Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CDff tare.
Moni sunt stari normale,hormonii noah..eu ma descarcam pe sotz.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy_galro

Eva nu cred ca anemia are legatura cu somnul...erau doua chestii diferite...1. ca nu am dormit azi-noapte nu stiu care este cauza...dar sper sa nu ma tina mult si 2. am o anemie foarte severa de care mi-a zis dr la ultimele analize si de care stiam...eu iau centrum materna si acum ma duc la farma sa imi iau ceva suplimente de fier care nu stiu cum se numesc ca nu inteleg ce a scris dr....sper sa inteleaga farmacista (mi-a zis dr ca si daca as manca cuie tot nu ar fi de ajuns) dar incerc sa manac tot ce contine fier si sa iau suplimentele si poate va fi bine...ca daca nu trebuie sa ma duc sa imi dea sange.... auzi acolo eu care sunt cat casa am anemie si nevoie de sange....in fine ma bucu ca BEBE este bine chiar daca eu sufar putin ca anemi8a asta imi da o am
Sorry ca m-am lungit cam mult

Ok, am inteles acum! Mie mi-a dat dr Tardyferon Fol, eu pe astea le-am luat! Daca nu, se mai recomanda Maltofer, de altceva nu stiu! E una din astea doua pe reteta ta, andy!
Se recomanda sa mananci multa carne rosie, vita de ex, eu una nu ma omor cu vita dar din cand in cand mai mananc si ma gandesc la fier! Si mananca mult spanac, urzici, iarba, ce mai!!! Mai bine spanac decat carnita! Eu asa zic!

La mine lipsa de fier e poveste veche, din copilarie ma lupt cu ea! Nu e socant, e cam la limita hemoleucograma mea, dar la limita inferioara!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 54 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Dupa insomnia de azi noapte am si eu o durere de caaaaaap! Bine macar ca doarme Dragos!
Legat de sarcina si stari de nervi, cu Dragos faceam crize de isterie.Cateodata imi venea sa lovesc sau sa le dau in cap doar sa taca, bineinteles ca nu am facut, dar...
Acum sunt mult mai calma si am adoptat o noua expresie "chiar nu am chef de cearta" asta insemnand ca subiectul este inchis chit ca poate nu se ajunge la cearta, dar nu cumva sa ma aprind eu

29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui musettepink
boo esti sigura ca in feereia e si mothercare si prenatal?eu stiu doar de Z????

Raspund eu ca musca in lapte!
Prenatal e sigur in Feeria, e aproape de una din iesiri, am intrat si eu acolo, dar de Mothercare nu stiam, data viitoare ma uit mai bine!

32+ LUCA

AMR 54 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

si in Mall Vitan sint multe magazine de bebei la un loc, la subsol. imi amintesc sigur de Z si de mothercare, dar mai erau vreo 3. am fost nasa in mai si cautam hainute pe atunci.

la mothercare efectiv mi-au luat piuitul preturile. stiu ca e firma tare si cu traditie, hainutele erau dragute tare, dar mi s-au parut de-a dreptul nesimtiti.

si, la capitolul "ce-am mai vazut": pe Bd Decebal, in apropiere de Str. Dristor, e un magazin cu mobila de bebei si copii. se cheama "romina furniture" sau asa ceva. mobilierul este din lemn masiv si mi s-a parut de f f buna calitate. preturile, evident, sint pe masura.

eu sint mai de principiul ikea, dar pentru cine are bani sa dea pt o chestie de calitate, genul de patutz pe care-l pui in pod si e perfect si pt nepoti, cred ca merita banii.

mi-a placut mai ales un patutz de bebe care se transforma apoi in pat normal. marginile laterale ale patutului (inegale - una mai inalta si una mai joasa) devin tablia de la cap, respectiv de la picioare, pt patul mare. deci acelasi pat de la 0-18 ani!

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ce sa mai zic eu ca mai am doar 36 zile, asta pana la dpn poate or fi si mai putine.La mine nu se mai vad nici frunzele de la morcovi , si daca cineva nu are morcovi eu am destui pot sa ii dau cand doreste sa se inscrie pe lista doar!!!

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
citat din mesajul lui EvaF

quote:
citat din mesajul lui musettepink
boo esti sigura ca in feereia e si mothercare si prenatal?eu stiu doar de Z????

Raspund eu ca musca in lapte!
Prenatal e sigur in Feeria, e aproape de una din iesiri, am intrat si eu acolo, dar de Mothercare nu stiam, data viitoare ma uit mai bine!

32+ LUCA

AMR 54 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

eva tocmai am editat mesajul anterior,am facut eu confuzie cu orhideea unde nu e decat Z acum m-am lamurit.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde sa mai merg sa caut o rochita pt o nunta care sa meraga peste burtoi???????Mi-ar placea ceva in genul rochiei lui babytza.....unde am sanse sa gasesc asa ceva??????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Nausica
si, la capitolul "ce-am mai vazut": pe Bd Decebal, in apropiere de Str. Dristor, e un magazin cu mobila de bebei si copii. se cheama "romina furniture" sau asa ceva. mobilierul este din lemn masiv si mi s-a parut de f f buna calitate. preturile, evident, sint pe masura.

eu sint mai de principiul ikea, dar pentru cine are bani sa dea pt o chestie de calitate, genul de patutz pe care-l pui in pod si e perfect si pt nepoti, cred ca merita banii.

mi-a placut mai ales un patutz de bebe care se transforma apoi in pat normal. marginile laterale ale patutului (inegale - una mai inalta si una mai joasa) devin tablia de la cap, respectiv de la picioare, pt patul mare. deci acelasi pat de la 0-18 ani!

Acest magazin e la parterul blocului meu! Am vazut si eu patuturile si doar vazandu-le mi-a pierit cheful sa intru sa intreb de preturi! Plus ca fiind magazin mic, e clar ce adaos comercial au! Acest magazin de mobila bebei mi se pare un fel de Orion, unde am intrat noi acum un an dupa mobilier si am vazut un pat la 6000€ (unul din cele ieftine), o canapea la nu stiu cate mii, am privit si am iesit...Fffff ok, dar niste preturi... De asta nu am intrat aici, sunt gravida si imi protejez inima!

32+ LUCA

AMR 54 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva si la mine anemia (lipsa de fier mai bine zis) e din opilarie si intotdeauna mi-a iesit la analize...dar acum s-a agravat din cauza sarcinii...e mult sub limita inferioara....si da am trecut pe verdeturi ca dupa carne rosie nu ma omor....deci azi avem la pranz spanac cu pulpe de pui la cuptor...adica eu mai mult spanac ca asa trebuie.
Acum incercam sa descifrez ce a scris dr. si am vazut ca mi-a dat dr. Tot'hema ...este o solutie cu care se face o cura de 10 zile si apoi ceva supliment cu fier pana la nastere
Edit: am descifrat si al doilea medicament de pe reteta: Sorbifer Durules ...sper sa fie ok...acum citesc pe net despere el.

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput