Mamici si Burtici de Baia Mare (9)
Raspunsuri - Pagina 15
ancaurn spune:
Ai dreptate Flavia. Ne bucuram mai tare de un big kk decat de aur.
Fetelor, vreau sa va spun ca de la 18:30 cand s-a usurat, puiul meu doarme nemiscat. Am incercat sa-l trezesc, sa-i fac baita si sa-i dau sa mamance, dar n-am pe cine. Asa ca-l las asa. Sunt curioasa pe la cat se trezeste.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dflavia Irlandeza v-ati mutat? in Baia Mare? ![]() |
Da , ne-am mutat, nu la B.M. , tot aici, dar la mai mare.
Dinti nu avem inca, dar jucariile le roade de la 4 luni, am tot sperat ca apar, dar vad ca ne mosteneste, si mie si sotului ne-au aparut dintii tarziu.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka ce mi-ar mai trebui si nu gasesc e material din acela din care se faceau mai demult scutecele...finet cred ca se numeste dar n-am gasit...oare pe unde ar fi? |
Incearca la Dalia, parca de acolo mi-a cumparat mie tata 4 m de finet cand am nascut, si mi-a trimis aici. E f. util. Am sa-l intreb cu prima ocazie si-ti spun.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
melly23 spune:
neata'
ancaurn felicitari lui dragos pentru big kk !!!

si somnul ala cred ca-l astepta de mult numai ca nu a putut sa-l faca!!!

dflavia ai mancat nectarine???sau a facut asa fara!!!

cum a dormit stefania???sper ca mai bine si mai mult!!!
irlandeza chiar te rog sa il intrebi pe tatal tau de finet ca si eu vreau sa cumpar ca o mai pun pe bebita pe el dupa ce o spal la fundic!!!si o las asa in curu gol!!!

noi suntem bine!!!ieri am mers la festivalul "roua muntilor" din firiza , si ai mei erau cu cortu pe valea neagra si am mers la ei unde am si lasat-o pe amelia ptr 30 min cat ne-am facut si noi prezenta!!!a fost superb!!!am ajuns acasa la 21 45 si ne-am grabit sa-i facem baita la bebita!!!a adormit tun pana la 7 dimineata

, vedeti ce face aerul de munte din ei!!!deci daca duceti lipsa de somn muntele e rezolvarea!!!uite flavia o idee daca mai ai probleme!!!poate facem o iesire toate undeva la munte cu sotiorii!!!ce ziceti???vreau feedback la chestia asta!!!

si cine mai vrea e invitatul meu!!!

Noi si fluturica Amelia
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Fetelor, Dragos al meu a dormit pana la 3, a papat si apoi a mai tras un pui de somn pana la 7. Sa vedem ce va face azi. Sunt ingrijorata, ca dimineata cand l-am schimbat am gasit pe pampers pete rosiatice, ca de sange. Sun pediatra.
Melly, buna ideea cu muntele in gasca. Dar sa fie duminica, ca al meu lucreaza si sambata.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
melly23 spune:
ancaurn asa am vrut sa scriu si eu ca dumineca deoarece si al meu sotior lucreaza sambata!!!deci care se mai baga sa scrie si apoi hotaram ce si cum!!!
ancaurn fugi repede la medic cu el!!!ai vaz ce o patit msbb cu andra!!!

sa nu fie asa si dragos sa fie bine!!!poate e de la caldura!!!

de la noi!!!
Noi si fluturica Amelia
dflavia spune:
Melly nu am mancat nectarine da i-am dat siropel ieri dimineata si pe dupamasa a facut. Azinoapte iar m-a trezit la 2 si la 5. Sa stii ca aum 2 saptamani am fost si noi la munte la Izvoare da nu a fost nici o schimbare cu somnul atunci ![]()
Anca pupa Stefania pe Dragos sa nu fie nimik
.
Sa ne scrii ce a zis pediatra.
de excursie ne bagam si noi ca nu mai suportam caldurile astea, Uf!
Flavia
Stefania
11.05.2008 
Poze
ancaurn spune:
Fetelor, merci de incurajari. Pediatra a zis ca ar putea fi de la constipatie, sa-l fi zgariat usor cand a facut. Trebuie sa-l supraveghez azi si maine mergem la ea la spital, ca-i de garda. Melly, MsBB a patit altfel, fetita ei tot voma si plangea la masa. Alysh parca patise la fel ca mine inainte de a pleca la mare si nu a fost nimic. Oricum, Dragos e vesel, nu are febra, nimic. Cand l-am schimbat a doua oara a mai avut doar o pata mica de tot si mult mai deschisa la culoare. Mai vedem maine. Sa ne tineti pumnii. Oricum, a reusit sa faca iar kk singurel azi, fara siropuri sau alte stimulente. Sunt mandra de el.
Sunt de acord cu data de 31.08.2008. In 31.07.2008 nu putem din pacate. Avem agenda plina.![]()
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Mami de
Cezara (19.07.2003) si