Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreutac, ti-am raspuns la intrebare prin PM!

Fetelor, ies la shopping, caut decoratiuni pentru camera lui Luca, vedem ce gasim deosebit! Sa imi tineti pumnii!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 54 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

andy_g, te compatimesc cu Tot'hema, are un gust groaznic, sper sa il suporti, si eu am anemie de cand ma stiu, destul de severa si am incercat tot felul de preparate, te sfatyiesc sa iti pregatesti un pahar mare de apa, sa il ai la indemana imediat dupa ce iei fierul.
MUSETTE si eu iti recomand tot Irina Schrotter, mai au magazine pe calea victoriei si la mall baneasa, modelele sunt cam aceleasi, in principiu, dar marimile sunt diferite, asa ca daca vezi ceva ce-ti place iti recomand sa mergi la toate magazinele (ideal ar fi sa gasesti o tanti draguta care sa sune sa intrebe de marimi sau modele/culori);aici am gasit singura rochie care imi venea decent pentru cununie si a fost 7 mil doua sute;si am cautat nu gluma

31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor am vazut ca vb de magazinul MotherCare...si stiu ca este unul deasupra la NIC, in Dorobanti.....nu am urcat pana la el...dar am de gand zilele astea....vrea cineva sa ma uit dupa ceva anume....???? Eu sunt fan patutz de la Chicco, din cel de material....are careva vreo opinie despre el?

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

musette, eu zic sa te duci in orice mall sau shopping center, la magazinele de femei, toate rochiile care se poarta anul asta sint ca de gravide. chestii mai haioase si mai ciudate am vazut la Outwear, pe Decebal, si la Dada, pe strada aia dintre Romana si Amzei.

andy_galro, in legatura cu fierul. am o prietena in Anglia care e vegetariana de 25 de ani si care mi-a recomandat un produs naturist, 100% din plante, recomandabil in special pentru gravide, care contine fier, dar si un amestec de plante care ajuta ENORM la asimilarea fierului. e un soi de zeama. se numeste FLORADIX. uite aici un link pe amazon: http://www.amazon.com/gp/product/B00028Q1TE

in Romania eu am intrebat si, pina acum, cel putin, nu am gasit. o prietena mi-a gasit in Austria o varianta: FloraBio, dar inca n-am ajuns sa-l iau de la ea.

daca ai vreo varianta sa ti-l cumperi de pe internet sau sa ti-l aduca cineva, fa tot posibilul. am inteles ca e absolut spectaculos ce face.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alexa, daca te referi la cel pliant,cu bara de jucarele deasupra pe care le poti detasa si le poti pune separat cu paturica, da si pe mine ma bate gandul, e in cam 8 mil, cumnatii au la bebe unul asemantor de la brevi, doar ca a fost mai scump si nu poti folosi bara cu jucarele pe post de loc din ala de joaca; acum...o sa ma mai uit sa vad exact care e dfierenta, de ce ala mai simplu e mai scump

31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

merci mult fetelor pt magazine,o sa mai colind,am fost in ceva magazine dar nu am gasit nimic gen babydoll in care sa poata intra burta,mai caut,merci

Inca ceva: voi cum stati cu pofta de mancare????/la mine lipseste cu desavarsire,pot sta tota ziua si nu mi se face foame si de o saptamana iau si elevit si nimic??????la voi cum e?

Eva spor la cumparaturi sa ne arati ce ai gasit!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

merci mult fetelor pt magazine,o sa mai colind,am fost in ceva magazine dar nu am gasit nimic gen babydoll in care sa poata intra burta,mai caut,merci

Inca ceva: voi cum stati cu pofta de mancare????/la mine lipseste cu desavarsire,pot sta tota ziua si nu mi se face foame si de o saptamana iau si elevit si nimic??????la voi cum e?

Eva spor la cumparaturi sa ne arati ce ai gasit!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

eu am o pofta de mancare nebuna. Din fericire sau nu am si arsuri si atunci nu pot manca prea mult dar daca nu ar fi astea cred ca as manca tot timpul.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu

n-am mai intrat de sapt trecuta...la serv n-am timp deloc....vechea poveste ...v-am tot stresat cu asta,,,iar acasa ajung f tarziu...si nu ma simt prea bine..ma sufoc.
in rest.bebelu meu e bine...
va pup pe toate...am citit in graba si am retinut multe informatii...dar amestecateeeee....

carla,30+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

cd tocmai ce am luat Tot'hema si sa stii ca e acceptabil pentru mine la gust....o sa ma descurc
nausica mersi mult de link...o sa ma interesez

fetelor eu am iesit...ma duc sa pregatesc de papa ca vine tati acasa ....o zi buna in continuare si asteptam vestile fetelor care merg la eco!!!!

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna tuturor,

In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati "crosetat" in weekend, de la serviciu, ca eu nu am avut net acasa si nu am putut sa citesc nimic in weekend..

Vreau sa va spun ca doctorita mea de familie e o draguta, nu stiu cati medici mai suna sa se intereseze de sanatatea pacientilor lor. Va povesteam ca martea trecuta am fost pt vaccin la cabinet si o inlocuia o tinerica (ea a fost in CO,cred) care intai m-a speriat cu durerea pe care va trebui sa o indur la injectie si apoi mi-a luat tensiunea si nu era decat 16/9 - m-a panicat ca e nasol rau, sa merg de urgenta la ginecolog si sa fac tratament ca Doamne fereste..bla bla.
Astazi presupun ca a revenit la cabinet dr mea de familie si m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt, ce a spus ginecologul, si din astea..si nu e prima oara cand ma suna, la inceputul sarcinii nu mergeam in fiecare luna la control cum imi spusese si ma suna sa imi reaminteasca si sa ma intrebe ce face bb - o admir mult pentru asta, de fiecare data cand merg la ea vorbeste f frumos si in viata mea nu i-am dus nimic, o singura data un buchet de flori ca asa am vrut eu.

Inaintea ei, am avut o dr de familie care imi spunea ca si o ciocolata daca ii duc, ea se bucura, ca o da si ea mai departe, era mai in varsta si cerea bani pe trimiteri si pe adeverinte!!!IAC!!

aly_c20 col scurtat si dilatatie de 1 deget? Pai..e bine? Intreb, dilatatie exista si inainte de momentul acela? Habar nu aveam, eu credeam ca atunci cand trebuie sa nasti incepe dilatatia...nu ma pricep, dar mie imi crestea iar tensiunea daca imi spunea asta
Despre preturile din miniblue....lasati asa!!! Am vazut un balansoar de la fisher price la niste prieteni si eram curioasa cat costa: nu era decat 600 RON la Miniblue, ca sa nu mai vorbesc despre un carucior stil landou care era la "reducere": de la 3799.99 RON,la 3000 RON, convenabil, nu?

EvaF, bafta la shopping! Sa ne arati si noua ce cumperi. Si multumim, din nou, pentru vestile bune referitoare la Anca si Carla.

monica_dicut, te inteleg perfect in legatura cu enervatul din pricina unor copii needucati carora li se mai da si apa la moara. Avem niste prieteni care au o astfel de "specimena" - ea intotdeauna e Gica Contra, urla cand nu ii convine ceva, sta in gura oamenilor mari, etc. Si daca mami sau tati ii spun ceva, zice ca NU VREA si gata, nici nu mai primeste replica decat f rar...Si eu mi-am iesit din pepeni de cateva ori cu ea, desi stiu ca nu e frumos, mai ales ca eram la ei acasa, dar m-a stresat maxim..

Freshanana, of...imi pare atat de rau ca ai cazut...Dar sunt sigura ca bb e bine, cu atat mai mult cu cat nu am citit sa fi scris ca ai avut dureri de burta sau, Doamne fereste..mai rau, sangerari. Totusi, pentru linistea ta, sunt de acord cu fetele, fa o eco de control. Mi-au placut foarte tare pozele pe care le-ai postat, mai ales cea intitulata, ceva de genul " patut plin cu hainute bb ...necalcate" Ai ceva de calcat, nu gluma. Asa ca...spor!!

Musettepink, te compatimesc, sincer..Eu si negravida imi gasesc greu rochii pentru ocazii, d-apoi asa...Personal, nu pot sa iti dau sfaturi referitoare la magazine de unde iti poti achizitiona o rochita baby-doll, nu cunosc Bucurestiul deloc. Nici in Cta nu cred ca as stii unde sa te indrum...sorry. In ceea ce priveste pofta de mancare, nici eu nu am avut cine stie ce in sarcina, si am luat si Elevit, si fier, acum, mai nou, iau calciu cu mg si D3..Dar imi impun sa mananc ceva, sa aiba bb de unde sa isi ia necesarul.

Andreea_and, La Multi Ani! si de la mine, cu intarziere. Sa fii sanatoasa si tu, si bb.

Dya, parca tu scriai ca ai incheieturi dureroase. Vreau sa iti spun ca si eu am, mai ales la mana stanga. Am cautat acum ceva saptamani pe net si am gasit ca este frecventa in sarcina durerea de articulatii a mainii, mai ales la persoanele care lucreza mult la calculator - eu ma trezeam noaptea cu niste dureri de nu puteam sa dorm. remediul : ma plimbam cu mana in jos vreo 5 min si imi trecea, dar ma trezeam din 2 ore in 2 ore cu dureri.. Apoi am descoperit ceva: daca iti bandajezi incheietura (incheieturile)cu bandaj elastic in timpul zilei si cand sunt mai solicitate, in deosebi cand folosesti computerul si daca noaptea dormi cu perna mai ridicata, nu te mai doare, sau cel putin , pe mine nu ma mai doare. Poti incerca, daca vrei.

A....mai am 3 zile si intru in prenataaaaaalllll!!!!!

34s2z Mihnea Cristian - si au inceput sa nu se mai vada frunzele la morcovi - mai e asa putin!!!

Mergi la inceput