Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata baitzele la fete is curate una la somn una sta de vb cu tata am reusit si eu sa fac dush ca la noi is niste calduri de numa, ciudat fenomen in uk.
Dana e ceva normal aici nu se face clisma si chiar te indeamna sa mananci daca poti cat dureaza travaliul sa ai forta si aici zice ca daca faci ceva e semn bun ca impingi cum trebuie. Eu am facut la Ari acuma nu mai stiu dar oricum aici is obisnuite si sunt super instruite la a te incuraja nu conteaza ca iti trebuie toate optiunile de durere sau nu ai nevoie de nimic da din punctul asta de vedere is formidabile moasele astea te fac sa te simti cea mai tare din parcare si na si asta te ajuta destul de mult si iti da incredere.
Tecky, Bujo pupici.
Caprioara chiar ciudat obicei nu am mai vazut asa ceva, adik ale mele nu au facut asa da mai baga mana prin par da nu trage de el efectiv.
Marimar tinem pumnii pt maine uite si o majoreta: .
Atata am retinut is obosita tare merg si eu la nani apuc si eu o ora juamte pana urca Flo cu bebe sus.
Pupici si ne auzim maine.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ankalaura se pare ca nu am suficient lapte ca sa se sature la o masa. Daca mai stau 5 min se vede treaba ca se mai umplu canalele (asa arata pompa). Dar sigur ca pe bebe nu-l pot frichini de tz'spe ori ba la un san ba la celalalt. Cred ca metoda ta e cea mai buna pt cazuri ca astea dar ... si cea mai grea. Unu ca tre' sa te lase bebe sa te mulgi ca dc se chitzaie pana la urmatoarea masa ... nu mai mere. Si 2 ca trebe sa ai determinare. Cred ca o sa incerc si eu totusi. Nu am ce pierde
.

mada 120 ml??? Wow, al meu numa vreo 80 - 90. Maine se face saptamana si ziua de cantar. Sper sa vad ca a luat destul ...

Bujo eu ziceam de kk in timpul alaptarii. Sa-l las juma de ora??? Pai plange si mie mi se pare ca din cauza asta plange ... Nu e asta una din cauzele pt care plang bebeii??? Oricum pare ft logic ce zici tu ... o sa incerc sa nu-l schimb.
Si WOW bujo ... 260 ml???????? Frateeeee ... ma duc sa ma ascund undevaaaaaa ....

Cat despre kk ... Vladutz a reusit sa faca azi pana si in caditza in timpul baii, daca va imaginati. Asta dupa ce acu 2 zile a facut dupa baie, in prosopul cu care il stergeam. Mami a inlocuit prosopul si la 5 min a facut alt cacalica in noul prosop. Era rasul plansul. Pt ca el niciodata nu face kk intr-o singura repriza, ci in 2 - 3. E un cacacios ca tac'su . Ca sa nu va povestesc ce batalie duce cu cacalica asta pana iese ... moama ce se munceste dragul de pui ...

mami de gandacel Vladut, 08.07.08

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ileanna asa fac toti bebeii in etape am invatat asta la Ari acuma nu ma agit sa o schimb decat dupa mai mult timp sa fiu sigura ca a terminat tot.
Legat de mutritele care le face si cum se chinuie asa fac bebeii nu inseamna ca sufera sau ceva dar toti fac asa mutrite si se screm si etc. Pe masura ce creste nu mai face asa.
Amira dupa ce face de multe ori adoarme dar cand nu adoarme si pace si miorlaie si etc o schimb si ii dau putin ceiuc si adoarme imediat si doarme si destul de mult.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai sa inshir si eu:

buricul: ne-a cazut in maternitate la 3 zile si a ramasese o cojitza,am dat doar cu baneocin si in 2 zile nu mai era nimik

caca: la inceput facea kk cand papa,acum face kk cand se trezeshte si tot cu multe mutritze,noi ii zicem :"vine ala rau!!"
si in plus dupa baitza ii fac masaj pe burtica in jurul buricului in sensul acelor de cesornic pt a stimula colonul,asta cand pare ca e constipata...iar intr-un caz foarte rar am fost nevoita sa-i bag un supozitor cu glicerina care a super functionat si nu mi s-a parut ca a deranjato

lapte:eu am pentru 3 copii,fara gluma..dintr-un san scot lejer 200-230ml...si Maria nu face fatza si eu ma chinui sa mai imputzinez productzia

inducere: eu aveam contractzii de la 35sapt,colul deschis scurt si moale,eram tocmai buna de nashtere

mese pe zi: noi avem doar 5mese/zi si se satura ,nu da semne de stomacel gol si mai bagam si ceai intre mese : vreo 150-200ml/zi
si ceaiul il bagam in biberon de la Chicco anticolici de care Maria e profund impresionata si il iubeshte mult de tot

colici: noi nu avem si nici nu am avut..bagam dimineatza Gripe Water 1tbl spoon si gata!!!

apropo Maria face cojitze in cap...ce sa-i fac?cu ce sa-i dau?

am mai uitat ceva??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pe Camy maine la 9 o baga in operatie pt ca au aparut complicatii. Nu si-a vazut copilul. Ne roaga sa ne rugam pt el, sa nu mai apara probleme. Doamne-Ajuta!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Doamne ajuta!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna dimineta!!!

Eu nu mai am somn, daca acum o sapt dormeam pana la 12, acusi la 7 sunt treaza...mmm, o fi vreun semn? de nerabdare..

PT CAMY SI DARIUS, AJUTA-I DOAMNE SA IASA DIN CUMPANA ASTA CU BINE

Hai sa va povestesc cum mi s-a spulberat un mit...cunoasteti vb:"fa miscare multa sa nasti usor!", ei bine pe mine rau m-a chinuit pt ca sunt o sedentara inraita...asa...aseara la plimbarica m-am intalnit cu instructoarea de aerobic, de pe vremea cand mergeam si eu la sala, care este si sportiva de performanta, etc, are o fetitza de 6 luni, si din vb in vb, mi-a povestit despre nastere...15 ORE travaliu!!!!, si tot ea mi-a spus ca nu are nici o tb cata miscare faci, ca ea a muncit pana in ziua in care a nascut..ci conteaza cum e corpul tau..Nu vreau sa fac din asta o regula, dar asa ce m-a uns la sufletul meu cel lenes

Ma duc la TV si astept sa va treziti..azi la 16 ma duc la DR. sa mi tineti pumnii...

39 si

CLARA ANDREEA

AMR6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Mama fetele, m-au apucat emotiile, maine e ziua cea mare! N-am mai putut sa dorm si am recuperat cu cititul! Ma rog si eu la DD sa o ajute pe Camy si pe bb Darius!Bujo da-mi nr tau, eu ti-am trimis PM si nu mi-ai raspuns! Fetele trimiteti-mi si mie lista cu cele necesare la internare ca sa nu mai caut ca nu am nervi destui! Asa ca maine la ora 13 sau 16 o sa fim doi sau doua! am uitat sa va spun la mine pana la 7 luni era baiat de la 7 luni cica e fetita asa ca vedem mai bine ce iese! Am nevoie de incurajari ca-mi tremura ceva de emotii, se ofera cineva?

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

pentru Camy si bebe Darius!!

Am citit si eu cat de cat din urma....Eu am o senzatie tare ciudata, il simt pe bebe sarind pe oasele bazinului sau mai bine zis frecandu-se de oasele mele...nici nu stiu cum sa explic. Oricum azi am programare la d-na dr...Abia astept sa vad la ce rezultat ajungem .

Mona, sa nu fie cumva vreo viroza ...Offf!! Ai grija de tine!

Claudia, !!!! Deci joi iti vei cedea in sfarsit bebeu...

Ruxi, la tine mereu apare cate o problema noua...Si eu as alege tot inducerea, dar pe de-alta parte nicic cezariana nu e un capat de lume!!!

CArmenela, ma bucur sa aud ca Lupa e mai bine!!

Marimar, inca nu sunt semne???Bafta azi la doctor!!

Tecky, si Ralucutzei!!!

Cristina 37+ ,cu Mihai Daniel

AMR 20 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Fetele dupa cate mesaje scap de moderare?

ankuta

Mergi la inceput