Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2480394890101592511tQGZhe]
[/URL]
pozici facute ieri
m-a terminat botezul de ieri, azi am dormit mai toata ziua
si acum fug sa nu fuga cumva patul:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
Muuh spune:
andy imi e greu sa iti spun ce sa faci cu cel mic eu il tratez pe Alexei mai mult homeopat iar pentru febra numai nurofen si supozitoare cu paracetamol si numai dupa ce sare de 38. Sanatate multa iti doresc!!!
Eu stiu ca herpes-ul de la gura nu e periculos in sarcina si este foarte frecvent. Intreaba un doctor sau chiar direct la farmacie daca poti folosi Zovirax unguent, este foarte foarte eficient.
Eu sunt tare incantata am primit de la fina mea o sacosa de haine, este adevarat ca multe roz ca doar am finuta si de la o prietena sosete de bebe (imi lipseau tare) asa ca ma declar multumita, am cam tot ce imi trebuie si pentru BB2.
bitza intreaba la veterinar si daca exista metode sa il faci sa inteleaga ca se afla intr-un mediu safe. Daca il ajuta sa nu ii schimbi nimic in casa in fine chestii din astea. Socrul meu are un caine aproape orb dar care inca aude cat de cat si comunica prin batut din palme cand vrea sa ii atraga atentia sau sa o directioneze intr-o anumita directie. Problema este ca incet incet isi pierde si auzul.
Miruna
33+ si Alexei (13.07.2006)
_irina_ spune:
CD contractul colectiv de munca unic, se aplica numai daca nu ai un alt contract de munca semnat cu firma in care lucrezi?
Am vazut un bouncer Fisher Price in Selgros, dar nu mai stiu daca era chiar modelul asta.
Ma tot uit dupa lucruri care sa fie folositoare si pe termen lung, dar cred ca o sa zapacesc de cap tot cautand.
32+
- Andreea
aly_c20 spune:
merci, CD 
bitza, sper sa nu ma interneze, dar eu am facut analizele la un cab particular, mi-a iesit vsh-ul dublu decat limita maxima, nr de leucocite 25 (valoare de referinta fiind <8), iar urocultura,am luat ieri rezultatul si e neconcludent.voi duce maine din nou proba de urina.
Dar pt ca eu merg maine dim la dr si va vedea rezultatele, e posibil sa ma interneze pentru a-mi lua probe si in spital...si de acolo nu ma externeaza pana nu vine rezulaltatul la urocultura:(( La mine e poveste mai complicata, pt ca in sapt 7,de la o banala infectie urinara netratata inainte de sarcina, am facut pielonefrita (infectie la rinichi drept).eu sper totusi sa nu fie nik grav, pt ca nu am usturimi cand urinez (iar la inceputul sarcinii plangeam cand mergeam la pipi, pt ca ma ustura, durea si mai si sangeram :(( ) si sper sa scap de internare :P.Sper sa nu ai din nou infectie urinara, offff, dar nu mai e mult si scapam de problemele astea cu pipili:)) si vin altele :P
mami de alexa
ca sa mai treaca din suparare :)
32+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
andy.p spune:
Muuh iti multumesc uite acum iar are febra..toata ziua nu a avut si acum iar are
L-am impachetat cu otet ,i-am dat si nurofen astept sa vad daca nu-i scade ii dau un supozitor.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Boo spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaF
...Boo, incurajeaza-ma!32+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 55 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Stii ca te sustin, nu ???

cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

khristin spune:
Salutare fetelor,
Andreea_and, cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani, sa fii fericita, iubita si sa te vezi cu un baby sanatos 

Piolica, nu te-am mai citit de o vreme pe aici. Sper ca esti bine si sa te vad cat de curand pe aici 
Julymorning, parca tu intrebai de sutiene, eu mi-am luat numarul curent, din acelea before and after birth, imi place mult sistemul de deschidere. In plus m-am dotat cu niste www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2849133&kw=nursing%20pads&origkw=nursing%20pads&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384#showReviews" target="_blank">nursing pads excelente, care se prind de sutien si au un sistem excelent de absorbtie cu gel in interior, cam pe acelasi principiu ca la scutece 
Gargaritza, si maseuza mea mi-a spus ca din pacate celulita nu ocoleste pe nimeni, fie grase fie slabe, daca e vreo consolare in asta ![]()
Am intrat si noi azi in saptamana 31
. Weekendul asta a fost tare obositor, cu drumuri pe la diverse magazine si iar cu ceva cumparaturi. Ne-am hotarat sa achizitionam www.sears.ca/gp/product/images/B0010Z20F2/ref=dp_product-image/002-5384024-5061630?ie=UTF8&n=397722011&searsBrand=core&mqnodeid=397722011" target="_blank">patutul asta, care se converteste in toddler bed si apoi double bed pe care-l poti folosi pana la adolescenta. Mi-a placut modelul asta ca are rotile, e solid si are si sertar de stocare dedesubt. Am mai luat si www.nurserydepot.com/cribbedding/zoom.asp?prod=133753&img=633902" target="_blank">un set de pat, caci ne-a placut tematica cu animalute din jungla si se asorteaza cu peretii acum
Patutul ni-l livreaza pe 14 august, asa ca mai avem ceva de asteptat. Ne mai trebuie dupa o saltea si am rezolvat-o si pe asta. Cat despre carut, car seat, bouncer, bassinet si swing le avem pe cele de la fiimea si sint in stare buna si avem de gand sa le folosim, fara sa mai investim in economia canadiana
. Va pup.
Cristina
le bébé
30w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
monica_dicut spune:
Neatza mai cu noaptea in cap asa. EU declar a nici nu mai stiu cata nopate nedormita: ture la baie, dureri de burta, dureri in partea dreapta, sot cu virus luat de la mine etc... 
deja simt ca o sa clachez.
Azi ma duc la doc al meu sa vedem ce mai face bebe si sa-i povestesc toate cele ca nu mai pot.
Asa ca va invit la un orez cu lapte deocamdata. Va pupiceswc si va doresc o zi buna si o saptamana cat mai usoara.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 48 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andreutac spune:
Neata si de la mine! Pe langa orezul cu lapte oferit de Moni va servesc cu cafeluta, lapte, ceai, ciocolata calda si tot ce va mai pofteste inimioara.

Moni fii barbata!!! Scapi tu de virusul asta pacatos si te poti bucura in sfarsit de concediu. Altfel, sunt sigura ca bb Andrei este f. bine si n-ai de ce sa-ti faci probleme. te asteptam cu vesti bune!
Azi am schimbat si noi prefixul!!!

Ce maricele suntem... avem 30 sapatamani!Iar cand ma gandesc ca a mai ramas asa putin tre' sa recunosc ca intru un pic in panica. Dar imi trece...sper!![]()
Andreea
30+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
ramonzca79 spune:
neata si de la mine.....la mine s-a intors roata....daca acum cateva saptamani faceam nopti albe pt ca efectiv nu-mi era somn acum as dormi continuu...e adevarat ca ma trezesc noaptea de 5-6 ori dar adorm imediat inapoi...
acum m-am trezit mai devreme pt ca merg la analize....medicul imi spuine sa merg la maternitatea dar mi-e sila de moaca alora de acolo asa ca prefer sa dau bani....cred ca-s nebuna dar sunt convinsa ca mai sunt si altii ca mine.....
POZE...POZULICI
32+...
Erik

!!!!
AMR 55 ZILE!!!