Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Termometru pt copil de unde ati luat?Dar forfecuta si pompita de nas?
Diana34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Eu am luat termometru pt bebe din farmacie iar pt baie din supermarket iar pompita de la targ cand a fost!
Andy galro

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Boo
Hai sa va povestesc ceva legat de Garmastan. Ce am patit EU ! poate nu e valabil decat la mine sau a fost o coincidenta, nu stiu inca.
Incepusem sa ma dau cu Garmastan acum vreo luna. Dupa vreo 2 zile de dat seara dupa baie, au inceput sa ma manance sfarcurile si areola groaznic. Zici ca aveam raie. Dupa vreo 3-4 zile am zis ca ori e coincidenta ori e de la crema si sa nu ma mai dau. Si am facut un dus si nu m-am mai dat. In juma de ora amandoua sfarcurile se facusera asa zici ca ma arsesem de la soare, pielea areolei incepuse sa se cojeasca si unul dintre sfarcuri pur si simplu a crapat cat o unghie asa. M-am speriat cam tare ! Plus ca ma si manca si ma si ustura de la crapatura . Asa ca in zilele urmatoare m-am dat cu crema hidratanta de la Mustela si nu am mai avut nimic, mi-au trecut si mancarimile si crapatura si-a revenit. Iar areolele pur si simplu s-au cojit. N-am mai patit in viata mea asa ceva. Nu stiu daca a fost sau nu de la Garmastan, daca am avut eu o reactie de la el sau a fost o pura coincidenta (cu toate ca sunt slabe sanse). Dar eu cam asta am patit. Si nici nu m-am mai dat cu el de atunci si sunt ok.
Mai Boo, dar ce te apucasi sa te "ungi" cu Garmastan!? Asa ti-a recomandat medicul sau te plictiseai? Eu nu ma dau cu nimic pe sani pana nasc, nu foloseste la nimic, mi-a zis dra clar!
Multumesc ca ma sustii cu babycomfort
Merci de pontul cu Nan1!

PS: tot n-am ajuns la mothercare, dar merg eu zilele astea!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
Nerantula, welcome back!
Bine cate-ai distrat si ca ai uitat de griji! A propos, ce face Mr H?
L-ai lasat la mare?
Andy_galro, pai de ce nu dormi de la anemie? Ce stare ai, de fapt? Ca nu inteleg! Tu iei fier? 

Dya, lasa stressul ca nu foloseste la nimic! Vezi mai multe detalii pe 4 august, oricum!
Si iti gasesti de lucru acasa, mai cosi ceva, mai speli, mai o comanda pt bebe
, uite asa trec inca 6 saptamani
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
Boo spune:
Da' io stiu ce m-a apucat??? de plictiseala cred ..
Mi-au zis si mie prietenele mele ca cica e bine sa te dai dinainte, ca se pregateste sanul blabla. Si eu ascultatoare, m-am dat. Si na belea pe capul meu.
Pai vad ca tot d'aia am luat
Acum m-am uitat. Asta e a mea : http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170
daca vrei poti sa mergi la Mothercare la Feeria, au deschis si acolo, in galeria comerciala de la carrefour. Poti sa mergi acolo in ideea in care pe 100 m gasesti 10 magazine (exagerez un pic acum). Dar sunt toate la un loc. Si Prenatal si Z si Mothercare si inca vreo 2-3, dar nu mai stiu acum exact cum le cheama. Si in mall-ul nou sunt Zara si Next unde se mai gasesc haine de bebei dragute.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
musette, stau extrem de prost cu nervii, extrem. Tip la toata lumea la sot la mama (care imi inchide telefonul dupa care ma apuca plansul) si tot asa. Nu mai suport pe nimeni. Am fost sambata la cumnati, avem o nepotica ce face 2 ani in septembrie. M-a enervat atat de tare incat era sa-i dau vreo doua. (Nu va speriati ca nu mi-e felul sa dau in cineva si Doamne fereste mai ales intr-un copil, dar vorba vine). Oricum este extrem de rasfatata si de prost crescuta, foarte prost, si cumnatamea mai zice si ca citeste carti despre psihologia copilului. Dar scuza-ma daca acum ii zici copilului "nu face asta" el face totusi si tu il iei si-l pupi, copilul ala nu cred ca mai intelege nimic. In fine. Imi spun si eu of-ul aici ca m-am enervat rau si i-am zis sotului ca nu mai calc pe acolo pana nasc. Plus ca s-a gandit ea sa dea in mine si sa-mi traga si una in burta si atunci nu m-am abtinut si am tipat la ea.
Dya, eu zic sa nu te mai gandesti ca mai rau iti faci. Trebuie sa gandesti pozitiv, ca vafi totul bine. EU sper sa ma apuce asa de-o data, sa nu apuc sa am timp sa ma gandesc. C-o fi mai devreme sau mai tarziu asta tine numai de bebe si de DD.
Ma duc sa bag Braun-ul in functiune desi mi-e o lene de mor. Sunt prin zona oricum
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 47 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Boo
Pai vad ca tot d'aia am luatAcum m-am uitat. Asta e a mea : http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170
Da, fetita, si eu tot aia, doar ca a mea e 120*60 ca e mai mic patutul! E tare, nu? Adica iti place, sa inteeg! Ca cica e pt bebei cu greutate mai mare iar eu visam daca o luam pe aia mai subtire zicand ca Luca e vreun firav!
Saru'mana, am fost si eu in Feeria si nu am vazut Mothercare! Chioara ce sunt! Data viitoare ma holbez mai bine!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
andy_galro spune:
Eva nu cred ca anemia are legatura cu somnul...erau doua chestii diferite...1. ca nu am dormit azi-noapte nu stiu care este cauza...dar sper sa nu ma tina mult si 2. am o anemie foarte severa de care mi-a zis dr la ultimele analize si de care stiam...eu iau centrum materna si acum ma duc la farma sa imi iau ceva suplimente de fier care nu stiu cum se numesc ca nu inteleg ce a scris dr....sper sa inteleaga farmacista (mi-a zis dr ca si daca as manca cuie tot nu ar fi de ajuns
) dar incerc sa manac tot ce contine fier si sa iau suplimentele si poate va fi bine...ca daca nu trebuie sa ma duc sa imi dea sange....

auzi acolo eu care sunt cat casa am anemie si nevoie de sange....in fine ma bucur ca BEBE este bine chiar daca eu sufar putin ca anemia asta imi da o ameteala de nu pot sa stau in picioare....uneori si cand stau in pat ametesc
Sorry ca m-am lungit cam mult...am si editat ceva ca imi disparuse o parte din mesaj
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
Monique, tu mai ai 47 de zile! Chiar ca
! Cum stai cu productia de morcovi?
Si eu te urmez indeaproape, la mine se mai vad frunzele![]()
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 54 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
CD27 spune:
Eu am visat ca la nastere trebuia sa dam un examen si nu stiam nimic nimic
, erau intrebari despre bebi, ce, cum, cand, cat...chiar si despre prematuri si eu nimic nu stiam
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
Monica pup fata nervoasa!![]()
boo esti sigura ca in feeria e si mothercare si prenatal?eu stiu doar de Z????
Edit: asa e Boo ai dreptate,am facut eu confuzie cu orhideea.scuze.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA