Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEE

am inceput sa dorm ca un tun!!!
adik ma trezesc o singura data pe noapte nu de 3 ori ca pana acum,si din ce in ce mai tarziu. adik azi dimineata am dormit pana la 4 jumate. si dupa aia m-am trezit la 10 jumate. ce-o fi cu mine????Barbacmiu imi tine isonul...asa ca....
Eh, ne bucuram si noi de ultimele saptamani de liniste. si acum am pus-o de o mamaliga cu branza sau cu lapte bautut, dupa mofturile fiecaruia. ca ni-e lene sa mergem sa luam paine! plus ca nicic nu-i sanatoasa.(am gasit o scuza pentru lene)

MORCOVEATZA

CARMENELA eu ti-am zis ca esti con cabesa, sor'mia!!!nu-mi trebuie soacra, tine-ti-o snatoasa. cum ai sa-ti mai divesrsifici si tu viata altfel????
azi-noapte am visat cu incuscrirea aia!!!
Am inima soro, degeaba zici tu, da e prea tare faza aia cu calu'! si eu stiu povestea pe lung cu detalii picante, asa ca...sunt indreptatita sa rad cu lacrimi.
Felicitari pentru stelutza si la mai mare!

RALU nu cred ca se uitau prea crucis babele ca am ales si eu un moment mai ...nocturn...Plus ca la crasma aia erau niste domni de varsta a doua spre a treia care saracii au fost pupati rau de neveste cred cand au ajuns acasa ca erau matol.Si 3 don'soare de vreo 16 ani care si-au comandat o sticla cu vin alb. pe care au supt-o rapid. Asa ca au fost altii atractia serii.

Ma duc sa invart in mamaliga.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani,MORCOVEATZA!

LA MULTI ANI SI TUTUROR BEBICILOR NASCUTI AZI!

sunt tare mandra,pt ca de azi,bebe codrin imi zambeste de cate ori vb cu el,eu sau tati.e asa dulce!si pana acum a mai zambit cand vb cu el,dar rar si nu stiam daca o face constient,dar azi e clar ca a facut o constient...

azi ma simt putin mai bine,dar ieri am crezut ca o sa mor..si culmea e ca n am mancat nimic suspect si nici in caldura n am stat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Vezi cum te exprimi cu mamaliga aia ca acus prestez si eu una, dar nu am in casa nici iaurt, nici branza asa ca s-ar putea sa-mi stresez sotul.

Sa stii ca nici eu nu dau doi bani pe ce zic babele. Fiind vara au inceput sa ne vina prietenii din tara la mare. Din fericire nu trag pe la noi ca cica inteleg situatia iar eu sunt asa de "trista"...... asa ca ne vedem prin oras sau prin Mamaia unde fac o ora dus si o ora intors din cuza aglomeratiei. Toti rad de mine ca o sa o nasc pe Ilinca in masina....

AMR 4 zile

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Am avut si noi o noapte mai buna, cu exceptia unei singure ore, de la 5 la 6 cand a fost cam agitat ariciul, in rest ok, am dormit si noi pana la 9 WOW!!!
Ieri am iesit si eu dun casa, am fost prin oras la cumparaturi, si am tot colindat vreo 4 ore; apoi am scos ariciul la plimbare, adica am dus-o sa-si cunoasca strabunica (bunica sotului).
Aseara m-am ingrijorat tare mult ca a vomat cu jet - a fost prima oara si m-am speriat. Am luat repede cartile sa vad despre ce e vorba, am pus mana pe telefon si am intrebat si m-am mai linistit pana la urma, cica se poate intampla daca papa mai lacom (si ariciul rupe biberonul in doua, zici ca-i e frica sa nu il ia cineva de la botic) si nici nu reusim sa scoatem aerul asa ca asta ar putea fi cauza. Sau daca are nasucul infundat si respira pe gura, la fel se poate intampla. Cred ca ar trebui sa cumpar deja batista bebelusului si sa bag aspiratorul in functiune.

pt azi aveam planuri mari - vroiam sa facem prima iesire in parc, cu caruciorul, inpreuna cu tati, asa ca o adevarata familie! Insa e cam rece si e innorat, sta sa ploua, asa ca nu cred ca mai punem
planul in aplicare.

Diarux
mie dr nu mi-a facut nici un fel de recoltare din col sau altceva. Mai bine spune-i tu ce te ingrijoreaza ca sa-ti faca. Iar analize inainte de ceza nici mie nu mi-a facut, si vorba aia, la mine a fost programata, nu pe neasteptate. Am dus eu cele mai recente analize si s-a uitat anestezista pe ele inainte, insa daca nu as fi avut asa ar fi ramas, ca oricum nu era timp sa-mi ia mie sange, sa-l duca la laborator...etc

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Noi am primit ieri de la nasi un carusel tare dragalas care are vreo 5 melodii asa de linistitoare ca ma adorm pe mine inaintea Ioanei. Ea n-are nici o treaba. De dimintaea de la 9 de cand s-a trezit n-a mai dormit. Acum ii dau papa cu o mana si cu cealalta scriu la laptop, si sper sa o moleseasca masa si sa faca nani. Vad ca se mai insenineaza putin afara, poate pana la urma iesim in parc, noi stam frumos la o terasa, fata in carut...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
citat din mesajul lui monalac

la multi ani,MORCOVEATZA!

LA MULTI ANI SI TUTUROR BEBICILOR NASCUTI AZI!

sunt tare mandra,pt ca de azi,bebe codrin imi zambeste de cate ori vb cu el,eu sau tati.e asa dulce!si pana acum a mai zambit cand vb cu el,dar rar si nu stiam daca o face constient,dar azi e clar ca a facut o constient...

azi ma simt putin mai bine,dar ieri am crezut ca o sa mor..si culmea e ca n am mancat nimic suspect si nici in caldura n am stat...

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Mona scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj, am avut o perioada dificila in spital, bine ca a trecut.
Am stat la rezerve la parter cu sot cu tot, eu am fost ok, acolo personalul ok,medicul medicul meu extraordinar , a fost alaturi de noi tot timpul- tot el ne-a trimis si la budimex la un medic care ne-a spus ce sa facem cu copilul , cu operatia am facut anestezie epidurala si apoi imi baga doza de anestezic pe cateter si nu m-a durut deloc,am mers singura a doua zi, dezavantajul a fost ca toata operatia am fost constienta si nu prea mi-a placut decat cand mi-am vazut fetita.
La copii a fost oroare, doctoritele adevarate profi, dar asistentele niste rautati de femei nu inteleg de ce lucrau la sectia nou nascuti ca erau foarte delasatoare, nici cu bani nu le miscai.Dar am avut grija sa fac atmosfera la sefa de sectie, care si ea alaturi de medicul fetitei ne-a ajutat sa trecem de perioada dificila ,si apoi cand apaream si apream foarte des acolo asistentele se miscau de frica. Dar nu mi se pare normal asa , apoi mai era si faptul ca unchiul meu lucreaza acolo dar la alta sectie.
In final fetita este ok , de cand suntem acasa suge la san , nu se mai ineaca asa ca in spital, ceai ii dau cu lingurita si accepta,am fost deja a doua oara la budimex cu ea si medicului i s-a parut un copil sanatos.
Treaba cu laringele care mai trebuie sa se dezvolte vad ca nu o mai impiedica la papat ca in spital cand ii dadea respiratie grea si probleme, dar medicul ne-a explicat ca multi copii au asa ceva , eu am avut cand am fost mica si la patru luni mi-a trecut si ca cel mai tarziu pana la 1 an de rezolva de la sine odata cu dezvoltarea copilului.
Pupici

Andreea de Denisa

Mergi la inceput

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT.
Nu am apucat sa citesc din urma, inca ma adaptez la programul ei si sunt destul de obosita, de fapt ea se trezeste cam la 2 ore si repede la papa ca nu ii place sa o aman prea mult, abia am timp sa o schimb fara scandal.
Dar ii place la baita teribil, poate si pentru ca e semn de apa..
O sa mai pun poze pe picassa cu comoare mea.

Andreea de Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

RUX sa-ti fie de bine masa...suna bine menu-ul!!!
RALU am vazut si eu minunea e o scumpete!!!
De LAREMY nu mai stim nimic? tb sa fi nascut,oare ce?
Am o intrebare...daca tot vb ieri de ser fiziologic in nascuc...DE UNDE STITI CAT SA-I PUNETI CU SERINGA?DACA SE INNEACA?Mie mi-e frica si de taiatul unghiilor, unt tare neindemanatica, de unde am sa stiu cum am sa fac?

38 si

CLARA ANDREEA

AMR8 zile

Mergi la inceput

Dana si eu ziceam la fel dar pana la urma am reusit sa ii tai unghiile si nu era chiat adormita , o sa vezi ca , cu ceva rabdare o sa reusesti.

Andreea de Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DARA,ma bucur f tare ca sunteti bine si ca bebita n are nimic grav.
si codrin al meu papa mai greu si se tot ineaca,inca sunt mese la care nu mananca mai mult de 50ml,tot asa,pt ca se ineaca des si se enerveaza.cat despre asistente,asa e,sunt niste delasatoare,desi sunt tinere si au si ele copii mici.ce medic neonatolog ai avut>?

DANA 81,ii pui cate o picatura,doua in fiecare nara.eu am cumparat spray cu apa de mare,se numeste marimer si ii dau cate un puf in fiecare nara,dupa care ii aspir cu batista bebelusului,care mi se pare f eficienta,dar n o mufez mereu la aspirator,ci trag cu gura.

Mergi la inceput