LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA la toate fetele! Tot eu bantui pe aici?!?

De-ale lui Robert...

1. Tot din ciclul "Robert si bunica-sa"...

De pe vremea cand inca invata ca, baietii au cuculet iar, fetele putulica ... si acum se mai trezeste ca nu-i asa, cateodata, si se pune in gura cu bunica-sa ...
Deci, noi ii repetam mereu ca, ceea ce are el... si face pisulica e cuculet... iar, ceea ce are bunica, deci fetele (mami, de ex.), se cheama putulica... Buuunnn... Si... se trezeste Robert, dintr-odata, zicandu-i bunica-si: "Tu ai cucu'et! Eu am putu'ica!" . Si tot se certa de zor cu bunica-sa cum ca, ea ar face pipi pe cuculet... iar el, pe putulica ...
Si a tinut-o asa muuult timp... adica, bunica are cucut, iar el putulica ... Acum, chipurile, a invatat lectia ... dar, tot le mai zice cateodata... Hmmmhhh, hmmmhhh...

2. Din ciclul "afara"...

Zilele astea, intr-o dimineata, dupa ce-si termina Robert micul dejun (eu eram inca la cafea ), se duce la bunica-su, care inca mai dormea, si-i zice: "Bubu, eu v'eau afa'a." Vazand ca bunicul nu se misca deloc, ii zice pe un ton certator : "Putu'osule! Tu n-auzi ca v'eau afa'a?!?" . Adicatelea: "puturosule, cum iti permiti sa mai dormi si sa nu ma bagi in seama, cand eu iti cer sa ma scoti afara?". .

Sa stiti ca nu mai scriu nici eu daca nu apareti ... sa scriu de una singura... hmmmhhh, hmmmhhh ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Cryna.....e tare haios Robert! E bine ca-i notezi perlele....cu timpul intr-adevar se uita multe!

Dari le zice si ea pe ale ei....de ex....in ultima vreme sor'sa de 2 luni jumate e domnisoara Scandalici si cu Purici (a vazut ea ca o spal cam des

Eu nu mai am inspiratie ce sa-i mai ofer Dariei de mancare....nu mananca mai deloc...doar ciuguleste.....si ma exaspereaza/
Are 13 kile si un pic (vreo 200 gr) si vreo 98 de cm!
Ai vostri cum mai stau la capitolul asta....inaltime/greutate?
Ce le mai dati de papa?

Pupicei

Mergi la inceput

Buna Irda ! Eu, nu l-am mai cantarit/masurat de muuult pe Robert ... pentru ca, din ochi, creste bine "golanul" ... nu "simt" ca ar trebui sa-mi fac griji... sa-l cantaresc/masor mereu... avea, ultima oara, 12.200 kg/90 cm (in primavara, la vaccinul de 2 ani juma'te)... cam asa ceva ... Acum, a mai crescut... siii... mi se pare o.k., zic eu ...
Sper ca, isi va reveni Daria si va incepe sa manance ! Poate e vreo toana de-a ei ... Multa bafta !
La capitolul papa... il "indop" cam cu orice (exceptii cateodata)... cam ce mancam noi, mananca si el ...
Multumesc frumos pentru complimentele la adresa perlelor lui !
Numai bine .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce fac fetele...???

am fost si noi in petrecere..sambata..Ingrid a fost ca o sampanie asa de mult s-a bucurat..a venit si cuscra monica-elena...asa tare m-am bucurat si sa va zic ca a venit si cu inelul si cu marimea potrivita pentru Ingrid...hehehe...ne strang copii d e gat ca le aranjam vietile
Auleu..acum citeam ultimele masaje...Ingrid are 110cm si 20 de kg..ii cumpar haine deja pentru 4-5 ani..am fost si la dr..ca al meu era disperat si ne-a zis ca e mult mai dezvoltata decat varsta ei..si arata ca un copil de 4 ani si ceva si ca e ok..
Si eu eram stresata...vroiam s a o car la nutritionist..dar ce sa ii faca ala..ea nu mananca paine, dulciuri deloc..ciocolata a mancat cred ca de 2 ori in viata ei, o patratica...salata s a ii dai nene,branza ,peste..de astea de zici ca e copilul defect..cum s-ar zice..cartofo prajiti nu mananca..paste nu..deci tot ce mananca e anormal de sanatos..ea mannaca un ardei in piata..cautam s a il spalam etc...si rontaie la el o gramada..si aia mica vad ca e la fel..cred ca sunt o norocoasa..sper sa iasa si pitica la fel..

in rest eu sunt tot cu clexane,bebe e bine..mai putin eu..ma rog sa fie bine pana la capat

*** AniS ** 29+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

quote:
citat din mesajul lui anis

ce fac fetele...???

Auleu..acum citeam ultimele masaje...Ingrid are 110cm si 20 de kg..ii cumpar haine deja pentru 4-5 ani..am fost si la dr..ca al meu era disperat si ne-a zis ca e mult mai dezvoltata decat varsta ei..si arata ca un copil de 4 ani si ceva si ca e ok..
Si eu eram stresata...vroiam s a o car la nutritionist..dar ce sa ii faca ala..ea nu mananca paine, dulciuri deloc..ciocolata a mancat cred ca de 2 ori in viata ei, o patratica...salata s a ii dai nene,branza ,peste..de astea de zici ca e copilul defect..cum s-ar zice..cartofo prajiti nu mananca..paste nu..deci tot ce mananca e anormal de sanatos..ea mannaca un ardei in piata..cautam s a il spalam etc...si rontaie la el o gramada..si aia mica vad ca e la fel..cred ca sunt o norocoasa..sper sa iasa si pitica la fel..

in rest eu sunt tot cu clexane,bebe e bine..mai putin eu..ma rog sa fie bine pana la capat

*** AniS ** 29+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

hai ca deja incepusem sa o iau pe aratura si sa-mi pun mandra la infometat... si Oana are 18 kg si 105 cm.... iaca sa fie snatoase voinicutele si sa ne bucure dincolo de grafice

Mai fetelor, mai, voi ce faceti la ora asta? Va lasa sufletul sa dormiti, moama ce suparata sunt, vreaaaau si eu sa dorm si daca se poate sa ma si trezesc cand suna alarma la 8 jumate....
Eu nu mai zic nimic ca-mi sta gandul tot la somn.......s-aveti o noapte buna si vise placute

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Irda,,, Mihnea are 14 kg si 98 cm si nu ma pot plange ca nu mananca. mananca de sparge de toate inclusiv dulciuri dar nu pune pe el si e si f agitat nu sta o sec.
Cat despre petrecere la cuscra a fost super si asa cum v-a spus Anis am dat inelul fetei ca sa fim siguri.

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

ANDREI NICOLAE (03.08) - monicaI ;

REBECA (04.08) - Diu ;

MARA (04.08) - bebec07 ;

EMMA ANDREEA (05.08) - Katink ;

JULIA (05.08) - cipcipcip ;

ANA MARIA (05.08) - brianamica ;

LAURA STEFANIA (05.08) - bAly .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani sarbatoritilor

imi pare tare rau ca nu am timp de forum. mai avem putin si plecam in vacanta si tragem tare la munca

Oani are 15.300 gr si 104cm

katink, ai pm cu detalii ca sa ne vedem.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Iar nu-i nimeni pe aici?!?????
Ntzzz, ntzzz...

Mergi la inceput

O.K., fetelor... va las sa va faceti vacanta... sa va vedeti de treburi... etc., etc. ... O sa iau si eu o pauza ...

... si numai bine... pa.

Mergi la inceput