Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nush de ce mi-a iesit tot mesajul boldit,sorry.
Nausica eu mi-am luat tip sandwich.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy nu am mai vb cu dr.Abia pe 4 august adica lunea viitoare m-a chemat la el la spital ca e de garda.Astept pana atunci sa vedem ce stabilim.Parca ma bate gandul sa ii spun ca vreau sa fac cezariana, apoi iar ma razgandesc ca el mi-a spus cavoi nate usor ca am deja colul deschis si ca sunt inalta (1,76).
Ce vroiam sa va mai intreb: voi aveti probleme cu incheieturile?Pe mine ma dor groaznic incheieturile de la maini, nu mai pot...
Si inca ceva pentru bagajul de spital de la farmacie ce ati luat?

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Help!!!!!!!
fetele care ati primit carucior de la bimbomarket cam cate kg avea coletul cu carutul?????M-au sunat de la Tnt sa-mi zica ca inca mai cauta coletul al doilea cel cu carutul si ca la ei apare ca ar vea 5kg,eu ma indoiesc profund ca acel carucior nu are decat 5kg............offfffffff,numai mie mi se putea intampla asta!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Nausica nu stiu sa-ti zic de care e salateaua mea ca eu am luat-o odata cu patutul dar din cate imi amintesc nu avea burete caci stiu ca am evitat sa iau cu burete.E din cocos.

Andy[pup]

of sunt plina de nervi cu astia cu coletul,sper ca imi va veni totusi.......

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

Help!!!!!!!
fetele care ati primit carucior de la bimbomarket cam cate kg avea coletul cu carutul?????M-au sunat de la Tnt sa-mi zica ca inca mai cauta coletul al doilea cel cu carutul si ca la ei apare ca ar vea 5kg,eu ma indoiesc profund ca acel carucior nu are decat 5kg............offfffffff,numai mie mi se putea intampla asta!

33+LUCA

pai sigur are peste 15 kile...ca la al meu doar scheletul e 8.5 kilograme..nu am vazut sa scrie pe el undeva cat are cu totul, dar daca ai insuma sigur ies mai mult de 15....

30+
bebe David

Mergi la inceput

Tzitziri asa le-am zis si eu ca are peste 13 kg sigur ca e vorba de un carut ,ei zic ca cica ar avea 5kg la fel ca primul colet,le-am zis ca e exclus asa ceva......acum astept sa faca cercetari sa vada ce si cum........

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, hm...ca prea mi se pareau seriosi

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Am revenit si noi din concediu , azi e prima zi de 'munca' (ghilimelele vin din faptul ca, in ultima vreme, 'job'-ul meu e mai ales sa stau cat mai comod in scaun 8 ore pe zi ), dar tot era muuuuuuult mai bine in vacanta!

Am fost in delta, la mare si putin prin tara, pe la rude, am vizitat Iasi-ul si cateva manastiri ... a fost super, mai vreaaaaau! . O sa pun cateva poze curand, dupa ce le descarc.

Am citit pe ici pe colo ce ati mai scris, ma bucur enorm pentru anca si carla , mai au foarte putin pana la asteptata intalnire, de acum nu poate fi decat foarte bine, au depasit perioada critica.

Am fost extrem de emotionata vazand ca avem si noi, la aceasta odisee, primul bobocel, sper sa fie, intr-adevar, o odisee norocoasa si sa numaram numai bobocei sanatosi, veseli si papaciosi!

Noi suntem bine ... sper ... burtica nu pare sa fi crescut prea mult in ultimele 2 saptamani, insa eu da ... 2 kg, am ajuns la aproape +10 kg pana acum, se putea mai putin, sigur doctorul nu va fi prea incantat, dar asta e! Eu ma simt bine, tensiunea e ok, 10 cu 6, azi abia astept sa-l vad si pe bebe la eco, ma gandesc ca o fi ajuns pe la 2.2-2.5 kg.

Ma bucur sa va reintalnesc, mi-a fost dor de voi, va pe toate si tin pumnii stransi sa fie bine pana la capat!

31+ AMR 61 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula bine ai venit acasa !!!

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya eu de la farmacie mi-am luat algocalmin,supozitoare cu glicerina,vata..din astea.
musette sper sa fie bine cu caruciorul..auzi sa aiba 5kg
nerantula welcome backLas ca nu mai ai mult si vine iar concediul.
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput