LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
Heeeiii, am intrat in august deja ! Intram si noi pe ultima suta de metri, de acum !
Da Nicoll, am un maaaree strengar ! Bafta cu scanatul pozei! Nu am sfaturi... ca nu ma pricep ! .
Marami, ma bucur ca nu ai avut nimic grav ! Speram sa nu mai ai vreodata "surprize" de genul de care spuneai . Siii... asa e, multe pozne se "pierd" pe drum ...
Acusor, bine ai revenit . Ma bucur ca esti bine siii... multumim frumos pentru pozele superbe pe care tocmai le-am vazut ! Uite asa, am "fost" si eu in "vacanta" cu voi ... datorita pozelor voastre... Frumos tare . Pupicei lui Teo ... sa mai intri neaparat, ca sa ne povestesti si despre el .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Cum se preocupa Robert pentru noi ... un ex. "fresh"...
Zilele acestea, a fost bubu plecat la tara... o noua inmormantare in familie ... sora lui (matusa-mea)... al doilea eveniment pentru noi, de genul acesta, pe luna asta (iulie adica )...
Siii... in prima seara, cand vede Robert ca se intuneca afara si bubu nu intra in casa, face catre mine: "Mama, da' unde-i bubu, ca-i noapte afa'a?". Eu: "Ei mami, e in treaba lui... la tara...". La care, face Robert catre mine, la modul mirat-ingrijorat: "Da' nu vine in casa? Ca-i noapte afa'a... nu-i e f'ica?!?" . Adicatelea, cum de sta bubu noaptea afara, pe intuneric, fara sa-i fie frica de "bau-bau" ... si nu intra mai repede in casa ...
Ca eu, l-am mai pacalit, uneori, cu "bau-bau"-ul de afara ... pentru ca se cerea Robert si noaptea la iesit afara ... si facea urat cand ii ziceam ca nu-i voie noaptea afara, bla-bla-bla...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
IOANA SIMINA - nique15 ;
INGRID ALEXIA - anis ;
DAVID ANDREI - deny_82 ;
GABRIELA MARIA - ellarot ;
ALEXANDRA - micha08 .
Tethys spune:
Feteleee!!! Iar ati disparut???
Ntzzz, ntzzz ...
Tethys spune:
Hai mey... ca-s numai eu pe aici ... De aceea, ma retrag ! Numai bine !
mitub spune:
Dragele mele,
Cum v-am promis, revin cu poze. Doar ca nu-s oprea proaspete ca n-aveam descarcate pe cele de la ziua Cristinei, dar orisicat sunt incepand din mai si pana la inceputul lui iulie.
Sa vedeti ce mari fete am
http://family.webshots.com/album/564985411fuoJvw
Pupici,
Bogdana si fetele
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Iata ca am reusit si eu sa intru dupa ce aseara am fost la o cununie de argint a unui var.Suntem chiori de oboseala,fetele inca dorm pe rand...Azi noapte de atata oboseala cand plangea una cand cealalta.Ieri Codruta se trezise de la 6 dimineata,iar la nunta a dansat de se mira toata lumea.In schimb pe la 21 a trebuit sa ne ridicam sa mergem la somn acasa ca nu ne mai intelegeam...
Marami bine ca ce era mai rau nu intra nin discutie,sanatate multa si sa se trateze repede chisturile!
Acusor superbe poze,locuri si fotografiati!Bine ca a avut cine sa se ocupe de Teo si ca acum sunteti bine!
Cryna E si grijuliu baiatul...Imi pare rau de pierderile suferite!!!
Mitub foarte frumoase pozele,asteptam si de la evenimentul sarbatorit!
Poate reusesc si eu sa pun ceva poze!Dar s-au trezit fetili,poate mai tarziu...
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Mitub, multumim frumos pentru poze ! -am gagicile frumoase, iubarete si... din ce in ce mai mari !
Nicoll_mada, ma bucur ca v-ati distrat la nunta, chiar daca a fost si obositor ! -am mica dansatoare! Si multumesc frumos pentru "complimentarea" lui Robert. .
Tethys spune:
De-ale lui Robert...
1. Despre energie...
No', dupa cum ati vazut... copilul asta al meu nu are stare ... De aceea, noi ii mai zicem, ca are energie ...
Deci... nu am mai folosit cuvantul asta (energie) de muuullllttt... hmhhh, hmhhh...
Ieri, se joaca Robert, cum ii e obiceiul ... adica, zarva muuultaaa, energie multaaa!!! Se invarte singur, sare in sus, alearga, vorbeste, etc., ... tambalau mare ! Noi, nu zicem nimic... doar il privim ... Siii... face Robert, deodata, catre noi, adresandu-se lui bunica-su: "Vezi bubu!!! Am ene'gie!!!" . Siii... se invarte mai departe ... chiar daca e constient ca "a zis-o" ...
2. Hmmmhhh... o cunoasteti pe Elodia, avocata disparuta?
Taica-meu urmareste cazul acesteia si se uita destul de mult la OTV (un post de televiziune cam )... Aseara, deschide bubu televizorul zicand: "Ia sa vedem ce mai zic astia depre Elodia...". Siii... vine replica lui Robert: "Elodia a mu'it! A cazut in pamant! N-o mai mananca 'upu' (adica lupul)!" . Adicatelea, "lasati-o-n pace... ca ea nu mai are frica acum nici de lup, nu mai are grija lupului... acolo-n padure, sub pamant, unde e... e la adapost" .
3. "Afara"...
Lui Robert ii place asa de mult afara, incat ar sta numai afara ... Azi-dimineata, prin jurul orei 11.00, se cere el afara, zicandu-mi foarte serios: "Mama eu v'eau afa'a. Nu mai pot in casa, nu mai pot...". . Adicatelea, s-a plictisit in casa si nu mai suporta sa stea in casa ... i se face rau daca mai sta in casa ...
4. Din ciclul "Robert si bunica-sa"...
Hmmmhhh... rastoarna bunica pufuletii lui Robert pe jos... el ii lasase pe scaunul de langa bunica-sa... Si imediat apare Robert sa vada ce-a facut bunica. Cand isi vede toti pufuletii imprastiati pe jos, fuge la bucatarie, ia matura si farasul, si se intoarce sa faca el curat ... Totodata, ii si zice bunica-si, certator: "De ce-ai facut mize'ie? Mama abia a te'minat de facut cu'atenie!". .
'Ete na! Ce baiat harnic are mama !!!
5. Comentariile unei poze ...
Tocmai i-am aratat lui Robert o poza cu tatal lui, trimisa pe Messenger de sora mai mare a lui Robert...
Deci, se uita Robert la taica-su si face la mine: "Da' de ce nu a'e ochi?" . Eu ii zic: "Are ochi dar, are si ochelari de vedere, care la soare se fac fumurii... si nu i se mai vad ochii..." (in celelalte poze pe care le am cu taica-su, nu are ochelari ). Sta ce sta Robert, uitandu-se la poza... si intreaba iar: "Da' de ce nu me'ge?" . Iar, eu ii explic ca merge... dar acum sta la poza ... bla-bla-bla...
Hmmmhhh... de parca n-ar mai fi vazut vreo poza pana acum ! Doar si el (Robert adica) imi sta la poza... imi pozeaza, nemiscat, etc. ... dar... hmmmhhh, hmmmhhh...
6. Robert si gratarul...
Noi, cand mai facem gratar, ii mai zicem lui Robert, cateodata, in gluma, sa ne dea si un bulanel de-al lui sa punem la gratar... ca mde, el fiind un "nagat" (pasare de balta), ne e pofta si noua de carne de nagat ...
Deci, acum, cand vede ca ne pregatim de gratar, ne zice: "Ma duc... iau cutitul... te tai asa-asa (face semn cu mana la gat "harsht-harsht" - hmmhhh, noi nu-i zisesem chiar asa... ne-o fi studiat cand preparam carnea pentru gratar )... te pun pe g'ata' (gratar adica) si te mananc... mnea-mnea (adica yami-yam )!" .
Tethys spune:
Scuze ca am scris un mesaj atat de lung ... sper sa aveti rabdare la citit ...
Acum, zic noapte buna & somn usor la toate fetele! .