Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

garga felicitari ptr intrarea in luna 7
bitzamai caut.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

laura multumesc mult
cand ma uit la voi ca mai aveti cateva saptamani pana la marele eveniment...incep sa ma gandesc ca...incet incet o sa parasim toate aceasta odisee in care ne-am crescut burticile....

27+ Piccola e Fragile Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Gargaritza, felicitari pentru intrarea in saptamana 28!! Mult a fost, putin mai este!!
Eu imi fac piept de pui la gratar cu salata ...fara sare!!!!

34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

bitza multumesc
ma fetelor va intreb si eu ca pana azi nu am patit si nu stiu...vi s-a intamplat sa se miste bebe in burtica asa ca si cum e pe vibratii...sa se zbata asa...mi-a vibrat toata burta... m-am speriat nu de alta...si ca sa va zic cat de paranoia sunt..primul gand care mi-a venit a fost "se sufoca cu cordonul ombilical"...dupa ce radeti...raspundeti-mi ca sa ma linistesc...

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

fetile eu ma duc la tv ca peste putin timp incepe meciul cu Dinamo, si mi-s dinamovista...tati al nostru a plecat la meci la Tg Jiu...so voi vedea meciul cu bebelina si cu soacra

toate burticile preznte sau mai putin prezente,o seara buna

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara, fetele!
In primul rand , ma bucur de vestile bune...multumim Eva! Anca, fii tare, nu mai e mult, si o vei tine in brate pe micutza Carla!
Gargaritza, felictari pt intrarea in luna a 7 a:P
Cd, parca u ai spus ceva de genul ca se face o cerere pt k angajatorul sa plateasca 15% in prenatal! Imi spui, te rog, unde ai gasit asa ceva, in legislatie!eu i-as pune pe angajatorii mei sa -mi plateasca si 100%, la cat is de nesimtiti!
Bitza, imi pare rau ca ai avut prob cu tensiunea!spre sa fie bine pana la sf!Imi pare rau pentru catelul tau:((.
acelasi bouncer (sau asemanator) l-am gasit si eu pe bimbomarket cu 60 euro si am fost asa bucuroasa ca e mult mai ieftin ca la noi! cand colo...pe site-ul lor e mult mai ieftin:((
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=840&c_id=153&cf_id=158

maine merg si eu la control, sper sa nu ma aleg iar cu o internare, ca mi-au iesit cam aiurea analizele, cred ca m-am ales din nou cu o infectie urinara :(

va pup pe toate
somn dulce

32+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

gargaritza, sotu si-a bagat nasul pe langa mine cand citeam pe forum si m-a pus sa iti raspund legat de vibratiile lui bebe, ca el stie ca si Mikul nostru vibreaza , deci stai linistita si eu simt la fel de multe ori si ma intreb oare ce face, dar sigur nu se sufoca cu cordonul

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna fetele.
toate, o sa-mi fie dor de voi, de miine la scirbici cu mine .
ne "auzim" abia dupa ora 15.
noapte buna tuturor!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

uite aly 'Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010' este aceeasi lege in care spune ca femeia care a nascut are dreptul la un salariu mediu brut pe unitate
Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.

au mai fost niste discutii pe aici la ce unitati se aplica contractul si parca ziceau fetele ca la cele cu peste 20 de angajati

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Alyte interneaza doar pt infectie?Si mie la analizele din spital mi-a iesit crescut numarul de leucocite, dar astept si rez uroculturii.Ar fi culmea sa fie iar infectie....la 2 saptamani de cand am tratat alta infectie urinara!!
Mami de Alexahai ca nu mai e mult si scapi de scarbici!!!

34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput