Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

dflavia, cred ca ma confunzi...eu am terminat Babes-ul de la Cluj...nu am stat in BM niciodata...poate totusi ne-am vazut undeva...cine stie...
Malinka, si mie mi se pare ca te cheama destul de rar la control astia de la Euromedica.si pe mine tot la 6 sapt mi-a spus Sasaran sa vin.eu as fi mers mai des, dar el mi-a spus ca nu e cazul, decat daca se iveste o problema.Sa stii ca Sasaran e tare de treaba, nu vb nici el foarte mult, dar in schimb mie mi-a lasat impresia unui om serios si cald.
Melly, imi place blondul tau...si fetita ta e o grasunica!
Daca sunteti interesate de cateva carti in format pdf si word despre sarcina si cresterea copilului puteti intra pe contul yahoo, user:cartidesprecopii, parola: carticopii si le gasiti in Inbox, de unde le puteti descarca.
Sa aveti o dupaamiaza placuta.Noi in seara asta avem program:aranjam mobila in camera bebelinei...cand e gata pun poze sa vedeti...
va pe toate...

AdrianaSM 30+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Rodica, puiul tau de morosan e tare scuuuump!o dulceata!filmuletul in care manaca piersica m-a dat gata! abia astept sa am si eu bebele meu...

AdrianaSM 30+ Estera Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
citat din mesajul lui melly23

ancaurn depinde cand ies dar nu mai mult de 1.5 ore!!!merci aprecierile, sper sa-mi iasa blondul argintiu!!!

Noi si fluturica Amelia

Ar fi o idee sa vii si tu dimineata, cum zicea si Flavia. Daca le e foame la pitici, avem unde sa-i hranim. Iti aratam noi. . Hai cu noi si incearca sa tii fluturica mai mult la aer, ca apoi o sa vina iarna si nu mai poti sta atat. Si o sa-ti para rau. Plus ca trece timpul altfel in gasca. Ti-o spun din experienta. Cand era Cezara mica eram o gasca de 8-9 care ieseam in parc la Mara. Si stateam de dimineata pana seara, nu asa. Te-am convins? Daca vrei, suna-ma (iti mai trimit o data nr mele de tel pe PM) sau trimite-mi-l tu pe al tau tot pe PM si te sun eu daca vrei.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

am nr tau anca dar sincer am inercat intr-o dimi sa ies cu ea pe la 9 am coborat dupa carut care e in garaj si ma chinui sa-l deschid si pana deschid pana jung la garaj ca e ma de parte cam la 100 mm cu fifitza in brate cu geanta apoi asta mica daca o ttrezesc urla de numa.dimi la 6 cand se trezeste suge vreo 10 min si cade lata pana la 10.si nu prea i-as fura somnul. daca va fi intr-o dimi sa nu doarma apoi fitzi sigure ca o scot.

cam la cat iesiti???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Melly noi iesim de obicei pe la 8 jumate-9. Dar depinde in special de vreme.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

aha!!!ok!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetele!

Eu marti am iesit din spital. Am fost internata miercurea trecuta din cauza contractiilor si acum sunt mai bine, stau in pat cat de mult se poate.
Vad ca nu ati pierdut vremea pe aici. Ati discutat multe lucruri interesante.
Bun venit la noi.
Bine ai revenit Ada cu

la toata lumea.

Nico
22= Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salut fetele
Darius va trimite cate osi un celora care l-au admirat si i-au facut complimente. Multumim.

Nicoleta, imi pare rau ca ai fost internata, cred ca a trecut greu saptamana cat ai stat in spital, dar ce sa faci? hai ca mai trec 4 luni cumva si o sa-ti tii printu in brate.

celelalte fete? pe unde umblati? acusica va pun absente cu rosu

v-am pus pe prima pagina capitole mai vechi unde au mai discutat baimarencele.

Pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Nicoleta stai in patuc sa nu mai vina contractiile pana in saptamana 40
Rodica ce frumos ai facut prima pagina, felicitari. Te rog sa completezi si la mine ziua de nastere 27.09.1979.

Ei, pe unde umblam? Iaca la plimbare non stop si dovada aici In parculet
ne-am intalnit eu, ancaurn si melly23, haideti si voi mamici cu pitici si burtici

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Salutare, fetelor!
Niko, ai grija de tine si de bebe, si stai cat mai mult in pat, relaxata!sper ca toate sa decurga bine si sa nu mai ai nevoie de alte spitalizari!
Rodica, felicitari pentru aranjarea paginii!totul arata super...
Dflavia, v-am admirat in pozele din parc...sunteti niste frumoase, la fel si piticii vostri!singurul cavaler intre atatea fete cred ca s-a simtit tare bine..:-)
Va pe toate...sa aveti un weekend frumos!
La mine asta e ultima zi la munca!!!!!!!!! URA!De luni sunt in concediu prenatal...

AdrianaSM 31+ Estera Iarina

Mergi la inceput