Mamici si Burtici de Baia Mare (9)
Raspunsuri - Pagina 17
renataozana spune:
Ariana multumesc,suntem bine acum dar stam cumintei inca vreo 2 luni macar.Malinca La multi ani!
Renata..Mami de Alex
renataozana spune:
Fetelor,ajutati-ma va rog si pe mine cu niste nume de baietei,am cautat pe net.dar nimic nu ma incanta in mod deosebit iar ce-mi place mie nu-i place sotului.
Poate are una din voi imaginatie mai multa ca noi
Renata..Mami de Alex
ariana2005 spune:
Renataozana, avem si noi aceiasi problema ca si tine...numele.
Si in cazul nostru, ce imi place mie nu-i place sotului si ce-i place lui nu-mi place mie...asta e, sper sa ne hotaram cat mai repede posibil, doar de maine intru in saptamana 37 nu mai am chiar asa de mult. Oricum eu iti spun ce as alege eu...Ianis, Noris, Eduard, Albert, Mihai, David sau Luca....sotul, Adrian, Cristian, Andrei sau Tudor...poate alegeti ceva de aici.
Spune-mi si tu la ce v-ati gandit...poate...poate...imi dai si mie o idee.
ariana2005 spune:
Malinka,
,,La multi ani si la mai mare!" Sa aveti o viata frumoasa impreuna si copii sanatosi...cat mai multi.
Si noi implinim luna aceasta 5 ani de casatorie si 9 ani de cand suntem impreuna...ce repede trece vremea...
dflavia spune:
Malinka, Ariana felicitari si
pentru aniversari, puiutii care vin o sa va intregeasca familia si o sa va umple viata de fericire si iubire. 

Flavia
Stefania
11.05.2008 
Poze
nikolleetta spune:
La multi ani, Malinka!!!

Si mie imi place tare mult la Lostrita si nu e foarte departe.
Renata sper ca sunteti bine acum. 
Si noi am avut aceeasi problema cu numele. Toate numele care le ziceam eu nu ii placeau lui, dar pana la urma am reusit sa alegem unul.
Nico
24 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
renataozana spune:
Ariana si mie imi place Eduard,Kevin,Mark,Robert,Richard si cred ca pana la urma va ramane Kevin Richard daca nu se razgandeste sotiorul meu
.
La multi ani si sa aveti parte doar de bucurii in viata,unde mergeti sa sarbatoriti?
Nicoletta multumesc ,suntem bine deocamdata ,acum ma pregatesc sa merg din nou la un control de rutina,defapt eu sunt urmarita la Cluj dar merg si aici la dr.Toader.Sincer nu se compara Clujul cu Baia Mare dar cred ca voi naste aici (sper sa pot naste normal)
fetelor va pupicesc ,vorbim mai tarziu aveti grija de voi si de bebei.
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani
ariana2005 spune:
Renata, noi vom sarbatorii la Gherla cu familia, la Baia-Mare ne-am mutat doar de 9 luni si nu cunoastem pe nimeni...nici locuri unde am putea sarbatorii...suntem foarte straini aici...incercam sa supravietuim cum putem dar la sotu nu-i place deloc (mie da). El spera sa ne mutam la Cluj...asta la anu in vara...numai sa fim bine si sanatosi.
Totusi fetelor nu-mi spuneti niste magazine pentru copii frumoase... ca nu prea am chef sa bat tot orasul in cautarea lor...poate imi dati voi vreo idee...
ariana2005 spune:
Dflavia, multumim de urari! La fel iti dorim si tie... Sa-ti creasca fetita mare si sa fie sanatosa...
Fetelor, nimic...? Se vede ca aveti bebelusi care va ocupa tot timpul... Oricum sper ca sunteti toate bine si bebelusii vostri la fel...
renataozana spune:
Nicolletta eu cred ca noi doua am avut placerea sa ne intalnim,te-am recunoscut din poze,tu te-ai internat cand am plecat eu la Cluj si am povestit putintel in salon.Ai mai stat mult prin spital?Mie mi sa parut groaznic acolo,abia am asteptat sa ma ia sotul dimineata.
Cum sunteti ?Ai mai avut contractii?
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani