Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

da da certati-ma eram pe fuga din casa si cand am vrut sa corectez o picat netu!!!

ancaurn ma bucur enorm sa aud ca dragos e mai bine!!!tinem pumnii!!!pupicei de la noi!!!

flavia, cum ti se pare 31.08.2008???

noi suntem bine am fost am fript un gratar cu ai mei, am fost la ziua lui nepotica mea unde amelia o inceput scandalu!!!o cred ca e obosita saracuta!!!a mancat la fel de agitata si acum e adormita!!!atipita mai mult!!!cred ca asteapta baita!!!

va urez somnic flufos si nopticica buna!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

bravo dragos... si tinem pumnii sa fie bine si pe mai departe...:)

irlandeza, mersi de pont...o sa trec pe acolo sa vad daca au si va zic si voua...:)

in rest, o duminica minunata va doresc...pupici tuturor...

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am fost azi la d-na dr. Trebuie sa-i facem analize de urina (sumar si urocultura) si de sange. I-a facut si ecograf. A luat si prea putin in greutate si inca mai are si icterul de la nastere. Offf. Cred ca pe miercuri o sa fie gata toate analizele. Sper sa scapam repede si cu bine de toate cele.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

offfffffff anca!!!! pentru voi sa fie bine!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

tinem pumnii anca sa fie bune analizele, pana la urma tot o scoateti voi la capat ca Dragos e un luptator

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor.mamaaaa da ce de mamicute pe aici.Imi cer mii de scuze ca am lipsit atat de mult dar am avut niste problemute cu piscotelul care acum are 30 saptamani la mami in burtica.

Renata..Mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

renataozana, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme. Sper ca acum sunteti bine amandoi...sa ai grija de tine si de bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Fetelor,care sunteti din Baia-Mare spuneti-mi de unde as putea sa-i cumpar la fetita mea de aproape 3 ani niste adidasi si hainite mai de calitate...doar mergem la camin de luna viitoare...

Malinka,ai nascut?

Anca, inca nu ai venit acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Inca nu...si nici nu cred ca se intampla prea curand...termenul e 27 august...si tare mi-e teama ca bebe o sa vrea sa stea si mai mult...oricum n-as vrea sa nasc zilele astea, maine e aniversarea nuntii noastre, facem 2 ani si nu mi-ar placea sa fie doua aniversari prea apropiate...
apropo...as vrea sa iesim maine undeva, intr-un loc, restaurant, cat de cat mai select dar nu tocmai in oras...ceva gen Suior, de ex (ideea e ca ne place sa mergem la munte dar as vrea totusi ceva mai mult de o cabana si nici prea departe ca nu ma incumet sa fac drumuri lungi)...nu stiti voi ceva dragut?

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Malinka in primul rand LA MULTI ANI! si multa fericire in 3 si de ce nu in 4! Ce zici de Lostrita? Mie tare imi place acolo, pe terasa.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput