LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

urez si eu copilasii in avans de pe acum ca nu stiu cand o sa mai pot intra.
Crina, ce sa mai zic sper sa nu se inchida subiectul din lipsa de interes
hai mah fetele, 2 vorbe.
maine e ziua mea si diseara sper sa am timp sa ma smacuiesc si eu: oja,etc, etc. si daca e vremea normala, nu ploaua torential, om face si noi un gratar in curte.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sal'tare tuturor

Nu am mai intrat cam de multicel, dar incerc sa imi spal pacatele !

Vad ca piticii nostri cresc si cresc...si e bine. Chiar daca noi uneori ne plangem...credeti-ma....nu stim cand o sa treaca timpul !

Saptamana trecuta Ela a facut 10 ani !! Mi se pare incredibil, imi vine pana aproape de umar, deja are alura de domnisoara...ma bucur dar si plang dupa vremea cand in loc sa ma bucur cu adevarat de ea ma omoram cu alte prostii, cu serviciul, mi se parea ca ea e prea bolnavicioasa, prea slabuta....ma panicam repede iar acum vad ca anii au trecut, nu ma mai lasa sa o pupacesc, nu mai are chef de imbratisarile se seara....si atunci imi vine sa plang pentru perioada in care nu m-am bucurat de dragalaseniile ei.

Saptamana asta Ana a facut 3 anisori.....si le-am facut amandorura o petrecere cu clowni si baloane.....

S-au bucurat si ele, si noi pe langa ele.....si le-am dorit din inima sanatate si noroc !

Va uram si voua tuturor sanatate si noroc....ca restul ...vine de la sine.

Ma grabesc putin ca plecam la mare in week-end, asa...premergator concediului de la sfarsitul lunii...sa ne intram in mana !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sal'tare tuturor

Nu am mai intrat cam de multicel, dar incerc sa imi spal pacatele !

Vad ca piticii nostri cresc si cresc...si e bine. Chiar daca noi uneori ne plangem...credeti-ma....nu stim cand o sa treaca timpul !

Saptamana trecuta Ela a facut 10 ani !! Mi se pare incredibil, imi vine pana aproape de umar, deja are alura de domnisoara...ma bucur dar si plang dupa vremea cand in loc sa ma bucur cu adevarat de ea ma omoram cu alte prostii, cu serviciul, mi se parea ca ea e prea bolnavicioasa, prea slabuta....ma panicam repede iar acum vad ca anii au trecut, nu ma mai lasa sa o pupacesc, nu mai are chef de imbratisarile se seara....si atunci imi vine sa plang pentru perioada in care nu m-am bucurat de dragalaseniile ei.

Saptamana asta Ana a facut 3 anisori.....si le-am facut amandorura o petrecere cu clowni si baloane.....

S-au bucurat si ele, si noi pe langa ele.....si le-am dorit din inima sanatate si noroc !

Va uram si voua tuturor sanatate si noroc....ca restul ...vine de la sine.

Ma grabesc putin ca plecam la mare in week-end, asa...premergator concediului de la sfarsitul lunii...sa ne intram in mana !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La multi ani tututror inimioarelor !!!! Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucurati de ei mereu !

Emaimee, La multi ani cu bucurii !!!

Briana, La multi domnisoarelor tale! Am vazut pozele voastre, felicitari si tie ptr dif de kg !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Briana, distractie placuta. nu am apucat sa vad pozele. sper sa mai ne scrii 2 vb cand va intoarceti.

Ica, bun revenit. mersic mult de urari.

la multi ani copilasilor sarbatoriti zilele astea
weekend placut!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele, nu va suparati pe noi, am fost fff bizi Am venit de la munte, cam raciti (copii si eu, eu cel mai rau), a fost f frig si ploaie in fiecare zi, dar ne-am simtit bine. Luca se pare ca a facut ceva, a prins un virusel, care ne-a facut sa-i facem niste analize, si intr-adevar cele de ficat nu au iesit ok. asa ca in intervalul asta am alergat pe la dr, pana la urma e bine, se pare ca a fost un "fel de hepatita", o sa va povestec mai multe cand ne intoarcem. si eu am fost cu analize, pt ca nici eu n-am fost bine. Ca atare, n-am avut timp sa respir, norok cu socrii, care au grija si de casa!!!

Maine plecam la mare, am reusit sa termin bagajele, si abia asteptam. Sper sa avem parte de vreme buna, nu ca la munte si sa ne simtim bine. Mergem doar noi cu copii, si e prima experienta de acest gen, si la mare!

Va pup, va doresc numai bine, si sa ne revedem cu bine

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

ne vedem la mare daca vreti/puteti.
iti dau PM cu nr. meu din RO. caut in listele de burticoase sa vad daca e nr tau. sper sa fie acelasi nr si acum.

noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"

LUCAS PAUL (07.08) - gabirus ;

ALEXANDRU ADRIAN (07.08) - cocoloasha ;

DAN (09.08) - Petra ;

PETRA ALEXANDRA (09.08) - codruta_grg ;

ALEXANDRU NICOLAE (09.08) - ra_75 ;

TUDOR ANDREI (10.08) - andre_ea ;

AL GABRIEL (10.08) - ursuletulpanda2005 .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Hello!!!Fetele imi pare rau de lipsa mea din aceasta saptamana,dar nu ne-a mers netul...
Uram si noi LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI ANIVERSATILOR NOSTRI DIN ACEASTA SAPTAMANA!!!
Albinutzza ne bucuram ca ati depasit prblemele si ca totul e ok.Distractie placuta la mare!!!
Emma LA MULTI ANI,SANATATE SI DORINTELE SA-TI DEVINA REALITATE!!!
Briana sa-ti traiasca fetele,sunt niste dulci!!!Asa este,timpul trece si abia din cand in cand realizam ce s-au transformat copii nostri...Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul!!!
Cryna ....nu dispari nicaieri!!!Promit sa-ti tin companie aici si sa nu lasam subiectul sa se stinga!Hai,pupam flacaul nazdravan!!!Si mamica sa nu fie suparici!!!
Anis ne bucuram pentru petrecerea reusita si-ti dorim sa va fie bine si tie,si fetelor si lui BB mic!!!Chiar si tati sa fie ok,doar e al vostru!!!
Ce mai fac fetele gravidute?Dar din cele vechi?Simona,aparusesi candva,mai da-ne un semn.Ce face Mario?Irina mie una imi e foarte dor de tine si de crtetulina..Si cred ca gresesc daca nominalizez,sunt foarte multe fete care nu au mai intrat in ultimul timp...Hai,dati cate un semn,amintiti-va de zilele in care eram muuulteee!!!Va asteptam!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si chiar daca am facut-o foarte tarziu si nu le-am pus intr-o ordine va aratam si noi pozici de la mare:

http://community.webshots.com/album/565311575onyQxE?start=0

Speram ca veti avea rabdare sa ne vedeti,va pupam si "ne vedem "maine!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput