Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 20
claudinna spune:
voi v-ati luat suport pt cadita?? eu as vrea din ala simplu (adica fara nasa de infashat, ca din aia am la patutz). am inteles ca ar fi in cora. ati vazut cumva? stiti la ce pret e??
am vazut la sensiblu dar are un maaare pret si pe net e la fel, daca mai pui si transportul...
va rog mult, daca vedeti prin bucuresti, dati-mi de stire, sa rog si eu pe cineva sa-mi ia!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
claudinna spune:
eva, nu stiam chestia asta...dar banuiesc ca daca iei o filoa pe an...in fine. l-am luat deja...nu stiu daca-l voi folosi
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
claudinna spune:
fug la mama, ca ma asteapta niste prajiturele:)
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
bitza2008 spune:
Aly, stai cumintica si ai grija de col!!
Andreea_ada, felicitari pt printesa MAia in grafic!!
Monica si eu de cand sunt insarcinata nu mai suport copiii prost crecuti..nu le zic nimic, dar nu mi se lipesc deloc de suflet!Barbatul meu se joaca cu ei si le accepta orice...cateodata ma simt ciudata...oricum al meu nu va face asa ceva!!Sper, cel putin!
Musette sa stapanesti sanatoasa carutul si sa te plimbi mandra prin parc cu el!!
Am si eu anemie si iau Ferro-folgamma!
34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
bitza2008 spune:
In Olanda nu exista algocalmin, acolo paracetamolul e la putere!!
Eu pt spital nu-mi iau medicamente, unguente ai alte cele, doar vata, pt ca in fiecare spital e alta regula!Vazand si facand!
Claudinna, te invidiez!!Ce-as manca si eu prajiturele de casa!!

34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
andy.p spune:
andreea felicitari ptr bb maricica

clau prajiturele yammm!!!Chestia cu suportul simplu m-ar interesa si pe mine daca ati vazut.
Si eu o mai simt jos chiar inghinal ma gandesc ca in functie de pozitia in care sta.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
laureta spune:
Greu daca nu ma tin de scrtis a pai nu ma mai asez dilok![]()
Dupa un weekend cam chinuitor imi revin incet incet.
Vineri seara am papat pizza si sambata m am trezit cu niste dureri crunte de burta am crezut ca lesin, cred ca am facut o indigestie. (Moni sa ne luam de mana
)
Dupa aia niste dureri de stomac, ma simteam ca un balon.
Am luat Nux Vomica si vad ca ma simt mult mai bine, dar mananc dietetic, mi e asa frica de stomac
Bebelina mea se misca tare brutal daca nu i convine ceva. Si noaptea e activa si ma intoarce daca stau mult pe o parte![]()
Si ea se misca inghinal si doctorita mi a zis ca e foate jos "insurubata"
Eu am facut supa de galuste si un chec super pufos
Andy cum va mai simtiti? Sa sti ca la Inisa a mers fara antibiotic pina la urma.
fresh imi pare rau pt cazatura. Eu cam am cazut am vorbit cu doctorita si a zis ca ea vrea sa ma vada totusi.
Eva super lucrusoarele
Nerantula bine ai revenit
AlexaM bafta la echo
felicic sa sti ca am si Emetin in casa si pastile de Ghimbir dar cred ca sunt imuna la cat am luat![]()
Aly cum dilatatie un deget?![]()
Aurrora La multi ani
Khristin super si patul si lenjeria
Andreea_ada felicitari pentru bebelina sanatoasa
Laureta bb2 - 32+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
laureta spune:
Acum am citit ca mamica Claudia e bine si e a casa cu pitica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123996&whichpage=19
Claudia te asteptam cand ai timp si energie sa ne povestesti cum a fost
Laureta bb2 - 32+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
piolica spune:
salut burticutelor!
nu am mai intrat de mult, sincer nu am avut timp, decit azi am intrat putin si am citit printre rinduri, mai mult nu decit da! sper sa reusesc sa ma linistesc la scirbici, am destul de mult de lucru cu predarea jobului meu (si eu ma mir cite faceam si am de predat acum), si sa pot intra in voie sa va stresez cu intrebarile.
pupici la toate fetele... si pt kristin, musette - pupici cu dedicatie.
daca vreuna dintre voi are timp si stie, as vrea sa stiu si eu cum e cu salteluta din nuca de cocos. eu am inteles ca nu sint ok cele care au si burete intercalat, ci numai cele din nuca de cocos. noi avem saltele din nuca de cocos si sintem super multumiti, insa nu stiu cum e pt bebelusi.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
Laureta ce week-end 'frumos'ai avut..ca si noi de altfel.Bine ca a trecut si esti k.Andy nu a scapat de antibiotic din pacate.
Si ptr ca tot ne-ai amintit ii urez si eu
Aurrora.Sa fii sanaotoasa si fericita alturi de bb si cei dragi.
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)