Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui alexa si mami

as face si eu comanda, dar nefiind din buc, sunt cam in dubiu cu firmele de curierat. in aug cind o sa vin la dr, o sa trec pe la ei pe la magazin, am vazut ca e pe linga stadionul giulesti.

alexa simami

Da, nu stiu exact, eu nu am fost la ei, dar daca ma intarzie cu comanda sau e vreo problema, voi da si eu o fuga cu al meu! Dar nu cred sa fie ceva...ca Giulesti e tare departe de mine! Stiu ca Andreea_and a fost la ei, si Boo a fost!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 55 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva,Freshe bine ca am mai multe variante,sa vedem care va functiona la mine.
Mey fetelor v-ati pus iar pe cumparaturi?Eu astept sa-mi vina comanda de LR..asta nu inseamana ca nu ma uit si pe alte site-uri de pe care faceti voi comenziDe ex.acuma imi face cu ochiul chicbb.Sa vedem

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Iar va gasesc la cumparaturi si eu sunt clienta internetului:
1. fiind in provincie preturile la magazinele de specialitate sunt ff mari.
2. vanzatoarele sunt habarniste rau de tot, habar nu au sa-ti dea detalii despre produse (ex. in Lotus Oradea era un carcior duo, la 450 ron si intreb daca are huse de ploaie, huse pt acoperit picioarele, cate trepte are spatarul....se uita aia la mine de parca o intrebam de OZNuri)
Iar chbebe e un site de unde am facut multe cumparaturi, sunt promti, te suna daca nu au ceva pe stoc.
Cu muccelmic am avut dezamagire (am comandat ceva, e adevarat suma mica, a trecut o luna, am sunat si mi-a zis ca au sistat comenzile on line, datorita expobebe....mai trece o luna si nimic, am anulat comanda...urat din partea lor)

29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Fetelor, zilele trecute vorbeati de teama de nastere. Acum ma adresez sperioaselor, adica Nushei, Musettei, mie insami, si tuturor fetelor care se gandesc cum va fi nastrea, cutare si cutare.
Ia cititi aici, mamici, o nastere de neuitat: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9447

Ce parere aveti? Asa sa tot nasti! Rapid, eficient, scurt de doi! Poate deja ati citit, eu de-abia am descoperit povestea lui oLo

Edit: O groaza de povesti care mai de care aveti aici. Cineva le-a structurat curat, in ordine alfabetica :)))

32+ LUCA

AMR 55 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eva banuiam ca nu lucrezi la chicbb :-))
si vad ca ai gasit ocupatie noua : citit pe forum povesti de nasteri
nu m-am apucat de citit pt ca pe lista nu scrie cine a nascut natural si cine prin ceza, si povestile cu natural nu imi plac
placut nasterea anais - fara taieturi, fara dureri f mari - chiar super. multumim de linkuri

34+

AMR 39 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai Sanzi ai fost la Oradea si nu spui nimic?Cand?Cat ai stat?Pacat ca nu ne-am intalnit...
Eva multumim ,chiar interesant.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Andy am fost din 17 iulie pe la 16 am ajuns si pe 18 iulie dupa pranz am plecat.Nu am vrut sa incurc pe nimeni, ca sotul era cu intalnirea (la Tranzit, pe centura au tinut cheful) si noi am stat la o pensiune in Sanmartin. Sper ca vom veni o data si vom sta mai mult si sigur ne vom intalni!
Am citit si eu povestile nasterilor. Si eu credeam ca la prima nastere voi naste contracronometru, alegand sa nasc la 112 km de casa, dar am nascut tot de urgenta si pe nepreagatite!
Acum sper sa fie o nastere cu programare, planificata si nu una surpriza!

29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, eu am fost de n ori la magazinul c h icbebe, dar am fost langa Real-ul din Vitan, nicidecum in Giulesti?????????

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 49 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mai fetelor, eu am fost de n ori la magazinul c h icbebe, dar am fost langa Real-ul din Vitan, nicidecum in Giulesti?????????

Moni, vorbeam de babycomfort unde mi-am comandat eu salteaua de cocos!
La chicbébé am facut a doua comanda dar cu alte chestii, nu saltea!

32+ LUCA

AMR 55 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ce fac burticile, in afara de shopping pe net?(eu incerc sa nu mai intru pe nici un site pana nu primesc comenzile de la LR)
ANDREEA_AND LA MULTI ANI!!!! (cu intarziere)
Eu nu am avut un we extraordinar, vineri am fost la petrecerea unor amici care se muta in canda, impropriu spus la petrecere, am baut 2 sucuri si am plecat (deja ma luase de nas si fumul si zgomotul si afirmatia sefei 'eu cred ca ma pacalesi ca nu poti dormi noapte si esti obosita, ca arati bine'). Si cred ca m-a deochiat ca vineri noaptea nu am dormit deloc ma durea capul ingrozitor, imi venea sa-l tai, sa il arunc la caini, la 7 dimineata am adormit,dupa pastile si ceaiuri
Ieri a montat tati dulapiorul Mikului o sa pun poza zilele astea
Cuscra sper ca Andy se simte mai bine si pentru herpes vezi ce mai zic fetele (eu am avut demult si am luat o crema speciala, dar nu cred ca e voie in sarcina)
Moni, e mai bine astazi mamico?

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput