Mamici si Burtici de Baia Mare (9)
Raspunsuri - Pagina 5
AdrianaSM spune:
Salutare fetelor...am avut o zi asa grea la munca azi!!!!
Abia astept sa intru in prenatal, ca deja nu mai pot!!!!!
Rodica,imi pare tare rau ca sunteti raciti...mai ales pe caldurile astea cred ca e groaznic!un
pt tine si Darius sa treaca cat de repede si cu bine...
Malinka, deci luna asta te intalnesti cu printisorul tau???sa fie o luna linistita, sate poti bucura de altimele zile insarcinata, si sa dea DD sa ai o nastere usoara si un BB sanatos!informatii despre Rh nu prea stiu sa iti dau, ca nu sutn in situatia acesta, dar in ziua de azi nu cred ca mai reprezinta o problema.doctorul trebuie sa stie sigur...
va
pe toate...un weekend placut...
AdrianaSM
30+
Estera Iarina
http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU
rodicamaries spune:
Malinka, cumnata mea a fost asa, ea rh- si frate-meu rh+, daca anticorpii sunt ok, nu-i probl, dar dupa nastere se face o injectie...dupa cum a zis si Melly. sa intrebi dr de injectie, cumnata o trebuit sa dea ceva bani la spital(spaga)ca sa i-o faca, de nu dadea nu i-o facea nimeni...acum a ce sa zic, intreaba si vezi, ti-o dau ei de-acolo sau trebuie sa ti-o cumperi tu...
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
melly23 spune:
inainte sa ma internez a zis una de acolo ca ea a facut injectia si a costat-o 5 mil la euromadica!!!
mi se pare enorm dar daca va trebui asta e, ti-o recomand!!!
Noi si fluturica Amelia
dflavia spune:
gata am scapat de constipatie azi dimineata in sfarsit, dupa numai 3 doze de siropel si-a facut efectul 
saracuta se simte si ea mai bine acuma 
ce mai fac fetele? voi mergeti in concediu cu piticii?
Flavia
Stefania
11.05.2008 
Poze
melly23 spune:
super flavia!!!si noi am scapat!!!

rodica cum esti cu raceala???pupi si la dariusica sa treaca!!!
Noi si fluturica Amelia
Malinka spune:
buna fetelor...:)
cum mai sunt piticii? darius e mai bine?
insuportabila caldura asta...eu maine merg la control, nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul... nu stiti cum se procedeaza cu concediul prenatal? iti trebuie adeverinta de la doctorul de familie la camera de munca sau doar la firma?
sa aveti o saptamana superba va doresc...
Viitoare mamica
36+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14
ariana2005 spune:
Buna fetelor!
Malinka, si eu am Rh-ul negativ si sotul pozitiv. La prima sarcina nu e absolut nici o problema, asta in cazul in care nu ai avut nici o intrerupere sau pierdere de sarcina. Se urmaresc anticorpii trimestrial la Centrul de transfuzii. La a doua sarcina se urmaresc lunar. Eu merg acuma a 8a oara. Dupa nastere se face Rh-ul copilului, daca este negativ nu e nici o problema deoarece nu exista incompatibilitate deci nu se formeaza anticorpi, dar daca este pozitiv in 72 h de la nastere se face vaccinul (imunoglobulina), si poti sa ai si a 2a sarcina fara riscuri. Si eu mi-am facut vaccinul, a fost gratuit. Era un program national gratuit si beneficia toata lumea de el. Acum nu stiu daca mai e, dar daca nu este in jur de 2,5-3mil. asta depinde de unde il ei. Oricum nu are rost sa il iei pana nu stii ce rh are copilul. Sper ca ai inteles ceva..........
Alina
34+ bebe baietel
http://community.webshots.com/user/ariana2005
ariana2005 spune:
Dflavia, ma bucur sa vad ca a mai nascut cineva si la spital...restul fetelor toate sunt sau au fost la Euromedica.
Mai am si eu pe cine intreba una ......alta...In primul rand, spune-mi cum a fost Dr. Ardelean la nastere. Si eu o sa nasc cu el cu cezariana peste aprox. o luna si nu am avut pe cine intreba. De tarife ce imi poti spune...la cezariana in special.
Ce trebuie sa contina bagajul pentru spital? Dupa cate am inteles trebuie sa-i ducem noi la bebe tot...la Cluj nu a trebuit sa duc nimic, numai hainitele de scos din spital. Cum este personalul medical? Foarte multe vreau sa te intreb dar pe rand sa nu te zapacesc de cap. Multumesc!
dflavia spune:
Ariana, intr-adevar am observat ca cele mai multe fete au nascut si o sa nasca la clinica, eu am optat pentru spital pentru ca am fost de la inceputul sarcinii pacienta dr. Ardeleanu, am avut si eu ganduri sa merg la clinica dar parca pentru siguranta mea psihica tot spitalul l-am preferat. Sincer acuma aveam si o cunostinta moasa care a zis sa nu-mi fac probleme ca o sa aiba grija de mine si asa a si fost, a stat cu mine tot timpul desi nu a fost de servici. Ea l-a contactat si pe dr care era in ziua aia de garda sa vina sa ma vada si a avut grija sa fie prezent si la nastere.
Avand in vedere ca am avut un travalui lung si la dilatatie 8 s-a oprit pt 2 ore a fost foarte grea nasterea si daca nu era medicul sa ma ajute nu stiu ce ne faceam. Cat am stat in maternitate m-a vizitat aproape in fiecare zi.
Chiar dupa o jumate de ora dupa ce am nascut eu, el si dr. Florea au facut o cezariana la o mamica pe care o cunosteam si eu si totul a fost in regula. Chiar tu de ce faci cezariana, el ti-a recomandat sau asa vrei tu?
De tarife...eu am dat 100 eur la dr, la cezariene nu stiu dar o sa intreb si o sa-ti zic.
Bagajul a fost asa: 3-4 schimburi pt bebe din care primul trebuie sa fie pregatit pt cand se naste (pampers, bodi sau salopeta, caciulita, paturica), ai nevoie de 2-3 prosoape si sampon pt baita, eu mi-am dus si sticluta pt lapte si suzeta (am avut nevoie de ele pt ca nu am avut lapte in primele zile) deci practic cam tot ce ar avea nevoie un bebe, acuma astea sunt cele mai importante. Daca-mmi aduc amminte o sa-ti mai zic.
Si personalul a fost ok sa stii ca nu au fost probleme, bineinteles ca am si dat cate ceva la asistente altfel nu se poate
cate 5-10 RON
Hai ca m-am intins, mai intreaba-ma daca vrei sa stii ceva si iti raspund cu placere daca pot.
fetele
Flavia
Stefania
11.05.2008 
Poze
ancaurn spune:
Buna, fetelor. Mai aveti locuri in club?
Daca da, uite datele noastre: Anca, DN 16.09.1975, mami de Cezara Ioana DN 19.07.2003 cu dr Ardeleanu Gheorghe la Spitalul Jud. MM si de Dragos Andrei - 3780g, 53cm, DN 11.06.2008 cu dr. Ardeleanu GH. la Spit. Jud. MM.
Melly merci pt link. 
dflavia deci aici te ascundeai! Si nu spui nimic!...
Malinka nu-ti face probleme in legatura cu Rh-ul. Si la noi exista incompatibilitate atat de Rh cat si de grupa. Eu am 0I cu Rh negativ, iar sotul meu are B3 cu Rh pozitiv. Copii amandoi au facut o combinatie si au B3 cu Rh negativ. Si asa cum ti-au spus si fetele, daca se constata la nastere o incompatibilitate de Rh intre tine si copil, ti se face vaccinul si apoi poti sa faci cati copii vrei!
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)