Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fresh imi pare rau ca esti racita ,dar mai ales ca ai cazut.Ti-ai sunat dr?Ptr raceala la mine are super efect oscilo.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Freshanana sa treaca raceala!Eu am cazut sambata cu fata in jos afara dar am cazut in maini si genunchi cu burta abia am atins, mi-am sunat dr si a zis ca dak ma doare, sangerez sau curge lichid...de urgenta la spital!!La mine n-a fost cazul!!
Mergi de urgenta la spital sa faci eco!!
Te asteptam sa vii cu vesti bune!
Fetili eu plec la manichiura si pedichiura!!
Pupici tuturor!

34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!
Ati avut spor in weekand nu gluma!

mami de alexa

Andreutac

Bitza deci catelul e ok???Uraaaaaaaa imi era asa mila saracul,daca am retinut eu bine este chiuaua???????daca da imi pui si mmie o poza cu el?sunt cainii mei preferati!

Eva f tare povestea nasterii tipei!

laura sper ca Andy se simte mai bine!Sanatate!

Tzitziri
da astazi astept caruciorul,sper sa nu mi es lungeasca urechile.....cand vine va pun poze cu toate!

Va pup, ma duc sa fac supa de rosii ca mi-a venit pofta!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy o sa iau oscilo, nu am in casa acum. deocamdata beau stodal ca ma doare in capul pieptului cd tusesc

bitza nu am decat dureri in stanga si inghinal dreapta (si le tratez cu no spa). nuj dc e cazul sa sun dr. poate o sa fac un eco maine

34+

AMR 38 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Freshanana sanatate multa si la mine functioneaza oscilo.

Nushulica superbe lucrusoarele lui David,m-ai dat pe spate mai ales cu pantofiorii aia sport,sunt mortali!

33+LUCA

Mergi la inceput

musette Cum stai cu renovarile?

32+bbelina
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!Tot asa tarziu ne trezim cred ca o sa ne umflam de atata somn!
Eu am fost cam depresiva si in weekend , am citit ce ati scris dar nu prea am avut chef sa scriu nimic!!!
Andy ma bucur ca sunteti mai bine acuma si sper sa nu mai faca febra
Moniimi pare rau ca nu te simti bine!!!Bafta azi la medic.
Freshpoate ar fi bine sa vezi la medic ce s-a intamplat cu cazatura aia.Imi pare rau si tin pumnii sa fie bine!
Evaintr-adevar super tare povestea nasterii.Daca am avea toate bafta sa nastem asa usor: bine nu acasa ca m=as panica dar sa mearag atat de repede cine nu ar vrea!
Felicitari tuturor fetelor care schimba azi semnatura!!!Sa ne ajute DD sa fie bine pana la 40 sapt.

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Laura stau destul de prost in sensul ca inca nu ne-am apucat de camera celui mic ca amenajam intai biroul unde o sa mutam mare parte din ce este acum in camera micutului....cel care vine sa ne zugraveasca nu poate veni zilnic si de aceea stam cu casa insirata,acum sa vedem sper sa nu mai dureze mult ca pe mine deja m-a luat frica ca nasc si nu am unde veni cu copilul,ieri iar am umblat prin oras o zi intreaga si azi noapte ma luase o durere de burta....m-am speriat tare am zis ca nasc dar noroc ca a trecut de la no spa,oricum am tot zis sa iau lucrurile mai incet dar mereu ma agit.Andy cum se simte?

33+LUCA

Mergi la inceput

Musette[b] nu esti cumintzica deloc..dar stiu cum e ,cand stateam cu casa sparta asa eram si eu ,n-aveam stare mi se parea ca toate merg cu incetinitorul.Stai linistita ca nu nasti pana cand termini si cand o sa vii acasa cu Luca ce frumos va fi peste totIar cu plimbatul prin oras eu nu prea mai pot,ca mi se intareste burta si apoi ma apuca panica..ca io-s mai panicata asa de felul meu.
Andy e mai bine,inca doarme cred ca recupereaza ce a pierdut in week-end-ul asta.
[b]Dya
nu mai fi depresiva.Cum te mai simti?Ce ai hotarat pana la urma cu dr?

32+bbelina
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

buna dimineata, fetelor.

raportez si eu ca ieri am cumparat din ikea primele lucruri pt bebe - pat, masa de infasat, saltea infasat, prosoape si alte flecustete si sa stiti ca am fost foarte emotionata. cind am ajuns acasa le-am spalat pe toate si acum de-abia astept sa le calc.

spuneti-mi, va rog, cum e treaba cu saltelele. vad ca majoritatea ati optat pentru modelul cu cocos (care? cel plin sau tip sandwich, care are si burete?) eu am vazut saltele din iarba de mare, dar mi se pare ca fac zgomot si prea se simte iarba aia la atingere.
va rog mult, dati-mi niste feedback, ca vreau azi sa dau comanda.

miine intru si eu in sapt 28.

va pup pe toate

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput