Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

mirelle scrie repede vreo 10 mesaje unul dupa altul sa treci de moderare!!!si da-ne datele tale sa te treaca rodica in listuta!!!

invit fetele la o intalneala maine dimineata la ora 11 in parc la mara la scena!!!

care vine sa dea un semn!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

bine te regasesc, mireille77 desi in alt context...:) nu esti prin grecia? da-ne datele tale si...sedere placuta pe forum...

melly, eu vin... deci la 11 la scena...o sa ma uit dupa o mamicuta blondina...sigur esti tu aia...:)

pupici tuturor...:) noapte buna...

Viitoare mamica 37+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Mireille, bine ai venit printre noi!
Te asteptam cat mai curand cu mai multe date despre tine si bebelusul tau...apropo ce este...fetita sau baietel?...

Fetelor,cu bebelusi ...am veni si noi in parc sa va cunoastem dar eu si fiica mea suntem niste puturoase ... ne trezim abia pe la 10.30-11. Poate iesit intr-o zi si dupa-masa. Mai profitam si noi cat mai putem ca dupa ce vine bebe...adio somn...atunci cu siguranta ca ne vom putea intalni mai dimineata!
Noi oricum va dorim plimbare placuta si sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Am fost azi la dr.Ardeleanu la control si m-a tratat cu fffffff. multa indiferenta. E adevarat ca nu am fost pacienta lui de la inceput, dar oricum dupa ce eram eu nehotarata in privinta locului unde voi naste va dati seama cum sunt acum...Mi-a lasat impresia ca pentru el banii conteaza si nimic mai mult. Dpn-ul meu este in 17 septembrie si el m-a programat la cezariana in 5 septembrie. Bineinteles, nu inainte de a ma programa pe data de 4 la cabinetul lui privat. Auzeam eu ca inainte de cezariana isi cam spune tariful...si credeti-ma nu unul foarte mic. Voi nu credeti ca totusi m-a programat cam repede? Nici nu mai stiu ce sa fac? Oricum m-am programat pe 23 si la Cluj la medicul meu...mai vedem ce zice si el.
Pe cand eram hotarata sa raman aici...trebuia sa se intample ceva.
Macar daca stiam mai repede de Euromedica, dar am aflat destul de curand si mi s-a spus ca nu pot naste acolo decat daca am fost luata in evidenta cu cel putin 3 luni inainte de a naste.
Pana la final sper sa fie totul bine....

Apropo, la 35 saptamani mi-a spus ca bebe are aprox. 2.400 kg iar ecografic dupa ce i-a masurat femurul si perimetrul cranian a reiesit ca as avea 33 saptamani. La voi, ce v-a spus? Mi se pare mie sau e cam piticut bebe?

toate mamicile, bebelusii si burticile si sper ca nu v-am plictisit prea tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Bine ai venit Mireille si sarcina usoara in continuare.

Sa stii Ariana ca si eu mergeam la Ardelean inainte sa raman insarcinata si nu mi-a tare placut de el. Tu nu te descuraja pt. ca am auzit ca e bun, asa ca medic. Ca in rest e mai indiferent, asta-i partea a doua, dar cand e in spital nu isi permite atatea si am auzit ca se poarta bine cu pacientele.

Vreau sa va zic ca Dr. Breban e un medic si o femeie de milioane. Mie mi-a placut tare mult, cand am fost in spital, cum s-a ocupat de paciente.

23 = Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireille77 spune:

Multumesc de primire fetelor
datele mele: DN 16.10.1977 UM 21.02.2008 DPn 27??.11.2008
La ultimul ecograf mi-a spus medicul 90% este baietel.Adevarul e ca speram sa-mi spuna asta, mai ales ca imi doream un baietel ffffff mult, desi chiar daca e fetita(10% sanse) nu m-as supara deloc, cred ca mi-ar fi mai usor mai ales ca in familie avem numai fete.
malinka, ai dreptate, contextul este altul, parca ieri planuiam nunti si azi vorbim de bebei...Intr-adevar sunt in Grecia de anul trecut si ma lupt cu caldura...nu e usor, dar vom supravietui, deja din septembrie vom avea temperaturi mai rezonabile.

si o intrebare: voi ati avut carcei? m-au prins azi noapte 2 la picior de m-am trezit instantaneu si nu stiam ce mi se intampla...sa fie oare lipsa de magneziu sau e una din simptomele cu care va trebui sa ma obisnuiesc????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna tuturor...

mireille...cu carceii ma confrunt si eu uneori noaptea, cand schimb pozitia piciorului dar trec usor daca pun rapid piciorul in pozitia initiala...eu am carcei la gambe...:) sa ai sarcina usoara in continuare...deci in grecia ai sa nasti?

ariana...eu n-am auzit de faza cu 3 luni de evidenta la euromedica, din contra, dc roman mi-a zis ca la ei nu conteaza ca esti o gravida care merge regulat acolo sau una care face doar un control...toti pacientii sunt egali...deci, poate ar fi mai bine sa intrebi chiar acolo...

fetelor...stiti voi care... ma bucur ca v-am cunoscut si pe voi si pe pitici...voi v-ati cunoscut pe forum sau va stiati dinainte?

Viitoare mamica 37+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

pe forum

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Malinka sarcina usoara in continuare, nu-i tare usor pe caldurile astea da mai ai putin de tot.
mireille77 bine ai venit si sarcina usoara, carcei si eu am avut suportabili da trec toate si vin altele

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Mireille, carceii sunt dupa cum ai spus si tu din cauza lipsei de magneziu....fa o cura de magneziu, asta dupa ce o sa iti consulti medicul bineinteles si o sa vezi ca o sa inceteze...cel putin la mine a functionat cu ambele sarcini.

Malinka, am intrebat la Euromedica, nu ma luam eu asa dupa povesti...

Mergi la inceput