Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si cum sunt si am uitat pozele!!!

2 lunisoare

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Amelia sa fiti tot asa de cuminti si iaca nu mai aveti mult si trec cele 3 luni colicioase. Super pozele de 2 luni
Fetele, da Stefania mea nu a avut colici pot sa zic aproape deloc, cred ca ea cand plange, foarte rar, e de la digestie ca in ultimul timp e cam constipata, si mananc si beau orice (nu am incercat fasole, varza si afumaturi), tare norocoasa is
cu somnul? aseara s-a trezit din 2 in 2 ore si am incercat sa-i dau sa manance numai la 4 ore, ma termina ca se trezeste asa des , nu am bagat-o in paturica ca a fost prea cald, o sa incerc poate la noapte.
Ada_S felicitari ca va descurcati, conteaza mult sa te ajute sotul, mai mult ca oricine altcineva, si la noi e asa ca stam singurei Kg in plus si eu am, de o luna nu mai dau jos si as mai avea 6 pana la cea dinainte de sarcina

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

malinka multumim de comentariu de la poza!!!si de la amelia

mai fetelor unde umblati???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Rodica, eu nu l-am lasat pana acum pe Alvin cu nimeni, cat am stat in spital a stat cu sotul, partea proasta e ca s-a imbolnavit si mama din nou destul de grav si acum e la chimioterapie asa ca v-a trebui sa am grija si de ea. De descurcat ne descurcam de minune, eu zic ca nu e greu deloc, dar deocamdata am inca ajutorul sotului care e in concediu, nu stiu cum v-a fi cand se v-a intoarce la munca, sper totusi ca voi face fata 8 ore si dupamasa o sa ma ajute tot el, am un sot de milioane. Daca mai vreti un bb eu zic sa il faceti acum ca e mai bine daca cresc deodata, dar asta e parerea mea bineinteles nu la toata lumea se potrivesc socotelile de acasa.
Acum am reusit sa vad si eu fotografiile cu Darius ca data trecuta nu am reusit sa deschid, ce dulce e Darius.... mie imi place in mod special in costumul de morosan e un dulce foc.

melly, tare dulcica e Amelia, la fel ca mamica ei.

dflavia, ei ca tu nu ai multe kilograme de dat jos o sa le dai incet.... mie mi-au ramas 6-8 kg de la prima sarcina(atunci am pus in total 35, cu toate ca de la 5 luni am tinut regim), acum la sarcina cu Alexander am tinut regim toata sarcina si nu am pus decat 20 de kg din care am dat jos 12 pana acum..... deci mai am suficiente in plus... dar o sa le dau eu jos incet. Dupa prima sarcina m-am chinuit intruna cu cure de slabire, asta in timp ce alaptam si trebuia sa fiu atenta sa nu pierd laptele si slabeam foarte greu, dupa ce am oprit alaptatul mergeau kg jos foarte usor dar am vrut bb2 si nu am mai apucat sa dau jos totul.... acum am toata viata la dispozitie sa slabesc ca nu cred ca vom mai face bebei.
Nu mai stiu acum tu alaptezi?

Cand pot mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna fetelor,
Nikolleta stai cumintica in patut si asculta de nenea dr. O sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.Tinem pumnii.
Malinka daca vrei, trimite-mi pe PM nr tau de tel si te sun cand iesim. Noi asa facem in fiecare dimineata. Ne sunam si ne intelegem cand ne putem intalni, ca de, fiecare bebe se respecta si-si face propriul program.
Rodica, eu cred ca tu si Melly v-ati incuscrit si nu vreti sa ne spuneti. Body-urile ar fi dovada.
Ada nu-ti face probleme de kg in plus. Eu la prima nastere am pus 8 kg, le-am pierdut pana am iesit din spital, dar m-am ingrasat apoi mai mult. Si oricat incercam, cu diete si altele, nu reuseam sa dau nimic jos. La a doua sarcina am pus 7 kg si nu numai ca s-au topit, dar acum am cu 8 kg mai putin decat am avut cand am ramas insarcinata. Si fara sa fac nimic. Adica totusi tin regim de nevoie, ca Dragos e alergic la proteinele din lapte, asa ca nu mananc lactate de loc si nici dulciuri, ca toate au lapte in compozitie. Asa ca, se poate. Uite un de incurajare.
Melly n-am copt nimik ca a copt maica-mea . Am fost si ieri si azi la ai mei la Catalina si m-am rasfatat. Nu ca acasa as face prea multe, ca doar de aia m-am maritat, ca sa aiba cine sa faca mancare si curatenie, nu? (da' sa nu-i spuneti la barbatu-meu!)Mie imi ajunge copilul! Si la singular, ca pe Cezara o las mai mult la Catalina, asa ca... Da' m-am ars, ca in seara asta am adus-o acasa. Sa vedem cum o conving sa se duca inapoi mai repede. Ne vedem dimineata, daca nu ploua, nu? Si sa nu uit sa-i urez La Multe lunisoare si apoi ani Ameliei. Sper sa fie primita urarea, chiar daca e intarziata. Si in poze imi place blondul tau. Astept sa-l vad pe viu.
dflavia te sun dimineata daca-i vreme buna.
pt toata lumea.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Buna dimineata!

Fetelor, sunteti niste scumpe. Merci de incurajari.

22 + Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

sa aveti o saptamana minunata, se pare ca vremea e promitatoare si va doresc sa va mearga tuturor foarte, foarte bine...:)

Viitoare mamica 37+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

salutare,
ca venii vorba de copt ia uitati ce tortulet i-am facut verisorului de 3 saptamani aici

Ada eu numai san ii dau deocamdata
fetelor is rupta de oboseala, fata mea de 4 nopti se trezeste la 2 ore, am incercat sa o adorm fara san da tot se trezea, i-am dat la 2 ore si tot asa, nu stiu ce sa fac. Sa fie puseul de 3 luni? ca azi implinim si noi 3 luni ,si pentru Dragos la cele 2 lunite sa creasca mare flacaul.

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

ancaurn, ce bine ar fi sa dau si eu asa usor jos kilogramele, eu tin regim de multi ani.... grasimi nu mancam deloc, dulciuri foarte rar, toata sarcina cu Alexander am mancat 98% legume, crude sau la cuptor, restul a fost carne si eventual cate o prajitura de casa sau o clatita, asta de vre-o 5 ori pe toata perioada sarcinii si am pus 20 de kilograme. Dar poate cobesti tu bine acum si pana la urma am noroc, nu se stie niciodata.

Fetelor ce bine pt voi ca iesiti impreuna la plimbare.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireille77 spune:

Buna tuturor, sunt si eu o viitoare mamica, nu tocmai din baia mare, desi am petrecut acolo cativa ani buni, dar din Sighet.Ne-am gandit sa ne alaturam si noi grupului de burtici.Suntem in saptamana 25 si deocamdata totul e OK.
Malinka, ma bucur sa te regasesc, noi am mai vorbit acum vreo 2 ani cu ocazia nuntilor...

Mergi la inceput