Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri,Andy m-au sunat acum cei de la Tnt l-au gasit si cel care o sa mi-l aduca a zis ca are cam 20 de kg,bine ca l-au gasit ca intresem in fibrilatie....acu mai trebuie sa trec hopul cu urcatul pe scari si abia apoi rasuflu usurata!

Nerantula bine ai venit!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, poate te mai faci cu cadou suplimentar in alea 5 kile....bonus

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Nausica, saletelele din cocos sunt de mai multe tipuri, doar cu miez din cocos sau in totalitate din cocos doar cu un strat protector etc... cel mai bine intra pe site la babycomfort si vezi exact detaliile. La ei am gasit cel mai bun pret. Am fost la magazinul lor de prezentare din Giulesti sambata si am cumparat direct de acolo...vineri le-a venit noul stoc. Duminica si luni au inchis in rest program pana la 18, sambata parca pana la 17...nu mai stiu exact. Cel mai bine sa mergi sa le vezi si te decizi atunci...

Fetele azi ma duc la eco sa vad ce mai face bebe si sa verificam daca e ok cantitatea de lichid amniotic (acu' 3 sapt era cam mult).
Tineti-mi pumnii!!!

Freshsana, cel mai bine ar fi sa suni dr in legatura cu cazatura...e mai sigur. Gandeste-te ca n-ai ce sa pierzi. Daca nu e nimic...cu atat mai bine. Multa sanatate.

De la farmacie foarte important sa nu uitati sa luati Garmastan...este o crema pt sfarcuri ...previne si trateaza ranile.

Multa sanatate!

34+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Musette bine ca s-a rezolvat,cu transportul ii dai lu nenea bani de o bere si e k
AlexaMbafta la eco sa vii cu vesti bune.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, ma bag ca musca dar mi-am adus aminte. Stie cineva ceva de teomaria???? Chiar sunt curioasa daca e bine pt ca avea problemute.

Musette, sa stapanesti sanatoasa caruciorul si sa fi mai cumintica.

Asa, si nici pe cuscra mea nu am mai vazut-o

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 47 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

AlexaM

Monica merci mult,stai sa ma vad eu cu el in casa!cum mai stai cu nervii?eu uneori simt ca ma lasa.

Tzitziri

andy

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hello fetele!!! apar si eu asa mai tarziu si fara prea mult chef...rapor5tez si eu prima noapte foita si nedormita si acum am o mare durere de cap si o ameteala ...anemia asta ma termina....sper sa treaca ....
acum sa vad ce mai tin minte din ce ati scris voi:
bitza sper sa fie mai bine catelul tau si sa nu suferi tu prea mult
kristin, andreutac, babytza,tzitziri,gargaritza, ramoncza felicitari pentru schimabarea semnaturilor!!!!
laura sper ca e mai bine Andy si nu a mai facut febra...multa sanatate
fresh mami cred ca ar trebui sa-ti intrebi dr daca afecteaza cu ceva cazatura si eventual sa faci si un eco
moni cum e in concediu?
musette asteptam poze cu caruciorul
nerantula bine ai revenit din concediu!!!
nausica cred ca cel mai bine te uiti pe site-uri ca sunt descrise foarte bine saltelutele...cred ca pe babycomfort
alexa bafta mare la eco!

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu din pacate stau prost cu nervii(ca am vazut ca intreba cineva).Nu stiu cat mai rezist in ritmul asta...adevarul e ca sunt stresata ca m-a speriat medicul cu nasterea prematura si apoi cu plecarea lui in concediu si...faptul ca stau singura acasa toata ziua ca sotul e tot la servici e si maideprimant.Ma plictisesc de mor in casa simt ca nu mai rezist, eu care plecam dimineata si veneam seara acasa acum sa stau toata ziua sa zac ca o leguma...

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Pup si eu monica, sanziana, laura, ca totul sa fie bine pana la urma.
Bitza, khristin ce va invidiez ca v-ati cam terminat cu camera de bebe, eu nici casa n-am luat-o pana acum si preconizez niste prime luni de stat la mama

Babytza, felicitari pentru semnatura!

Tzitziri sper sa ai net cat de curand. Tu ti-ai mai dezumflat pera de gravi sau ai lasat atatea bobite ine a cat avea la inceput: Uneori mi se pare cam incomoda si-mi zive sa o aplatizez da nush cat ma va ajuta si asa...

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

diana stai in pat mami daca asta este mai bine pentru bebe....crezi ca daca te plimbi toata ziua faci mai bine??...sa nu te superi ca ti-am zis ...asta e parerea mea....stiu ca e greu dar daca asta este cel mai bine atat pentru tine cat si pentru bebe....si te rog mult nu te mai stresa, ca bebe simte si se agita si el...uite un si o ca sa mai treaca din agitattie.

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput