Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura !!!!! La mai mult !!!

Ramonzca ce poze frumoase ai !!!!!

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Stie cineva cat costa nasterea naturala/cezariana la Medlife ??? Si de la cate saptamani te primesc acolo ?

Valentina 30 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata burtici mai mari sau mai mici. Haideti la . Vad ca majoritatea dintre voi va plangeti de nesomn din cauza drumurilor la baie si durerilor de burtica. Eu n-am probleme (sa nu dati cu rosii )la inceput ma duceam mai des la baie dar acum..ca deobicei.Sper sa nu se schimbe ..azi schimbam si noi noi semnatura ..intram in 30 de sapt.
Felicitari Andreutac, tzitziri, babytza pentru 30 de saptamani , si Ramonzca pentru 33 de saptamani ..cat mai e de putin
Monica_dicut ..sorry pt. ca n-ai avut o noapte prea odihnitoare, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune
Andy.p sper sa fie o.k Andy.

Ce planuri mai aveti pt. azi fetelor? Ce mai gatiti?
Cumparaturi ceva? Eu astept sa iau banii pe 30 si iar dau iama la cumparaturi. Astept in continuare comanda la LR, sper sa vina mai repede sa mai comand ceva pe 1 , stiti ceva de pe 2 se sisteaza reducerile la LR? asa am inteles...off..tocmai acum cand am reducere la cardul de cumparaturi
Poooopici...sunt prin zona

29

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrr...multam pt aprecieri....

nu m-am mai dus la analize azi...desi "recoltasem" urina...am stat si m-am gandit la cati bani tot dau si am sunat medicul de familie sa vad daca nu-mi rescrie trimiterea ca sa fac anal;izele gratuite....asa ca voi merge maine si nu mai platesc nimic...ma costau 1 milion...numai ca....m-a informat ca-mi va face vaccinul antitetanos in seara asta....voi ati facut vreuna???mi-a fost jena sa-i spun ca nu vreau....am cautat pe net si vad ca intr-adevar se face la 7 luni...dar oare nu afecteaza fatul????ce stiti???

POZE...POZULICI

33+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

Stie cineva cat costa nasterea naturala/cezariana la Medlife ??? Si de la cate saptamani te primesc acolo ?

Valentina 30 + David

poze

Uite www.memorialhospital.ro/index1.php?show=bb6c218e6e0f6f58e21345f0e16687985a750f86ef41f22f852c43351e3ff383&sh=7" target="_blank"> aici preturile.....nu stiu daca sunt actualizate..
Si te primesc din cate stiu dupa 36 de saptamani implinite.

30+
bebe David

Mergi la inceput

Tzitziri

Valentina 30 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

baby boy felicitari si multumesc
ramo eu nu mi-am facut vaccinul,am inteles ca nu e obligatoriu...mie nici nu mi-a zis dr de el.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ramoncza vaccinul antitetanos nu este obligatoriu si multi si foarte multi medici nici macar nu il recomanda. Nu are efecte adverse asupra fatului dar pur si simplu nu este absolut necesar.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Si mie mi-a zis asistenta dr de familie de vaccin, dar cred ca nu il fac..mi-e frica de reactiile adverse-de cresterea tensiunii!Am tras destul cu tensiunea marita!!

34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze

mor de somn, am racit (tusesc si curge nasul) si ieri am mai cazut si in fund in casa (era ud pe jos de la papucii cu care am intrat de afara din ploaie). m-a cam durut burta, cred ca imi fac bagaj de spital ca tare ma tem de la cazatura sa nu ma apuce nasterea

garga, khristin, andreutac, ramonzca, babytza, tzitziri felicitari pt schimbarea semnaturii !!! (wow cate sunteti )

bitza nu am comandat nimik, ieri am stat mai mult prin pat dupa cazatura si abia acum am intrat un pic pe net sa va salut

claudinna fain patutzul . faina si burtica ta

babytza naturala costa vreo 40, ceza vreo 60. te primesc de la 37 saptamani ca nu au aparatura pt bbi mai mici

ramonzca eu am facut anti-tetanos ca asa mi-a spus dr de fam, e ceva uzual in sarcina. nu afecteaza bb

o zi buna

34+

AMR 38 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput