Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ariana2005 sieu am nascut tot cu dr Ardelean, dar natural. Am cochetat insa o vreme cu ideea de cezariana, asa ca am intrebat o prietena care a nascut cu el in acest mod. Zicea ca i-a dat lui 200 EUR si anestezistului 100Ron.Si bine-nteles, cate ceva la asistente, infirmiere,etc. Dar ea a nascut acum un an si jumatate. Oricum, nu cred ca tarifele s-au modificat prea mult de atunci. Sper ca ti-am fost de folos.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

salut Anca,
bine ai venit, nici eu nu-s demult aici
cica se pune de o intalneala, oricum te anuntam si pe tine clar

chiar ce ziceti de intalnirea aia? pe cand?

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor ne-am intors

Am venit acasa marti si vineri am mers inapoi sa imi scoata firele.
Ce sa va zic fetelor, totul a fost perfect, nu am cuvinte sa multumesc si sa spun ce bine ne-am simtit....m-am simtit cu adevarat in siguranta. Doctorul Sasaran e un medic de exceptie. Nu mai stiu daca v-am povestit ca eu am ramas cu o problema de la prima cezariana. Am intoleranta la ata chirurgicala reabsorbabila, in loc sa se dizolve, organismul meu face reactie si se chinuie sa o de afara, asa ca 1 an de zile dupa prima cezariana am avut operatia deschisa in unele parti, acum cu sarcina se tot deschidea ici colo, dr. Sasaran mi-a scos cateva fire asa pe viu si mi-a promis ca la operatia de cezariana mi le scoate pe restul....asa ca am avut o operatie 2 in 1, am stat mai bine de 1 ora jumate in operatie si se pare ca datorita dr Sasaran si a dr Roman(si el a participat la operatie)in sfarsit sunt bine si nu o sa mai am probleme. Sotul a zis ca dr. a iesit tot transpirat din sala de operatie, din cate mi-a povestit dupa am inteles ca a fost chiar mai grav decat s-a asteptat.... trebuie sa precizez ca am platit exact 1600 lei cu nici un leu in plus, asta fiind echivalentul la aprox 450 de euro....si la cat am vazut ca se da in spitale nu mi se pare mult deloc avand in vedere ca medicii din spital nu investesc nimic, totul se face pe banii statului.
Doctotul Sasaran raspunde la orice ora la telefon si vine intotdeauna la pacientele lui. Cat am stat in spital dr. venea de 2-3 pe zi sa ma vada cum ma simt, asta inafara de vizita, ce-i drept am fost si un caz mai special. Epidurala se face la cerere, anestezist este la dispozitie, parca epidurala costa 100 de roni si se plateste la final.
In spital aveti nevoie de pasta si periuta de dinti, papuci. Eu mi-am pus mai multe lucrusoare, pe care le-am folosit ca am vrut eu nu pt ca nu erau la dispozitie.
In fiecare dimineata se schimba lenjeria de pat, de spalat m-au spalat de 2 ori pe zi. Dimineata cand se schimba lenjeria iti schimba si camasa de noapte. Hainitele pt copii nu sunt nu stiu ce dar sunt curate, nu exista nici o pata pe ele.

Trimit mesajul pana nu il pierd si revin.

Mergi la inceput

Parca Malinka intreba de rh-, eu am rh- si sotul pozitiv, primul copil are rh- ca si mine asa ca nu a fost nevoie de vaccin, in schimb Alexander are rh+ si ar fi trebuit sa iau vaccinul, asta in cazul in care mai vrem un copil..... noi am hotarat sa nu luam vaccinul deoarece nu vrem inca un copil.... sper sa nu ne razgandim. Vaccin aveau in clinica si costa 490 ron si se plateste la iesirea din spital, mi s-a parut destul de scump, dar asta e pretul si in farmacie.
Eu stiu totul despre rh-, daca vrei sa iti pove ce si cum scrie-mi un PM si iti explic pe indelete sa intelegi mai bine.

Mergi la inceput

Si acum sa va povestesc de Alexander: s-a nascut cu 2830 gr la exact 39 de saptamani, 50 cm, scor apgar 10/10. Marti la iesirea din spital avea 2500 de grame dar pana vineri a pus 390 de grame. Acum are deja 3000, mananca bine si doarme mult.... sunt asa fericita ca e cuminte, astept perioada colicilor sa ma pot plange si eu, desi stiu ca nu mai am mult pana atunci.
Alvin isi iubeste fratiorul tare mult, e foarte mandru de el desi a avut si cateva momente de gelozie de genul ca vrea sa fie si el invelit ca un bebelus, s-au vrea si el caciulita, etc.

Am scris un pic haotic ca ma grabeam sa scriu cat de mult, sper sa ma iertati daca am facut unele greseli sau am sarit de la una la alta....dar inca nu prea am timp, stiti si voi cum e cu musafirii ce vor sa cunoasca noul membru al familiei..... noroc cu sotul care ma ajuta foarte mult.

Va pe toate si pe noile venite, sper sa auzim cat de repede vesti bune de la Anca.

Mergi la inceput

WAW Ada, FELICITARI pentru micutul Alexander, sa cresteti mari si cuminti.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

felicitari ada pentru micutul alexander!!!sa fa traiasca sa fie necolicos si mancacios!!!

noi acu nu de mult am ajuns acasa!!!am fost la plimbarica si ne-am intalnit cu dflavia si cu frumoasa stefania care are niste ochi superbi!!!sunt ale taticului ei va zic eu!!!o cumintica foc!!!

am plecat ca plange piti!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

multumim Melly, intr-adevar azi a excelat in cumintenie
Amelia e o cuceritoare blonda cu ochi albastri superbi

rodica ce mai face Dariusica?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

la faza cu flondu mai vedem ca ii cade paru, deci vom vedea cu cine va semana, blonda ca tata sau saten inchis ca mama!!!dar maine seara fac parul blond argintiu!!!

fetele cand punem intalneala???

rodica ti-a trecut raceala???sper ca si la dariusica

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

waw...s-a intors Ada cu comoara ei...
felicitari pentru bebe Alexander[bis[
sa creasca mare, snatos, tie refacere rapida. Ma bucur ca totul a fost ok, nici nu ma asteptam altfel de la clinica si mai ales de la dl dr.

multumesc ca mi-ati purtat de grija
Darius e mai bine, din pacate a facut alergie la antibiotic, si am luat pe cont propriu si am continuat doar cu nurofen, acuma nu mai face febra, mananca, deci e aproape bine.

maine dimineata completez listuta.

pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput