Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 5

gargaritza85 spune:
salut toate burticile,
am vazut ca vb in capitolul trecut de marimea burticilor, vergeturi,celulita,kg in plus...ma numar printre nefericitele si ghinionistele carora le-au plesnit sanii de la cat s-au umflat asa de-odata celulita...a inceput sa se instaleze si la mine incet si sigur. in plus nu am luat decat 5kg pana acum, si eu, ca si unele dintre voi, ma speriasem ca vai doamne am burta prea mica si daca bebe nu e bine acolo bla bla paranoia de gravi...am intrebat doctorul daca e ceva in neregula cu kg mele putine luate si cu burtica nu foarte mare...mi-a explicat ca nu trebuie neaparat sa ai ditamai burta ca bebe sa fie in regula si ca kg nu am luat mai mult pt ca asa am eu organismul etc ...deci m-am linistit si cu asta.aaa si inca ceva...am fost la dermo si mi-a zis ca pot sa ma dau cu 1000 de creme antivergeturi si anti bla bla...daca pielea suporta transformari foarte mari dintr-odata oricum va plesni chit ca e data cu toate cremele din lume, dar pe mine tot ma doare sufletul cand vad cum arata din cum erau
merg sa citesc din urma la capitolul acesta si revin.26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

andreutac spune:
Neata ...spre dupa-amiaza si de la mine si pupici pe burtici!
Azi m-am hotarat...ma uit si eu in magazinele virtuale ca prea sunteti toate puse pe cumparaturi si ma simt ca o mama ignoranta . Asa ca am notat cam ce si de unde ati luat voi si poate comand si eu. Va tin la curent!
Andreea29+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

bitza2008 spune:
Salutare din nou!
VAd ca sunteti in febra shoppingului on line!Intru si eu imediat pe siteurile de care zieti voi sa vad ce mai este; eu zic ca am de toate(in afara de prod farma) deci sper sa ma abtin!
Gargaritza, din pacate pt vergeturi si celulita cremele sunt ca frectia la piciorul de lemn.Poate ajuta dar nu rezolva problema.Fii fericita ca ai luat doar 5 kg.
Freshanana, ce faci?Ai rezistat sau ai plasat deja comanda?34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

gargaritza85 spune:
Bitza ce mai faci?cum te mai simti?Lucas ce face? imi pare rau pt catelusul tau, imi cam dau seama cum te simti pt ca si eu sunt o mare iubitoare de animale...poate il poate ajuta un doctor bun..nu stiu ce sa iti zic...oricum tu nu te supi prea mult pe tema asta ca sa nu-i faci rau lu bebe
laura multa sanatate lui andy, sper sa se simta mai bine
eva multumim pt vestile bune legate de anca am citit si eu experienta nasterii cu Olo....am ramas paf...sper sa fim si noi niste norocoase si sa nu ne chinuim ore in sir..
CD nici eu nu prea m-am simtit bine ieri...dar azi mi-am mai revenit asa putin...sper sa te simti si tu mai bine 26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

gargaritza85 spune:
ah uitam sa va spun ca am si eu primele lucrusoare pt bebelina mea...am primit ieri de la socrela mea o pijamaluta tare dragutza si un body alb frumos rau...de ieri tot cu el in brate stau...mi-e asa drag cand vad cat este de micutz
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

bitza2008 spune:
Eva, multumim de linkul cu pove nasterii!De-ar fi asa simplu pt toate!
Gargaritza,multumesc pt gandul bun!Lucas ieri a fost tare cuminte dar azi e plin de energie!Catelul azi mi s-a parut ok; doar cand vrea sa sara pe pat se chinuie mult in rest nu mi se pare ca nu vede..nici eu nu mai stiu!Vad maine la dr!
CDcum te mai simti?
Eu am primit o veste buna-asigurarea din Olanda ne-a returnat niste bani!!.Am ramas singura pt vreo 5 zile, sotul a fost nevoit sa plece!!
dar...trece repede timpul!
34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

andy.p spune:
So eu nu m-am putut abtine,Fresh ce-ai facut?Am dat comanda pe chicbb,body-uri,paturici,etc.....
cuscra sa te simti mai bine si asta e ptr sefa ta
garga sa le folositi sanatosi..si eu faceam la fel cu lucrurile,de fapt si acum fac la fel.
bitza esti o norocoasa,las catrece repede si vine sotzul.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

bitza2008 spune:
Garga, eu am facut poze primelor lucrusore pt Lucas si le aveam slide-show pe laptop si toata ziua le admiram.Nu ataci cardul sa iei online?
Andyspor la cumparaturi in continuare!
34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

andreutac spune:
Am comandat si eu intr-un final LR!!!!!
Evident ca abia astept sa vina comanda, desi stiu de la voi ca sunt posibile intarzieri. Dar atata timp cat ajunge inaintea bebelinei e ok.
Andreea29+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

CD27 spune:
Astazi ma simt mai bine, nu stiu ce-a fost cu durerea aia de cap (n-am mai avut de vreo 2 luni asa), astazi iar am scos hainutele Mikului si m-am uitat la ele, abia astept sa vina restul
La Bucuresti cred ca vine iar caldura, asa pare
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/