Mamici si Burtici de Baia Mare (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Malinka spune:
buna fetelor...
nikolleta...desi cred ca e groaznic, mai bine stai cat de multi poti in pat...ca sa fiti in regula si tu si bebe...noi iti tinem pumnii...
fetelor...frumoasa intalnire intre mamici si pitici...
rodica...multumim pentru tot ce faci pentru pagina baimarenelor...:)
sa aveti un weekend minunat...noi lucram la camera lui bebe care in curand e gata...doar ca burta lui mami e cam maree si sporul la munca cam mic...:) pupici...
Viitoare mamica
36+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14
Malinka spune:
anuntati-ma si pe mine cand iesiti intr-o dimineata....de ex, luni, daca iesiti, vin si eu in parc sa va cunosc piticii...si pe voi, normal...:) doar sa-mi dati detalii, sa nu ma leg de cine stie cine prin parc...
![]()
numai bine...
Viitoare mamica
37+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14
melly23 spune:
hello!!!!venisi si eu cu niste noutati cu pozicile cu rochita si cu blondul meu argintiu sper sa va priasca!!!cat despre intalnire, eu zic ca o sa iti dai seama malika cand o sa vezi un sir indian de carucioare!!!de obicei ne-am intalnit in jur de 9 9 30 n fata la mara!!!

Noi si fluturica Amelia
rodicamaries spune:
Melly, iti vine bine culoarea, iar Amelia e o dulcica, m-am distrat cand am vazut ca Darius are body ca si Amelia. ia priviti:
Amelia si Darius
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Ada_S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariana2005 Ada, am uitat sa te intreb........nu stii cu cat s-au marit tarifele de la 1 august la Euromedica? |
Din pacate nu am retinut exact suma, eu tineam minte ca doar cu 100 si ceva de roni, dar mamica cu care eram in salon mi-a zis ca e mai mult de atat. Dar poti sa dai un telefon la clinica si iti spun fetele, daca nu ai numarul ti-l dau eu.
Ada_S spune:
Va multumesc pt primirea calda, inca nu am reusit sa ma adun cu toate, am tot iesit pe afara, am incercat sa rezolvam si unele treburi pana e sotul acasa, apoi au mai fost musafirii si pt forum nu mi-a mai ajuns timpul.
Eu ma simt foarte bine, m-am recuperat aproape de tot, nu ma doare nimic, singura problema sunt kilogramele multe in plus... dar astea mai au timp. Pozele inca nu le-am descarcat asa ca inca nu va pot servi cu ele
.
E tare bine pana e sotul acasa, ma ajuta mult asa ca inca nu sunt obosita. Alexander da semne ca incep colicile dar inca e bine, se rezolva usor cu o lingurita de gripe.
la alaptat![]()
la tot 
rodicamaries spune:
Ada, ma bucur ca sunteti bine, sa ai grija de tine. Raul sta cu tine, sau e la bunici?, cum va descurcati? si eu vreau bb 2, cam cand implineste darius 2 ani, dar nu stiu cum a fi,cum sunt copii la varsta aia? te poti intelege cu ei?
lasa kg ca ai vreme...la mine au trecut 11 luni si tot mai am in plus.
Va pup pe amandoi, si te asteptam cand mai ai timp.
rodicamaries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ada_S OOOffffffff am uitat: Rodica e super prima pagina....multumim. Ada, mamica de baieti Alvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008) |

melly23 spune:
hellooo!!!!mai fetelor da' ce-i cu vremea asta!!!???azi noapte m-am trezit la 2 30 ca atraznit odata de doamne feri!!!m-am speriat!!!bebita dormea dusa, n-avea treaba!!!asa ca acu dupa ce terminasi cu curatenia si papa si bebica iar doarme am pus niste pozici ca tot sarbatorim azi 2 lunite!!!

dflavia ce ai rezolvat cu somnul!!???cu paturica???
ancaurn ce mai coci???ce face dragos!!!intra pe mess si adauga-ma la tine daca vrei!!!
haideti fetele barfiti ceva ca morrr de plictii!!!
ada sa-ti traiasca baietelul!!!cat despre colici noi ii rapungem cu debridat, dar flavia ar trebui sa ne spuna secretul de a nu avea colici!!!si fetele ea bea doar apa minerala!!!doamne cat mi-as dori sa fiu in locul ei!!!jos cu colicii!!!!

rodica cum esti cu raceala!!!trecut o ba???
olim mai da-ne si tu un semn!!!!
anca81 strigareeee, unde umbliiiiiiiiii????
malinka tu?????????nu zici nik??????????
Noi si fluturica Amelia

Alvin Raul (25.06.2006) si
Alexander Lucas (25.07.2008)