LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Hello!!!Fetele,iar ati disparut?Pe unde sunteti,hai un semn de viata!
Cryna sa sti ca si la noi apar amenintari cu plmuta,cu aceeasi replica "o vezi?"si completata cu "iti dau una de capi,auzi?"Asta nu stiu de unde a mai luat-o,dar prima data m-a busit rasul rau de tot...
Si acum sa va povestesc o intamplare haioasa de ieri.Codruta se joaca in curte cu nisip si de multe ori il duce in curtea de pasari,zice ca le da concentrate.Acum noi avem si niste ratuste pe care le avem inchise intr-un tarc cu un gardut destul de mic ca inaltime.Ieri fata mea s-a gandit sa dea si la "atele concentate,sa cheasca mai epede" si a vrut sa se aplece sa le puna in teica.Doar ca aplecandu-se a cazut cu manutele in tarc si ramasese cu fundultul in sus,aplecata peste gardut.Mama era afra cu Stefi cand o aude tipand : mamaie,mamaie...
Lasa fata mica si alearga la Codruta."Hai idica-ma ca am amas cu cuiuietu in sus,nu vezi ca am cazut?"Mi-a zis mama ca a ras...parca o am in fata ochilor...
Acum va pup,ma pregatesc sa plec!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll!!! Cred si eu ca avea de ce sa rada mamaie... vazand fetita cu "cuiuietu"-n sus si strigand dupa ajutor ! -am poznasa! Siii... mai asteptam faze comice .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hmmhhh, hai sa va povestesc si eu ceva comic de azi...

Deci, Robert neascultatorul m-a cam suparat azi siii... am inceput sa ma joc de-a v-ati ascunselea cu el... dupa ce, in prealabil, m-am facut ca ies pe usa (am zgaltait un pic usa de la intrare, el nefiind de fata sa vada ce si cum ), zicandu-i ca ma duc la alt copil mai cuminte! Buuunnn... si ma ascund ... Trece el de vreo cateva ori pe langa mine, fara sa ma vada... Cand vede ca nu-s, incepe sa strige dupa mine si sa-l intrebe (devenind nelinistit) pe unchiu-su: "unde-i mama?". Cand, in sfarsit, ma arat... vine bucuros la mine... adica: "ha! te-am gasit! n-ai plecat!"... da' nu se potoleste din obraznicii, asa ca repet faza ... Eiii, de acu' incepe sa se impacienteze siii... cand ma arat, vine la mine, zicandu-mi: "Hai sa te 'ube'c mami!". Sta el vreo doua secunde la mine-n brate, in "pozitia de iubit"... si zice, dintr-odata: "Gata! Ti-ajunge! Te-am 'ubit destul!" . Si coborand din brate, adauga: "Da'nu te duci la alt copil mai cuminte!" . Ca mde... el m-a iubit si mi-a trecut supararea . M-a impacat adica . Smecherul ...

Noapte buna la toate ! Pe maine!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cryna strengar mare baiatul tau!!!Deci te cauta,iti simte lipsa,te iubeste si apoi ajunge sa nu te inveti cu prea mult...Imi place de el!!! Iti dai seama ce "vanator de inimi va fi?"

Si acum imi aduc aminte ca v-am promis o foto a mea de cand eram mica pentru a vedea cat de mult seamana Codruta cu mine.Am scanat-o,dar nu-mi incarca site-ul foto respectiva.O sa astept sa vina un cap destept in ceea ce priveste calculatorul sa vad poate reusesc.daca nu,ma mai gandesc la alte solutii.

MMN

Mergi la inceput

Si pentru ca azi avem sarbatoriti

La Multi Ani,sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii pentru YASMIN a lui Yasmari,VLAD-CRISTIAN al lui Cin,MARIA a Ema.nu.elei,BRIANA a Lacrimioarei,BIANCA ALINA ELENA a lui Lord_Lesy

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

quote:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Buna dimineata!
Cryna strengar mare baiatul tau!!!Deci te cauta,iti simte lipsa,te iubeste si apoi ajunge sa nu te inveti cu prea mult...Imi place de el!!! Iti dai seama ce "vanator de inimi va fi?"

Si acum imi aduc aminte ca v-am promis o foto a mea de cand eram mica pentru a vedea cat de mult seamana Codruta cu mine.Am scanat-o,dar nu-mi incarca site-ul foto respectiva.O sa astept sa vina un cap destept in ceea ce priveste calculatorul sa vad poate reusesc.daca nu,ma mai gandesc la alte solutii.

O mai scanezi inca odata si reduci rezolutia la o suta.... spor!

MMN

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Hello!!!Fetele,iar ati disparut?Pe unde sunteti,hai un semn de viata!
Cryna sa sti ca si la noi apar amenintari cu plmuta,cu aceeasi replica "o vezi?"si completata cu "iti dau una de capi,auzi?"Asta nu stiu de unde a mai luat-o,dar prima data m-a busit rasul rau de tot...
Si acum sa va povestesc o intamplare haioasa de ieri.Codruta se joaca in curte cu nisip si de multe ori il duce in curtea de pasari,zice ca le da concentrate.Acum noi avem si niste ratuste pe care le avem inchise intr-un tarc cu un gardut destul de mic ca inaltime.Ieri fata mea s-a gandit sa dea si la "atele concentate,sa cheasca mai epede" si a vrut sa se aplece sa le puna in teica.Doar ca aplecandu-se a cazut cu manutele in tarc si ramasese cu fundultul in sus,aplecata peste gardut.Mama era afra cu Stefi cand o aude tipand : mamaie,mamaie...
Lasa fata mica si alearga la Codruta."Hai idica-ma ca am amas cu cuiuietu in sus,nu vezi ca am cazut?"Mi-a zis mama ca a ras...parca o am in fata ochilor...
Acum va pup,ma pregatesc sa plec!!!

MMN

pozne-npoze

Mergi la inceput

Cryna strengarul neascultator..... stii ce e fain? Peste o jumatate de an vei uita multe din poznele lui, eu am deschis un subiect la poznasii in actiune acu vreo cateva luni, insa daca nu-mi sare in ochi de cele mai multe ori uit sa scriu.... si uit, mai dau cate un refresh memoriei cum a fost faza cu tigarile.

So, am fost la doctor si m-am linistit nu este o alta inca o extrauterina, cred ca as muri sa mi se mai intample odata, din fericire sunt doar niste chisturi care se trateaza.

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare mamici!
Mai dau si eu un semn de viata. Multumesc pentru urarile de ziua mea .
Urez si eu La Multi Ani tuturor copilasilor aniversati pana acum. Am avut o perioada cam nasoala si nu prea m-a tras ata la scris pe forum.
Noi am fost in concediu. O sapt. la bunici, la Nehoiu si vreo 4 zile prin Apuseni. Foarte frumos a fost.
Eu am pierdut 3 zile din concediu, ca am zacut cu febra 39.5. N-am fost in stare sa ma dau jos din pat. Noroc cu cumnata-mea care s-a ocupat de Teo si l-a dus prin toate padurile din imprejurimile casei. A fost bine totusi ca nu m-am imbolnavit prin Apuseni.
Aveti si niste poze, daca vreti sa vedeti.
http://www.flickr.com/photos/27556051@N06

Va pup si promit ca incerc sa scriu mai des.

Mergi la inceput

YASMIN - Yasmari ;

MARIA - Ema.nu.ela ;

VLAD-CRISTIAN - Cin ;

BRIANA - Lacrimioara ;

BIANCA ALINA ELENA - Lord_Lesy .

Mergi la inceput