa de moare berbantu'....si nu mai tre' sa te pisicesti pe langa el...Se face usor, ieftin (nu trebuie decat o drojdie, apa, faina...poate putin lapte...daca ai in casa), nu foarte rapid (adica fro 2 ore ca trebuie sa astepti sa creasca)...nu framanti....si te lingi pe deshte....Te invata sor-ta asta cu inima neagra.....daca vrei....E tare usor....Biliv mi. Eu sunt adepta mancarurilor care se fac repede, nu tre' sa stai in picioare mult si sunt gustoase... Orice te pune sa stai in picioare mai mult de 20'.....nu merita mancat... Al meu sotz insa....aoleeeeuuuu...cand gateste....si la o salata sta 3 ore sa o faca.... I-am zis ca as muri sa stau atat la pigulit...dar daca lui ii place....works for me....
Se mai aude ceva de Darius?

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Morcoveatza, La muuuuulti ani!

Noi am avut o noapte grea si acum sunt cam varza cu somnul. La 12 (la pranz) mi-a adormit cu chiu cu vai pe genunchi, si acum tot asa suntem, si am amortit de tot . Astept sa faca ochi sa-i dau sa pape si apoi i-o livrez lui tati si ma duc sa dorm.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Scuze ca am uitat:

Flo, Vicky, Biri, sa va traiasca pepenashii, si la muuulte lunite!

Cum trece timpul, mei !

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

buna, fetelor si sa va bucurati de pepenasi, fie ei de o zi , o luna sau peste.

si familia noastra s-a imbogatit pe 23 iulie cu bebe Vlad, 3550 g si 51 cm, cezariana la 39 saptamini si 3 zile, Apgar 9.

va pupam si va dorim tot binele din lume!

noi cititm cu interes tot ce scrieti.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am reusit si eu sa dorm 2 ore, ca a stat tati cu printesa. Am remarcat deja ca se linisteste mult mai repede in brate la tati, la mine nici gand...Da' cum o ia el in primire, cum tace.
Mi-e ciuda ca bate vantul, ca tare as fi vrut sa ies din casa...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

MORCOVEATZA sa fii sanatoasa si iubita!!!!

Noi suntem bine, papam, dormim, crestem, ne chinuie burtica cu colicii ei,dar asta e. Din pacate mai tot timpul sunt ocupata cu comoara mea si nu apuc decat sa citesc, la scris nu prea ajung.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

MORCOVEATZA scuze, asta era pentru tine:

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

MORCOVEATZA scuze, asta era pentru tine:

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput