LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 8
Tethys spune:
Hi,hi,hi...
.
Multumim Nicoll pentru poze! Asa... vazu si Robert o putu'ica - doua putu'ici
... ca el are cucu'et
. Frumoase tare! Multumim
.
Noapte buna la toate fetele! 
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Iar, de scris... hmmhhh... voi vedea eu daca voi mai scrie
Nicoll... Voi fi mereu cu un ochi pe aici
... dar, sa scriu de una singura
... hmmmhhh... ma simt cam naspa
...
Noapte buna
inca o data
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
'Neata!Trezirea la gagici!!!O saptamana frumoasa feteleor va dorim!!!Cryna ha,ha,ha!!!Deci asa,noroc cu pozele noastre...MAi ce dulce trebuie sa fie strengarul asta al tau!Multumim de aprecieri!
Si cum sa scrii singura?Poate sa fim ceva mai mult noi,dar lasa ca strigam dupa fete...
Ce sa va spun despre noi?Suntem bine,incerc sa obtin un liber pt joi si vineri si unind cu week-endul urmator sa dau o fug cu Codruta pana la Hunedoara,la bunica ei.Sa vedem daca reusesc la munca.In rest fetele sunt bine,Stefi vrea din ce in ce mai mult sa mearga;ba are mom cand isi tine echilibrul pe loc si singura,dar cand realizeaza ca nu are sprijin buf in fundulet...
Iar Codruta da parca mai multe semne de gelozie in ultimul timp.Vine si ma intreaba de zeci de ori pe zi :mama ma iubesti?"Sau zice "mama mea fumoasa eu sunt puica ta,nu-i asa?"Nu mai vorbim ca atunci cand o pup pe Stefi imediat e si ea prezenta si-si cere portia.
Acum fug sa pun o cafeluta,sa ma apuc de treaba si mai tarziu intru sa vad cine mai misca putin in front.Va pupam!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata la toate! Haideti la
!
Hi,hi,hi Nicoll chiar asa...
-am smechera si geloasa de Codruta ca s-o asiguram ca este si ea iubita ca si Stefi
! Si sa stii ca si Robert mi-a trantit una dintr-astea cu "iubitul"
. Ia citeste aici:
Despre cum ne mai iubim noi
...
Intr-una din serile astea, ma cam durea burta... asa ca, in momentul in care Robert, neputand adormi, imi cere sa iau "pozitia" de iubit, eu ii zic: "Ma doare burta mami, nu pot sa te tin..."
. Atunci, el imi spune, trist: "Pe cine sa 'ubesc eu?!?"
. Iar, eu il invat sa puna doar capul pe umarul meu
... restul corpului in pat, bla-bla-bla...
A doua zi, dimineata, se apuca Robert sa-mi arate ce a invatat, exemplificand pe bunica-sa
... Maaandru si bucurooos, nevoie mare
, imi zice, aratandu-mi: "Uite mami! Pot sa 'ubesc si asa (una din "pozitiile" stiute de el) si asa ("pozitia" nou-invatata)!"
. "Vezi... vezi?!?"
.
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
SOFIA IOANA - mamini ;
PETRU DAVID - valcampan ;
AMELIE MIHAELA - emanuele4u ;
MATEI - ZenaO ;
**** - clauela .
Tethys spune:
Hmmmhhh... eu is un pic cam naspa
... ca am avut aseara o discutie in contradictoriu cu ex-ul
... si nu prea am putut dormi asa bine
... m-am culcat cam "tremurand involuntar"
in urma celor spuse de el... cica vrea intelegere intre noi dar, el nu acorda mai deloc si cam incepe discutiile astea
... in care eu vorbesc de una singura, adica explicatiile mele sunt date la pereti
, s.a.m.d. ... Mde, se apropie momentul cand vine in tara... si nu-i convine ca nu-s de acord sa ia baiatul o saptamana cu el... Copilul nu-l mai cunoaste... ar insemna sa-l dau unui strain... el nu se gandeste si la psihicul copilului (n-a fost cu nimeni singur peste noapte, adica fara mine nu prea adoarme seara)... bla-bla-bla...
Aaaaaaaa... plus ca, s-a enervat ca, i-am dat raspuns negativ la cererea lui de a mai fi impreuna
... hmmmhhh... iar, el a zis ca eu is de vina ca se poarta asa
... bla-bla-bla... ca mde, e o fire ranchiunoasa si razbunatoare, mai ales cand lucrurile nu ies cum vrea el... cand eu nu-i cant in struna
... bla-bla-bla...
nicoll_mada spune:
Uram si noi 

LA MULTI ANI,SANATATE SI IMPLINIRI PENTRU SOFIA IOANA a lui Mamini,PETRU DAVID al lui vali,MATEI al ZeneiO,AMELIE MIHAELA a emanuelei4u si pentru copilasul clauelei

nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Cryna mi se intareste ideea ca baiatul tau va fi un iubaret...mama,mama!Ca frumusel e,de iubit il invata mami sa iubesca de mic,"vai" fetelor ce-l vor intalni!Il pupam si noi ca sa vada ca deja e apreciat!![]()
Cat despre discutia ta cu ex-ul imi pare rau ca a reusit sa te indispuna...
Dar poate ca asta urmareste,sa te supere pe tine.Poate nu ar vrea sa ia copilul cu el,o fi in stare sa puna interesul copilului in fata orgoliului lui...Tu nu ai custodie definitiva?Nu te poti opune legal daca va fi cazul?Adica nu sa nu-l lasi sa-l vada pe Robert,dar sa-l ia de langa tine sa fie exclusa posibilitatea.Sau daca tu crezi ca se merita (numai si numai pt copil) sa faci si tu deplasarea cu ei.Nu stiu ce sa zic...
E drept ca eu in ultimul timp ma confrunt cu cereri ale Codrutei de a vb cu taica-su.Si nu prea pot sa o ajut.Am inteles de la maica-sa ca e plecat din tara.Si cred ca e adevarat,pentru ca am incercat sa-l sun sa vb fata si nu pot.Eu stiu ca a mea ar vrea sa-l vada,sa vb cu el,dar nu o pot ajuta nicicum.
Sper ca veti gasi cea mai buna cale pt Robert si ca nu vei avea probleme!Iti stinem pumnii,te pup!
nicoll_mada
MMN
marami spune:
`neata fetele!
Retroactiv
TUTUROR GUSTARILOR CARE SI-AU SARBATORIT ANIVERSAREA
[green]Cryna[green], pe unde ai umblat? Sau lipsa ta fu un semn de protest? Pai crezi tu ca daca nu am mai gasit resurse sa si postam ai "vorbit" de una singura? Eu te "ascult"
...........si nu trebuie sa te simti naspa
doar pentru ca peste ex-ul au dat sentimentele paterne. Fa ce e mai bine pentru Robert si-atat!
[green]Nicole[green], pai daca ajungi pe la Hunedoara striga tare poate iesim la un suc intr-o zi
[green]Emma, Albinutza[green] sa aveti parte de vreme faina si poate induplecati marea sa ramana calda in cazul in care ajung si eu pe la ea, mai pe la sfarsitul lunii.![]()
toti smecherasii 
Ei, sa-mi trag una......tocmai a picat serverul DC!......nu mai pot vizualiza, putin probabil ca pot trimite mesajul...... si cred ca e verde tot......da` incerc
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
marami spune:

nu mai e verde......da` deloc...si nu-l mai editez (sic)
Pana a rontait sa trimita mesajul voi deja ati mai trimis vreo doua posturi, hmmmm.... ciudat......la voi de ce a mers?
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze