Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 14
Boo spune:
quote:
citat din mesajul lui AlexaM
De la farmacie foarte important sa nu uitati sa luati Garmastan...este o crema pt sfarcuri ...previne si trateaza ranile.
Multa sanatate!34+
Matei Cristian
Hai sa va povestesc ceva legat de Garmastan. Ce am patit EU ! poate nu e valabil decat la mine sau a fost o coincidenta, nu stiu inca.
Incepusem sa ma dau cu Garmastan acum vreo luna. Dupa vreo 2 zile de dat seara dupa baie, au inceput sa ma manance sfarcurile si areola groaznic. Zici ca aveam raie. Dupa vreo 3-4 zile am zis ca ori e coincidenta ori e de la crema si sa nu ma mai dau. Si am facut un dus si nu m-am mai dat. In juma de ora amandoua sfarcurile se facusera asa zici ca ma arsesem de la soare, pielea areolei incepuse sa se cojeasca si unul dintre sfarcuri pur si simplu a crapat cat o unghie asa. M-am speriat cam tare ! Plus ca ma si manca si ma si ustura de la crapatura . Asa ca in zilele urmatoare m-am dat cu crema hidratanta de la Mustela si nu am mai avut nimic, mi-au trecut si mancarimile si crapatura si-a revenit. Iar areolele pur si simplu s-au cojit. N-am mai patit in viata mea asa ceva. Nu stiu daca a fost sau nu de la Garmastan, daca am avut eu o reactie de la el sau a fost o pura coincidenta (cu toate ca sunt slabe sanse). Dar eu cam asta am patit. Si nici nu m-am mai dat cu el de atunci si sunt ok.
din ciclul : enigmele sarcinii mele ..
cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

CD27 spune:
AlexaM

Moni sa vii si tu cu vesti bune de la dr 

Irina, contractul colectiv e munca pe tara se aplica tuturor angajatilor indiferent de contractul individual pe care l-au semnat ei
dya, nu mai stresata mami
, incearca sa te odihnesti, sa-ti faci de lucru pana vine sotul (la mine e invers, nu mai pot munci, imi vine sa arunc totul pe geam si sa ma culc
)
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui 300
Tzitziri sper sa ai net cat de curand. Tu ti-ai mai dezumflat pera de gravi sau ai lasat atatea bobite ine a cat avea la inceput: Uneori mi se pare cam incomoda si-mi zive sa o aplatizez da nush cat ma va ajuta si asa...29+
fara nume
Si eu sper sa am net cat de curand ca imi place sa stau cu voi si de acasa si de la serviciu
Nu am scos deloc din perna...adica in cateva zile oricum se mai pleostise si acum face goluri, dar unde stau eu o infoi cat pot si e tare si bine...adica e mult mai bine spre deosebire de pernele clasice unde nu poti sa o infoi ca lumea...sa bobitele alea le mut cum vreau
30+ 
bebe David
andy.p spune:
andy_g
sorry ca n-ai dormit ,dar sa stii ca de acum incolo cam asa va fi.
Dya te inteleg perfect,exact asa am fost si eu cu prima sarcina,stat in casa ,sot plecat de dim pana seara si am facut o depresie crunta..f mult timp inainte si supa ce am nascut am fost asa cum zici tu ca o leguma,fara chef de nimic,plangeam toata ziua.Asta din cauza ca fiind o persoana ff activa am realizat dintr-o data ca nu mai fac nimic din ce faceam...de aceea te rog sa nu te lasi,cheama-ti o prietena pe la tine,vb la telefon ,uita-te la tv orice numa sa nu cazi in depresie ca e tare nasol.Si gandeste-te ca nu mai e mult si vei fi cu puiutzul in brate
si fii puternica.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Boo spune:
Pentru cine e interesat, am mai descoperit ceva
Am zis ca ar trebui sa am o cutie de lapte praf in casa, just in case, cand vin acasa de la spital.. cine stie cum o sa stau cu laptele. Si am inteles ca laptele NAN 1 e cel mai bun pentru bebei. Asa ca am inceput sa studiez piata si am gasit la Kaufland cu 19,.. ceva cutia, deci pana in 20 de lei. Asta peste tot, in farmacii sau la Carrefour, e in jur de 24 de lei cutia.
Asta daca intereseaza pe cineva !
Si am mai gasit "moartea pasiunii" foarte simpatici si colorati si muuulte modele la OYSHO, la mall-ul nou de la Feeria (ala de langa Ikea, undeva la parter). Au pachete de 3 chiloti cu 22 lei, sau cate 2 cu 16 lei. Dar arata foarte bine.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
dyanira spune:
Andy_galro eu incerc sa stau cumintica in pat dar parca e mai rau asa, ca imi amortesc toate oasele si simt ca nu mai pot plus ca ma apuca arsurile daca stau in pozitie orizontala.
Lauraexact asa simt si eu, incerc sa fiu tare si sa imi revin cumva dar stand tot singura numai ganduri negre am in cap.
Multumesc ca mi-ai spus ce ai luat tu de la farmacie, trec si eu pe o lista si incerc sa ma aprovizonez si eu.
Termometru pt copil de unde ati luat?Dar forfecuta si pompita de nas?
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
CD27 spune:
[quote]citat din mesajul lui Boo
Pentru cine e interesat, am mai descoperit ceva
Am zis ca ar trebui sa am o cutie de lapte praf in casa, just in case, cand vin acasa de la spital.. cine stie cum o sa stau cu laptele. Si am inteles ca laptele NAN 1 e cel mai bun pentru bebei. Asa ca am inceput sa studiez piata si am gasit la Kaufland cu 19,.. ceva cutia, deci pana in 20 de lei. Asta peste tot, in farmacii sau la Carrefour, e in jur de 24 de lei cutia.
Asta daca intereseaza pe cineva !
E un pont bun Boo si eu am auzit de marca asta, o pun pe mama sa achizitioneze o cutie (sper ca are termen de valabilitate ceva mai lung
)
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
Dya eu intrebam de nervi....pe mine ma lasa in sensul ca mi se pune tandara imediat si nu mai suport anumite persoane in jur,adica daca simt ca ma plictiseste imi vine sa-i dau una in cap sa taca,nu mai am toleranta deloc.....m-am speriat eu de mine....
dar revenind la tine ,eu zic sa nu mai stai asa stresata,stresul poate declansa nasterea prematura,incerca sa faci acum tot ceea ce nu vei avea timp sa faci cand va veni bebe,citeste,plimbate daca poti,rasfata-te etc,eu ma simt f bine acasa chiar daca stau singura,ma bucur nespus sa stau si sa lenevesc toata ziua,ma gandesc ca e posibil cu aceste clipe de relaxare sa nu ma mai intalnesc niciodata asa ca le savurez din plin( pana in weekand cand il alerg pe al meu prin tot orasul casa recuperez o saptaman de liniste
)Legat de dr,iar nu te mai stresa,asa a fost ghinionul tau sa nimeresti tocmai tu cand pleaca el in concediu,se putea intampla oricui pana la urma sunt si ei oameni si au dreptul si la viata privata,incerca sa vezi pe mana cui te lasa si sa te cunosti cu dr respectiv ca pana la nastere sa aveti cat de cat o legatura.hai fruntea sus!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
Boo spune:
CD pe cutia mea scrie ca expira in 12.2009. Deci e ok
Acum m-am uitat.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Dya restul de lucrusoare le-am luat de prin Real,Selgros,Sensiblu.
Legat de laptele praf eu i-am dat lu Andy ce le dadea si-n maternitate,adica am incercat sa nu schimb tipul de lapte.Si nu era din acela care se dadea de gartis de la primarie.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)