Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Ada, bine ai revenit!
Felicitari ! Sa-ti creasca baietelul mare si sa fie sanatos!
Dflavia multumesc pentru informatii. Daca mai imi vine ceva in minte o sa te mai intreb.
Ancaurn, multumesc si tie!
Fetelor imi zicea cineva ca Dr. Ardeleanu spune tariful dinainte, asta s-a intamplat la o cezariana, adica 10mil. ceea ce mie mi se pare foarte mult. Pana si la Cluj unde am fost la un medic conferentiar o cezariana ,, este,, aprox. 200 euro. Oricum daca aveti pe cine sa intrebati va rog sa-mi spuneti si mie.
Dflavia, ma intrebai de ce cezariana?.....primul copil l-am nascut prin cezariana, asa ca nu risca nimeni o nastere normala, desi eu mi-as fi dorit sa nasc normal, asta daca nu ar fi existat nici o problema. Am fost la 4 medic dintre cei mai buni si toti mi-au dat acelasi raspuns.......cezariana.

Anca,tu unde ai disparut? Doar nu esti tot la Cluj? Mai da un semn de viata...ca vine data de 10 si vin la dr. Ardeleanu si ziceai ca ne intalnim.Oricum eu sper ca sunteti bine amandoua.

Mergi la inceput

Ada, am uitat sa te intreb........nu stii cu cat s-au marit tarifele de la 1 august la Euromedica?

Mergi la inceput

Malinka,tu la ce medic mergi la Euromedica? Ma bate gandul si pe mine sa nasc acolo, dar nu sunt foarte hotarata. Sotul meu vrea sa nasc la Cluj, unde am nascut prima data, eu.....nici nu mai stiu ce vreau...cred ca o ,,bataie,, buna mi-ar prinde bine! Sper din tot sufletul sa nu fiu dezamagita, indiferent de alegerea facuta. Mai vorbim...noapte buna, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salut fetele!
Cum mai sunteti voi?
Ada, felicitari pentru Alexander!Sa cresca mare si sanatos, sa va bucurati de el!ma bucur sa aud cuvinte de lauda la adresa lui Sasaran, ma mai linistesc si eu ca va fi ok la nastere cu el.Cum te simti dupa cezariana?iti doresc o refacere cat mai rapida!
Ancaurn, bine ai venit! ti-am admirat copilasii, ai doi ingerasi foarte frumosi!Sa cresca mari si sanatosi!
Rodica,ma bucur ca sunteti mai bine, ca v-a trecut raceala!
Malinka, inca mai lucrezi?pentru prenatal ai nevoie de concediu de la doctorul de familie sau de la ginecolog, si sa le duci la locul de munca.atat.de restul se ocupa ei.Si eu voi fi de luni in prenatal.abia astept, ca am ateatea de facut acasa,de pregatit camera pentru fetita!
Va pe toate...aaa, da, am pus poze noi cu burtica in crestere!

AdrianaSM 30+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Adriana esti o graviduta foarte frumoasa, ai o burtica maaare, da unde-s pozele alea? lucrezi la vre-un show-room?
in legatura cu pre/postnatalul, iti raspund eu rapid(contabila fiind). Trebuie sa mergi la medicul de familie si iti da el o adeverinta, defapt e ca si o scutire medicala, doar ca la diagnostic se trece prenatal/postnatal. o duci la firma si gata, de cand iti trece doctorul ca poti ramane, esti libera. o sa-i zici la dr de fam ultima menstruatie, o sa-ti calculeze DPN, si o sa scada 63 de zile(daca bine retin)deci cu aproximativ 2 luni inainte de DPN poti ramane pe prenatal.

Ariana
, totul e ca tu sa iei decizia si tu sa fii hotarata. Du-te in vizita la Euromedica, aduna toate intrebarile pe care le ai si pune-le, daca nu-ti convine cum e, sa te poti hotari.

Cand hotarati intalneala sa ne anuntati si pe noi.

aici niste pozici proaspete

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

deci la rapid asa ca mergem la dr. pun niste pozici cu noua freza, nu va speriati e doar decolorat parul, vopseaua doar vineri!!!

freza

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

AdrianaSMfrumoasa burtica. Ma face sa-mi fie dor. Dra eu...gata. Imi ajung doi. Si multumesc pentru aprecieri. Si eu zic ca sunt frumosi, ca doar sunt ai mei, nu?
Rodica tare dulce puiul de moroshan. Sa creasca mare sanatos!
Melly iti sta bine blonda. Astep sa vad culoarea finala. Pana pe la ce ora stai prin parc de obicei? Aseara am ajuns abia pe la 7.30 si n-am mai vazut nici un carucior portocaliu.
Ada bine ai venit acasa! Felicitari si sa-ti traiasca puiutul!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor....

ada, bine ai revenit, pupici lui alexander, apropo, i-ati ales un nume foarte frumos...ma bucur mult ca a fost totul in regula si ai fost multumita de clinica...

fetelor, va multumesc pentru informatiile legate de rh...cam asa am citit si eu peste tot si azi l-am intrebat pe dc...a zis ca, daca bebe va avea rh pozitiv, va trebui vaccinul, altfel nu...deci, asta o sa vedem dupa nastere...mi-a zis ca au vaccinul in clinica, deci nu trebuie sa-l cumpar inainte, nu mi-a zis cat costa, asta ati scris voi pe aici, sincer mi se pare cam scump dar daca e necesar, asta e...

in rest...bebe al meu are azi 3100 de grame si mai avem aproape o luna, deci o sa fie un barosan...:)

ariana...tarifele de la euromedica...1500 ron nasterea naturala, asta mi-a zis azi...cezariana 1600 ron...n-ar mai trebui nimic altceva, inafara de cazuri speciale, cum e la mine cu vaccinul sau daca hotaram pentru epidurala...si e asa cum zice ada, bagajul nu e mare lucru ce trebuie, dar eu tot o sa imi duc lucrusoarele mele...
eu merg la euromedica la dc roman...nu pot sa zic ca sunt super multumita de el, pentru ca mereu parca scot cu clestele totul de la el, nu zice nimic daca nu intrebi...asa a fost si cu vaccinul asta, cred ca el trebuia sa ma puna in tema, stiind despre incompatibilitatea de rh dintre mine si sot, nu sa astepte sa il intreb eu...si multe alte maruntisuri care ma deranjeaza dar poate astept si eu prea multe...oricum el merge in concediu in 15 august, si urmatoarea consultatie am programat-o la sasaran, sper ca el sa fie mai deschis un pic...
apropo, fetelor...pe voi, in ultima luna de sarcina de cate ori v-a chemat doctorul la control? mie mi-a zis roman azi ca, daca nu nasc pana atunci, sa merg doar in 2 septembrie, am ramas cam surprinsa...dar merge oricum mai repede, in 22, la sasaran, ca vreau sa vb macar odata cu el inainte de nastere...plus ca as vrea epidurala si asta nu se poate hotara tocmai pe moment...

melly, dflavia, si eu as vrea sa va cunosc printesele, cand iesiti la plimbarica?

adrianasm...,mersi pentru informatiile legate de prenatal...eu lucrez, de fapt o sa lucrez pana nasc, cred...ca lucrez la firma familiei si vroiam sa stiu cum se procedeaza pentru ca aveam impresia ca si la camera de munca trebuie dus ceva, acum m-am lamurit, totul ramane sa faca contabila...

rodica...pupici lui darius...

Viitoare mamica 36+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn depinde cand ies dar nu mai mult de 1.5 ore!!!merci aprecierile, sper sa-mi iasa blondul argintiu!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Rodica ma bucur ca Darius e mai bine, e tare dulcic puiul de morosan
Malinka eu si Ancaurn iesim de obicei dimineata inainte sa fie foarte cald si ne plimbam mult dar mai des prin zona parcului Mara. Si eu am fost la 3D la dr. Roman si nu mi-a placut deloc . In ultima luna medicul meu m-a chemat o singura data si apoi urma sa merg inainte de termen cu 4 zile dar nu a fost cazul ca pitica a venit cu 8 zile inainte .
AdrianaSM eu parca te cunosc, ai fost studenta la universitatea de nord si ai stat in camin pe Victoriei? Ai o burtica tare frumoasa.
Melly poate iesi si tu dimineata dupa ce papa si o sa doarma pe urma in carucior, ar fi o idee.

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput