Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Fetelor, eu in ultima saptamana il simt pe Gruia miscand (finut, ce-i drept) foarte foarte jos, in partea dreapta, aproape de zona inghinala ... voua vi se intampla? si daca da, ce zic doctorii vostri despre asta? 
31+
AMR 61 zile!! 
Haiduc iubit
bitza2008 spune:
Salutare! Am revenit!
M-a durut putin la pedichiura ca aveam niste colturi si a trebuit sa le scoata!!Dar a lucrat super fata!!
Fresh, suna doctorul sa-ti zica dak e cazul sa mergi la spital sau nu!!Nu sta asa!!Dar bb misca la fel ca inainte??
Musette,
e bine catelul!!Adica nu are probleme cu vederea, poate doar ii este frica sa mai sara pe pat ca in tinerete, ori o fi o artrita!!Nu ma mai duc azi la dr lui ca e prea cald afara si ma tem sa nu-mi sara tensiunea in tavan!!E corcitura de chihuahua, dar tot asa caraghios e!
Alexa, bafta la dr!
Andy_galro
Mai citesc si revin!!
Am porumb la fiert si acusi fac varza!
34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
khristin spune:
Neata’
Ne-am trezit si noi ca ne-au venit zugravii 
Dyanira, daca te dor incheieturile in sarcina e ceva normal….probabil suferi de sindromul tunelului carpian. Uite citeste www.desprecopii.com/info.asp?ID=1303" target="_blank">aici.
Monica, imi pare rau ca te-a suparat nepotica. Sa stii totusi ca parinti vom face si noi o mie si una de greseli, culmea chiar si din acelea din care ne spunem acum ca nu le vom face niciodata
, important e sa invatam chiar si din greselile altora si sa nu le aplicam in cazul nostru. De asemenea, menajeaza-te sa nu te enervezi din orice, stai calma si sa savurezi ultimele aceste saptamani, inainte de a veni noptile fara de somn, colici, si altele din minunile maternitatii. ![]()
Freshanana, fa o vizita la doctor sa vezi ca totul e okay. 
Andy.galro, si eu am avut vreo cateva nopti in care cu greu am adormit pe la 2-3 dimineata, ma apucase lectura si tot nu adormeam, culmea in zilele in care eram mai agitata si trebaluiam mai mult prin casa 
Piolica, Laureta, Nushulica veniti la semnarea condicii, please.
Nausica, pat din acela am comandat si noi….speram sa-l tina pe junior pana la 18 ani daca nu l-o rupe pana atunci
….oricum, noi nu am mai vrut patut obisnuit, caci fiemii la 3 ani oricum a trebuit sa-i luam dormitor de domnisoara, ca nu mai incapea in patutul de bebe.
Fug sa inspectez culorile din dormitoarele copiilor 
Cristina
le bébé
30w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
bitza2008 spune:
300, eu am doar camera terminata- in bucaterie e santier, in sufra e depozit, lucrurile copilului sunt in cutii nici nu le-am spalat-calcat...Nu-ti fa griji toate se rezolva cu rabdare!
Dya, nu mai fi asa stresata ca mai rau faci si tii si tu asta!!Eu te inteleg ca e greu-si eu in spital am facut o depresie nu ma opream din plans!Poate dr nou va fi mai bun decat celalalt!Ai credinta...Dumnezeu le aseaza pe toate!
Monica, bafta la eco!

34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
ratonelu spune:
ce va invid9iez.....
to0ate sunteti la stadiul de aranjat camera...etc....si noi nici casa n-am luat
de 2sa[ptamani tot mergem la vizionat case....desi

am facut mii de calcule si tot nu ne iese.....ca banca nu ne da etc...
dar soata mea ma tot duce sa vad apartamente...
cat as vrea sa fiu si io acum la stadiul de ales...gresia...faianta....culoarea peretilor.

hai ca v-am deprimat destul.
carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
EvaF spune:
Mie mi-a venit comanda de la chicbébé, asa ca nu am mai plecat! F seriosi, ieri am comandat la ei! Am stat sa vad lucrusoarele! Am pus poze cu bodyurile, de data asta am luat nr 1, si pantalonasi la fel, si am luat salteluta/pernuta aceea pt regurgitare de la Chicco (tot Boo mi-a dat ideea cand a zis ca o cumpara
), mi se pare fff ok, sper sa ne foloseasa, iar cea antisufocare sa o folosim cand suntem mai marisori! Uitati am pus poze aici
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_ada spune:
hello revenim si noi cu vesti proaspete de la eco maia are 1800g este putin mai mult decat graficul dar se pare ca o sa fim mari ca tati ......sarcina merge bine , placenta grad 2 de maturare , ramane nastere naturala , dpn 25-27 sepatembrie ...... si pitica este asezata cranian 

31s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
CD27 spune:
andreea_ada felicitari pentru bebelina
aly_c sa te odihnesti, ai grija cu colul scurtat si dilataia, sa stai in pat
andreaa e super daca ti se pare ok tot'hema, se asimileaza mult mai bine ca alte preparate
nerantul sa stii ca si eu il simt foarte jos pe bebe, acum 2 seri chiar ma durea cand lovea si simteam jos de tot, exact pe mijloc
, n-am vb cu dr despre asta, sper sa fie ok, eu banuiesc ca el s-a intors cu caputul in jos si impingea acolo, mi-e cam rica sa nu forteze iesirea, ca sa zic asa
, dar stau cuminte, cu no spa, peste 2 saptamani ma duc la control daca nu e dr in concediu (daca e plecata ma duc la alt doctor
)
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
claudinna spune:
pup fetele!
felicitari tuturor celor care ati schimbat semnatura!!
ma alatur si eu celor care mai au putin si nu se mai vad nici varfurile de la frunzele morcovilor..
am citit aici despre cazaturi...ma bucur ca sunteti bine fetelor, dar aveti grija cum calcati pe unde calcati!! e valabil si pt mine, desi, slava Domnului, n-am cazut pana acum
vad ca sunteti in plin proces de cumparaturi. sa aveti spor!! eu n-am mai achizitonat decat un suport din ala anatomic pt cadita lui bebe. am fost f fericita ca l-am gasit:)
eu am luat salteluta cu cocos tip sanwich, ca intreba cineva...
garmastan am luat si eu, dar inca nu m-am dat cu el, desi mulota lume zice sa te dai cu el dinainte, de fapt zice si in prospect ca il poti folosi incepand cu luna a 8-a...acum, nu stiu ce sa fac, pt ca am sfarcurile cam dureroase...voi cum le aveti? le simtiti sensibile??
sa va zic ce mi-am mai luat de la farmacie: algocalmin fiole (ca am inteles ca aci unde nasc eu n-au nici macar asha ceva, sa-ti mai treaca durerile), supozitoare cu glicerina, comprese sterile, fasha, vata, a si mi-am luat centura postnatala de la sensiblu. acuma, nu stiu daca o voi putea folosi sau nu, dar eu am luat-o sa o am acolo..
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
EvaF spune:
Fetelor, vad ca tot vorbiti de algocalmin. Voi luati cu voi la spital? Voi ati citit ce s-a descoperit, de exemplu cititi acest articol:
http://stiri.faracuvinte.ro/news.php?extend.139
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)