Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 6

_irina_ spune:
Of, of, abia marti ma duc la eco sa o vad pe bebelina.
Intre timp ma uitam pe hartia de la medic ca mi-a recomandat ceva analize: leucograma, examen de urina si inca ceva. Doctorii astia au un scris infernal. Nu imi dau seama ce a vrut sa scrie acolo.
Oare o sa scap si de data asta de suit pe masa?
Pana cum ma declar norocoasa. Nu m-a suit deloc pe masa aia infernala. Mi-a verificat odata colul dar tot pe masa de eco, fara sa ma expun prea mult. Stiu ca pana la urma o sa ajung si in pozitia aia de care fug, dar sper sa fie cat mai rar si cat mai putin. Si poate nasc prin cezariana si atunci am scapat din nou. eu inca nu am luat nimic pentru bb. In primul rand camera bblinei e inca pe post de depozit de prostii. In al doilea rand ne asteapta abia de acum dezastrul cu amenajarea apartamentului si nu as vrea sa ii iau lucrusoare si sa le prafuiesc pe toate. Si ar mai fi si pisica, ea nu va avea acces in camera lui bb si pana pun usa la camera imi va fi greu sa ii blochez accesul acolo si la lucrurile bebelinei.
Dar oricum sunt o mamica denaturata. 32+
- Andreea

gargaritza85 spune:
laura eu nu ma mai pot dezlipi de acel body micutz...cand ma uit la el si-mi imaginez ca bebica mea o sa fie imbracata cu el...imi dau seama cat de micutza e...si cata nevoie o sa aiba de mine...si eu abia astept sa ii ofer tot ce are nevoie ...ma emotioneaza mult sarcina asta..gandul ca o sa am un puiutz asa mic....asta unde si sunt eu mai emotiva probabil...
bitza nu atac cardul, nu inca cel putin....eu sunt mai degraba fan vazut placut cumparat....adica vreau sa ating lucrurile respective cu mana mea inainte sa le cumpar...so...mi-am planificat sa merg frumusel prin magazine sa cumpar. astept saptamana asta sa vina matusa mea din italia (totodata prietena mea buna,nasa fetitei mele,etc) care mi-a cumparat multe lucruri de acolo...abia astept sa le vad,ard de nerabdare dupa aceea cred ca voi merge si eu sa cumpar ce-mi lipseste
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

andy.p spune:
andreutac esti redoutista
irina incet mamicutzo le rezolvi tu pe toate
garga asa e ...senzatia e minunata,cumperi tot felul de lucruri si apoi astepti sa vina bb sa vezi cum ii sta si sa le foloseasca
Apropo fetili vi-ati luat bouncer?De unde si de care?32+
bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

CD27 spune:
si eu am scapat de controlul pe masa ultima data, desi...poate era mai bine sa il fac pentru linistea mea (dr m-a intrebat daca vreau saa ma vada pe masa, no way )
gargarita sotul meu a vazut hainutele Mikului cand au venit, dar acum cand le-am scos din nou e socat, sunt foarte mici, ii e teama ca nu i se vor potrivi; si eu as vrea sa merg in magazine sa iau cate si mai cate, dar nu prea pot, obosesc repede si nu prea am nici timp; sa nu mai zic de preturi, sunt multtttt mai mari decat pe LR
bitza e super ca ai primit niste bani inpoi, spor la cheltuit
si 5 zile trec repede
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

bitza2008 spune:
Andy.p eu am luat un bouncer Fischer Price cu vibratii.E cam asa, cu mici diferente http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=4388634+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

gargaritza85 spune:
laura sa stii...abia astept sa imi imbrac bebitza...ma gandesc cate lucruri pot sa ii cumpar...si in cate moduri o pot imbraca..pff
CD si eu obosesc...dar ma incanta si ma face sa ma simt bine fapul ca merg sa le cumpar eu cu manutza mea...am un sentiment placut...cand o sa vad ca nu mai pot merge sa cumpar eu ce trebuie, probabil voi apela si eu la card. si tati al nostru a ramas cam uimit cand a vazut cat de micutz e body primit de la soacra mea (by the way ...eu am o relatie tare buna cu socrela mea, parca e mami al meu asa are grija de mine, aaa si stam impreuna...imi face toate poftele saraca, al meu a devenit gelos pe mine din cauza asta )
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

andy.p spune:
bitza banuiesc ca nu livreaza si in Ro!?
Imi place tare mult
garga eu dupa ce l-am nascut pe Andy aveam impresia ca e o papusa..il imbracam si-l dezbracam de nush cate ori ...apoi m-am obisnuit si mi-a trecut.32+
bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

gargaritza85 spune:
laura cred ca toate vom trece prin aceeasi chestie...la inceput o sa fie mare nebunie, o sa fim foarte enuziasmate si o sa dam din colt in colt ca sa vedem ce-i mai facem la bebe, cu ce il mai imbracam etc.....e nebunia aia de inceput...dupa aia, ne obisnuim, intram in ritm si ne mai linistim putin...sau cine stie...poate gresesc26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

bitza2008 spune:
Andy, eu nu am luat de pe siteul asta ci de pe unul olandez si pretul era mai mare!Nu stiu unde se poate comanda in tara!34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

gargaritza85 spune:
am schimbat si noi semnatura...de maine intram in saptamana 28 ....ce repede zboara timpul..parca ieri eram cu testul in manutza...
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea