Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde sa mai merg sa caut o rochita pt o nunta care sa meraga peste burtoi???????Mi-ar placea ceva in genul rochiei lui babytza.....unde am sanse sa gasesc asa ceva??????
Musette, incearca la Irina Schrotter in Mall Vitan, face si rochitze in acest gen! Imi place mult magazinul ei! Sa stii ca nu faci un soc la preturi!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
Morcovi??? ![]()

Am depasit productia la hectar.
Vorbeam azi cu o prietena care sta sa nasca si o sa producem din ce in ce mai multi morcovi zice ea
plus iepuras, vanator, padure etc...
Cu nervii, sunt convinsa ca e normal, noorcul meu ca avem un prieten de familie care l-a atentionat pe al meu injiner ce urmeaza sa pateasca cu mine. Ii povestea tipul:" O sa-ti vina sa o omori, sa o dai cu capul de toti peretii" 

noroc ca dureaza putin, si tu trebuie sa fi acolo sa o sustii..."
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 47 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy_galro spune:
Moni esti totala 
.... ma bucur totusi ca nu ti-ai pierdut umorul....
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Cu nervii, sunt convinsa ca e normal, noorcul meu ca avem un prieten de familie care l-a atentionat pe al meu injiner ce urmeaza sa pateasca cu mine. Ii povestea tipul:" O sa-ti vina sa o omori, sa o dai cu capul de toti peretii"![]()
noroc ca dureaza putin, si tu trebuie sa fi acolo sa o sustii..."
Sanziana, Monica, si cine mai zicea, eu cu nervii stau foarte bine, chiar nesperat de bine dupa cate evenimente am traversat acest an, si cu firma, si cu mutatul nostru, vanzarea apartamentului, etc, multe multe si vad ca nervii sunt precum colul: "beton"!
Acum, eu asa zic, ca sunt ok, toti boii sunt acasa in grajd! Chiar mai calma decat inainte, am asa o senitate inexplicabila! In schimb, am pierdut neuronii, si pacat ca nu se refac! I-am pierdut si sunt multi pe moarte, uit lucruri, nu ma mai pot concentra, ajung in magazin si ma uit ca bovina ca nu stiu ce cautam, adica din astea! Ajung in lift, inchid usa dupa mine si nu mai stiu daca am incuiat, deschid usa la lift, verific, apoi am impresia ca am pierdut cheile; dupa cumparaturi caut cardul in geanta ca diserata, mereu am impresia ca am lasat cardul pe tejghea la magazun, e boala grea, credeti-ma!
Oare dupa nastere revin la cine eram sau raman asa?

Edit: Monique, nu am inteles, de ce sa te dea cu capul de pereti? Al meu parca il vad, alb ca varul ca fi, ma va tine de mana, isi va pierde glasul si va ingaima ceva acolo sa ma incurajeze! Dar sa ma dea cu capul de pereti, de ce? Poate in cazul istericelor alora din spital care urla dupa mamaicuutze si fac tot circalaul la nastere, atunci poate ar iesi din sala, dar daca suporti durerea cu stoicism si nu obisnuiesti sa vb colorat, sa vezi ce tandru va fi cu tine! Eu asa zic! Stai calma!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
Moni ma bag si eu la depasirea productiei de morcovi la hectar.Si mai zic astia ca nu merge agricultura in Romania.
Iar cu sotu, in speta injineru ca si al meu tot injiner, saracu vad ca rezista eroic, ma suporta cat poate de bine sau mai bine zis nu ma baga in seama, sta cat mai mult acasa, a bagat dr frica in el ca nasc mai repede dar cat sta acasa isi face de lucru la calculator ca sa nu am timp prea mult sa il bazai.
Chiar ieri m-am certat cu el ca de ce vrea sa il cheme pe copil Tudor si in final i-am zis nici sa nu visezi ca il va chema asa ca doar nu l-ai carat tu 9 luni si nici nu il nasti tu.Saracu de el s-a intristat asa tare, apoi mi-a parut rau de el dar nu am lasat sa se vada ca imi pare rau...
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
musettepink spune:
eva o sa incerc si acolo,merci
iar cu neuronii sa stii ca si eu stau prost,al meu cateodata se minuneaza,zice fata dar parca erai "altfel"cand te-am luat
mai vigilenta acu'.....si asa e si eu ma trezesc ca bovina ca nu mai stiu ce vroiam sa fac.![]()
A venit carutul.........ura e in casa,il astept pe al meu sa-l desfacem si va pun poze.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
andy_galro spune:
fetelor spuneti-mi si mie la concediul prenatal se calculeaza si zilele nelucratoare? sau cum e? stiu ca ati mai discutat dar neuronul meu gravid a uitat ![]()
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
musettepink spune:
Andy galro da se numara si zilele nelucratoare.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
andy_galro spune:
multumesc musette 
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
aly_c20 spune:
buna, fetili 
felicitari celor ce au schimbat semnatura!
fui la dr, col scurtat, dilatatie de 1 deget...:d peste o sapt la control, iar:)), bine ca am scapat de internare!
apoi, am intrat prin farmacii, si mi-am luat vata 100% bumbac, ca asa mi-a zis cosmeticiana mea:)), plus 2 fashii de pansament (tifon), si pt bb am luat 2 suzete , 2 tetine si 3 pelincutze:)).
aa...si am mai luat 4 perechi de "moartea pasiunii" din carefour, tip boxer, si 2 camasi (una pt alaptat, pe care scrie "mommy, i'm coming"
).
monica, si eu ma gandesc la teomaria, sper sa fie bine, i-am trimis un PM de vreo 5 zile, si nu a dat inca nici un semn!
fetele din iasi, ziceti-mi si mie de unde ati luat voi pat pt bb, ca eu am vazut in miniblu si mi se par destul de scumpe.ma gandesc sa-mi dau comanda de pe babyconfort, oare or fi cat de cat rezistente, ca la pret is acceptabile.
pe toate...o zi frumoasa!
32+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png