Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Nikoletta pune link de unde ai gasit mesajul, sa vedem daca e Anca noastra.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutari si de la mine!
Am lipsit cateva zile si se pare ca ati fost tare harnicute la scris ...
Noi suntem bine, crestem, azi am intrat in 32 de sapt.D-ne ce putin mai este...!!!!sunt deja in concediu prenatal si am aranjat intr-un final camera Esterei.Nu e gata dar in mare e ok.Inca patutul nu l-am montat,urmeaza zilele astea...
Malinka,cum esti? mai ai asa de putin...cum suporti caldurile astea groaznice?sper ca sunteti bine si tu si bebe.
Nikolleetta, ma bucur ca esti mai bine.am vazut pozele tale, ai o burtica tare draguta!Sa creasca sanatos baietelul din ea!
Rodica, de unde stii ca Sasaran e in concediu pana in 19?eu chiar vroiam sa sun vineri la cabinetul lui sa ma programez pt sapt viitoare.Oare am ceva sanse?sper din tot sufletul, ca deja sunt 7 sapt de cand nu am mai fost la control!
Mireille, bine ai venit intre noi! un si de la noi!
Fetelor,Anca81 a nascut!!!despre ea e vorba.stiu de la odiseea de sept-oct.ANCA ITI DORESC O REFACERE RAPIDA SI BUN VENIT FETITEI TALE CARLA!SA CRESCA MARE SI SANATOASA!
Va pup pe toate...aaa, da, am pus niste poze noi cu camera si unele cumparaturi pt Estera...

AdrianaSM 32+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna...in primul rand... pentru anca si fetita ei carla, refacere cat mai rapida si revenire grabnica in baia mare si pe site...:)

ariana...intr-adevar mai e foarte putin dar sa stii ca nu ma prea grabesc, oricum zilele trec asa de repede ca imediat e aici "marele moment" ...deci cu rabdarea stau foarte bine (normal, exista si nerabdarea de-a tine puiul in brate si mai ales de-a vedea piticul in bratele lui taica-su) dar mai rau e cu micile sau marile neplaceri care nu-mi dau deloc pace...nu pot nicicum sa dorm, de parca organismul s-ar pregati pentru zilele ce urmeaza dupa nasterea lui bebe, pielea ma mananca groaznic, mi-au aparut pe maini si picioare niste bubite mici mici de tot, un fel de alergie sau stiu eu ce care ma omoara seara si nici nu stiu de ce sau ce-as putea sa iau pentru asta...plus picioarele la care mi-e si groaza sa ma uit la cat sunt de umflate... si totusi, asa, per total, mi-e ok... mi-e frica de nastere (vreau sa nasc natural) dar incerc sa nu ma gandesc la asta si sa le iau pe toate asa cum vin...oricum vin..

acum e cam gata camera lui bebe...poate reusesc azi sa fac poze si va pun sa vedeti...apropo de poze, adriana m-am uitat la pozele tale cu lucruri pentru bebe si, poate gresesc, mi se par cam mari hainutele, ce marimi i-ai luat?...nici eu nu i-am luat marimea cea mai mica decat cateva hainute dar mi se par cam marisoare ale tale...imi plac mult salopetele alea mai grosute, e o poza cu 2 salopete, unde i-ai gasit? ca eu n-am gasit decat lucruri subtiri...a, si perete din camera ei e chiar haios, frumoasa idee ati avut...

mireille...asa imi zice si mie lumea, ca o sa nasc dupa termen...dar cred ca la fiecare persoana e altfel...oricum, fetele de baieti...voi la cate saptamani ati nascut? anca, cum mai e dragos?

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Anca...FELICITARI
Bine ai venit Carla

Anca - refacere rapida iti doresc, si te asteptam cu vezti.

Adriana, m-am intalnit cu asistenta de la cabinetul particular si printre altele mi-a zis ca-i in concediu pana in 18.
Nu stiu ce sa zic...incearca sa suni maine, daca nu raspunde inseamna ca s-au facut programarile pt saptamana viitoare. Vezi tu, iar o saptamana in plus, una in minus nu e important, daca n-ai probleme.

foarte frumoase lucrusoarele printesei tale, anul trecut pe vremea asta si eu spalam hainute si le calcam, atata imi era de drag sa le aranjez, atunci au fost aranjate, acuma e cam vraiste la Darius in dulapior, deschide cate-un sertar si le scoate pe toate

Malinka, asa e toate vin si nici n-ai timp sa te gandesti...trec foarte repede, asa o sa fie si cu nasterea...o sa vezi.
poate ne lasi un nr de tel sa te contactam cat esti in spital, sau sa ne trimiti un sms ca ai nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

rodica... mersi de incurajari...sigur ca mi-ar placea sa vb cu voi cand o sa fiu in clinica...:)

gata, am terminat si cu camera, am facut si poze si acum le incarc, sper sa va placa...cand ma gandesc cat de multa munca am depus acolo (fetelor, eu am facut toate, draperiile, perdeaua, cuvertura de canapea, seturile de lenjerie pt bebe (adica 4 seturi), husele pentru cosuletele din ratan, toate le-am cusut eu, sa fie in acelasi ton...:), tapetul l-am pus cu marius, sotul)...si cu cat drag intru in camera de vreo 20 de ori pe zi doar ca sa-mi incant privirea...ma si sperie uneori intensitatea sentimentelor cu care pregatim venirea lui bebe...de cat de multe suntem in stare cand ne dorim ceva...si acum, acum nu-mi doresc decat ca bebe sa vina cu bine, nasterea sa treaca usor si sa-l vad dormind in patutul acela...:) mda...sunt un pic nostalgica...

sper ca maine sa nu fie o zi tocmai asa fierbinte ca cea de azi...somn usor tuturor...

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka, asteptam pozele, si eu mi-am imprumutat o masina de cusut, si ultimele 4 saptamani mi-am cusut tare multe, cearceaf pt patulul lui, scutece de bumbac(pt baita, schimbat etc) erau numai ate peste tot. E o implinire mai mare sa stii ca le-ai facut cu mana ta.
asteptam pozele.

Ai fost sus la Manastire? am vazut pozele din albumul 37sapt+5. Am fost si eu prin mai-iunie, E superb acolo, asa o liniste si o zona de frumoasa.

Mergi la inceput

Malinka...ce frumoasa e camera lui bb
super-super-super, v-a iesit minunat. Stati la casa, sau aveti aprtament mai marisor? Noi stam la 2 camere, asa ca dormim toti trei in dormitor(inca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolleetta

Fetelor voi nu aveti probleme cu somnul? Ca eu nu prea pot dormi noaptea si sunt tot asa de la inceputul sarcinii.

In ultimele 2 luni de sarcina am avut si eu probleme cu somnul, nu mi se inchideau deloc, parca abia ma trezisem, dormeam doar 2 nopti pe sapt. , in rest citeam, mai rar TV ca n-ai ce vedea noaptea, iar calculator nici vorba, statul prea mult in fund imi provoca contractii, asa ca am devorat biblioteca de langa mine, o carte /noapte.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Malinka, foarte frumoasa camera lui bebe. S-o stapaneasca sanatos.

Anca, felicitari si refacere rapida, Carla bine ai venit pe lume.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput