Mamici si Burtici de Baia Mare (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Malinka spune:
ariana...daca ti-au zis de acolo, asa o fi...dar ma mir...si imi pare rau, o sa te descurci tu cumva, la cluj sau la spital...sunt fete care au fost multumite de spital...pana la urma important e ca bebe sa vina cu bine, nu?
oare anca81 ce mai face, tot la cluj e oare?
nikolleta, te simti mai bine?
ada...nu mai zici nimic? cum e cu bebe acasa?
Viitoare mamica
38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14
rodicamaries spune:
Dflavia,
mamica obosita. Te inteleg, eram franta cand ma trezeam noaptea. Poate o fi puseul. Dar eu iti recomand sa-i scoti cate o masa de peste noapte, eu ii dadeam ceai, si de la 2 luni nu s-a mai trezit noaptea, decat daca-i era foarte sete sau isi pierdea suzi.
Mireille bine ai venit. Da si eu am avut carcei, dar incercam sa schimb pozitia cand ma « atacau »
Alina, imi pare sincer rau ca treci prin problemele astea, la Euromedica nu te iau, Ardelean nu-ti place. Off numai de asta nu ai nevoie acum. Eu iti spun parerea mea, apoi tu nu trebuie sa faci cum zic io, fa tu cum vrei.
Eu zic sa mergi marti (19 aug-atunci vine din concediu)- intre orele 9-11 la dr Sasaran la cabinetul lui particular, sa-i spui toate cele, si daca nu ai avut probleme cu sarcina, poate te ia, si oricum operatia de cezariana o face impreuna cu dr Roman. Asta e doar o solutie, poate mai ai si altele intre timp. Nu mai retin
, ai fost cumva la Sasaran si nu ti-a placut cum te-a tratat ? sau alta mamica o fi fost…
sper sa se rezolve si situatia asta si tu si bebe sa fiti bine.
Mamicilor si burticilor, cand puneti de-o intalneala, dar putin mai tarziu ca numai la 10- 10jumate ne trezim, plus ca urmeaza gateala,si drumul pana-n parc...sa ne anuntati.
Pup toate mamicile, bebeii si burticile
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
Mireille77 te-am inregistrat la recensamant
mai scrie 8 mesaje sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajul mai repede. Te iertam si daca in mesaj, ne saluti doar.![]()

ariana2005 spune:
Rodica,nu am fost la Dr. Sasaran,dar am auzit numai lucruri bune despre el...s-a vorbit deja cu el insa m-a refuzat tocmai pe motivul ca nu m-am dus putin mai repede. A fost foarte amabil si dragut dar a spus ca asta e politica clinicii...asta e. De felul meu sunt o fire foarte hotarata dar probabil sarcina ma face asa...vreau ca totul sa fie bine, mai ales pentru bebe si pentru mine bineinteles doar mai am un copil inca destul de mic...cineva trebuie sa le poarte de grija la amandoi. Eu oricum sper ca intr-un final sa fie totul bine si stiu ca o sa rad candva pe faza asta.
Malinka, mai ai asa de putin! Cum stai cu rabdarea? De cate ori te-ai uitat deja la lucrusoarele lui...i-ai aranjat deja patutul?
rodicamaries spune:
Alina, o sa fie bine. In cazul asta da-i banii cati cere lui Ardelean, si daca-si face treaba bine, nu-l baga in seama, ca oricum el face operatia si gata, nu sta el cu tine tot timpul. cu restul asistentelor rezolvi tu sa se ocupe de tine.
Pup, si sa ne tii la curent
irlandeza spune:

Ne-am mutat si nu am mai avut net o perioada. Sper ca sunteti OK toate. O sa citesc din urma.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
mireille77 spune:
Buna dimineata!
O sa ma straduiesc sa scriu mesajele, doar ca e atat de cald ca nu stiu pe unde sa ma ascund...
Malinka, o sa nasc aici, in Atena mai exact, numai sa nu intarzie mult, am inteles ca baieteii mai intarzie sa iasa...o sa vedem.
Despre carcei, am mancat ieri banane si soia( am citit ca-virgula- contin magneziu si s-au linistit, dar acum am alta problema....retin apa!!!abia am intrat in luna a 6-a si incepem sa ne rotunjim binisor.Medicul m-a sfatuit sa nu pun mai mult de 2 kilograme pe luna.Uneori imi vine sa devastez frigiderul...
nikolleetta spune:

Da, Malinka, ma simt mult mai bine. Stau in pat aproape toata ziua si sunt ok asa. Contractiile s-au rarit mult si mi-a venit si mie inima la loc dupa sperietura care am tras-o. Acuma astept sa ne mutam (la sf. lunii), ca sa incepem sa cumparam una-alta, sa aranjam camera... si sa ma mai linistesc si eu putin. Bebe e foarte activ. Mi-e frica sa nu fie asa de la mine, pt. ca am avut cateva zile tare agitate.
Mireille foarte bine ca poti manca, pt. ca eu nu pot manca aproape nimic.
Fetelor voi nu aveti probleme cu somnul? Ca eu nu prea pot dormi noaptea si sunt tot asa de la inceputul sarcinii.
Nico
23 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
nikolleetta spune:
postez si aici mesajul care l-am gasit:
primit ieri 13.08.2008
A NASCUUUUT ANCAAAAAAAA!
CARLA 2900GR, APGAR 9, NU A VAZUT-O INCA!
ISI REVINE, ARE MASCA DE OXIGEN, A FACUT CEZA CU ANESTEZIE GENERALA, NU A PRINS RAHI
O DOARE RAU OPERATIA!
BINE AI VENIT PE LUME CARLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca nu gresc si e vorba de Anca pe care o stim noi! 
23 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
melly23 spune:
felicitari anca!!!!!!!!!!!!!!!

sa-ti creasca fifitza si sa fie sanatoasa si necolicoasa, dar mancaciaosa si mai si!!!

Noi si fluturica Amelia