LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 3
Tethys spune:
Una "fresh"... de acu' cateva minute ...
Deci, am fost azi cu Robert prin oras si ne-a prins un pic ploaia... Robert, normal, vroia el sa duca umbrela ... nu prea mai ploua dar, sufla un vanticel... Ma uit eu la Robert, cum il sufla vantuletul (il cam ridica un pic pe sus)... si-i zic: "mami, vezi ca te ia vantul cu tot cu umbrela "... Face el la mine un "ha", adica: "ce-i?"... si-o lasam asa...
Acum cateva minute, scoteam cartofii prajiti din tigaie... iar, un cartof "juca"-n paleta... Face Robert la mine: "Uite, il bate vantul!" . Eu zic: "dar nu sufla vantul...". La care Robert raspunde: " Il duce apa!" .
Adicatelea, daca nu-i una (vantul)... in mod sigur ii alta (apa) ... care face cartoful "sa joace" asa ...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Marami! Se vede ca-i place sa fie sarbatorita ! Adica, ii plac tortuleteleee ... sau sa sufle-n lumanari ! Si ce bine-i sade langa surioara ei !!! Si langa toti cei din familie, bineinteles !
Multumim frumos pentru pozici ! .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valcampan spune:
Ma scuzati, din cauza de 'vici' (adica servici cum ii spune David) n-am mai apucat sa mai intru pe aici. Am apucat sa citesc sa vad pozele seara acasa asa ca sunt la curent cu tot ce scieti. Si acum mi-am luat de lucru acasa dar pentru ca se termina luna iulie m-am gindit ca e musai sa intru sa urez un sincer LA MULTI ANI PENTRU TOATE INIMIOARELE NASCUTE IN LUNA IULIE 2005!.
valcampan spune:
David e plecat la tara pentru ca acolo are unde sa alerge sunt 3 oameni care il rasfata si au grija de el. Decit sa-l tin aici cu mine inchis intre betoane iar mami lui sa vina seara tirziu acasa am preferat aceasta varianta. M-ie dor de el, pling uneori vorbesc zilnic cu el la telefon. Mama mea imi spune ca s-a facut si el obraznic dar nu foarte tare 'un obraznic acceptabil' spune ea. E vesel, alearga prin curte, vorbeste, stilceste unele cuvinte haios. O sa vina acasa cu 4 zile ianinte de ziua lui de nastere pentru a-l sarbatori cum se cuvine .Sper sa apuc sa merg cu el la mare la sfirsitul lunii august, spun sper pentru ca am mult de lucru. Eu fac eforturi mari deja pentru a imi face treburile, nu am mai gatit de mult, am un munte de rufe de calcat dar cine are timp de ele ? Servici si atit inclusiv in weekend si sunt tare obosita. In fine sper sa fie doar perioada asta mai greu asa sper de 2 luni azi am primit acceptul sa mai angajez un om la mine in departament dar mi-e teama ca nu o sa gasesc pe cineva prea curind pentru ca e departe de Bucuresti, aprope de aeroportul Otopeni, majoritate sunt in concedii cine sa vina sa ma ajute ? Oricum daca cunoasteti pe cineva care vrea sa lucreze la contabilitate dar tocmai in Otopeni scrieti-mi aici sa iau legatura cu acea persoana poate reusesc sa gasesc un om repede.
Cryna ador nazdravaniile baietelului tau. Ema simt eu ca o sa fie bine. Pentru restul mamicilor incurajari si pupicuri virtuale. Mai revin cind voi apuca nu scapati asa usor de mine. Noapte buna !
marami spune:
Hahaha.... Cryna mai molipsit.
Ma simt ca naiba dar nu ma pot abtine sa nu rad.
Intra Oana la ea in camera si dintr-o data incepe sa planga, ma duc repede sa vad ce s-a intamplat de racneste in halul asta, chiar ma speriasem ca ea nu prea plange din orice, o gasesc cocotata pe canapea sa aprind becul, am crezut ca s-a curentat, ca televizorul a proiectat cine stie ce umbra pe pereti si s-a speriat....... da` de unde!
"Maaaaami, mi s-a luat culentuuul"
"Maaaaaamiiii, pune culentul la loc"
...... si plangea cu o jale ca s-a ars becul, de numa`, incerc sa-i explic ca la ora asta nu avem de unde sa cumparam alt bec blablabla, ce sa inteleaga, se duce la tacso poate poate il convinge pe el
cum ajunge in bucatarie iar incepe cu plansu
" Taaaati, te looog pune culentu la loc"
"Ce culent tati? Unde sa pun curentul?"
"La loc taaati, tu nu stii?"
M-am spart de ras
....si mi-am amintit de aseara cand se zbenguia si se gadila tot cu tati si in hohote de ras ii spunea " nemel nicule" sau oare nenorocit? na ca nu mai stiu da` radeau amndoi cu o pofta ca am lasat ora de educatie pe altadata
:) si in seara asta cand a ajuns tati la intrebat de vreo 10 daca vrea si el un papa nicolai, "vlei tati, vlei nicolai?" iti dau si tie papa nicolai"
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
nicoll_mada spune:
Hello fetele!Din nou la munci si asta dupa ce aseara am sarbatorit in familie pana tarziu...Multumim frumos de urari!!!De poze nu mai promit,cand o voi face voi anunta....
Cryna ,pai mami de Robert cum poti sa refuzi baiatul la "ubit"?Ia pozitia corecta si sa dea Dumnezeu sa va iubiti mult,mult timp de aici inainte!Cat despre umbrela si apa ce veti face cand va va prinde ploaia si va si bate putin vantul?
Marami vazut pozicile,ai niste mandrute splendide!!!Si sper ca deja ati pus "culentul" la loc,cat sa mai astepte fata?
Va pup pe toti si pe toate,incerc sa mai trag cate un ochi in timpul zilei!!!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Eiii... ma bucur ca v-am molipsit si pe voi !!! Pai, la cate pozne si perle scot copilutii nostri... e tare pacat sa nu ne bucuram de ele ! Nu-i asa?!? la toate fetele... si mai astept nazdravanii si de la voi... sa ma mai distrez si eu cu de-ale voastre !
Valcampan, iti uram muuulta bafta sa poti merge cu David la mare! -am "obraznicul acceptabil"... si te asteptam si pe tine cu pozne si perle . La chestia cu contabilitatea... nu te pot ajuta , "sorry"...
Marami, multumim, multumim! Ce ma distrasi si eu ! Siii... mai astept si altele ! -am si fetita "supalata" pe "culent", ca sa-i treaca supararea! Hmmmhhh, aveti grija cu "papa Nicolai" ...
Eiii, Nicoll... da' cum pot eu refuza strengarul, cand imi cere "la iubit" ?!? In rest... mai vedem noi ...
Tethys spune:
Am un mic canibal ...
A invatat Robert sa ma muste... asa, in joaca... Siii... ma musca el intr-o seara... da' n-am timp sa ma supar prea tare... ca imediat dupa muscatura, urmeaza si replica lui: " Te-am papat! Mnea-mnea (adica yami-yam)! Ce buna esti mami ... " . Ce sa-i mai zic... l-am certat un pic... ca doare... dar... hmhhh, hmhhh... canibalul !
Si asa imi zice de fiecare data cand ma mai musca: " Ce gustoasa esti mami! Mmmmm, ce bun ii si gustos!!!" . Mai zi ceva daca poti ... Cum imita el tot ...
nicoll_mada spune:
Eiii Cryna daca ai zis de canibalism sa ma inscriu si eu.e drept ca e cam de mult intamplarea,vreo 10 luni,dar...
Vine intr-o zi la noi un var si da cu ochii intai de stefi.O pupa,se joaca,era o mogaldeata de vreo 2 luni.Hop apare si Codruta,vede toata scena si gelozia inconstienta isi spune cuvantul:hat la degetelul surioarei....Abia atunci a realizat si musafirul ca nu o bagase in seama pe cea mare...
In aceeasi zi,dupa faza de mai sus,merg sa o schimb pe Stefi de pampers.O dezbrac,o sterg si pup si eu o carnita duuulceee .Din nou apare Codruta,care in loc sa pupe,ati ghicit,invineteste carnita respectiva cu dintisorii ....
Slava Domnului ca de atunci nu s-a mai repetat.Mai apar mici palmute "ete nu ma asculta,tu nu vezi?" sau imbranceli "stai mai copiule culcat,asa zice mami",dar fara mari urmari.Sper sa nu ne mai confruntam cu prea multe...dar...
Va pup,ma pregatesc sa plec acasa la zanele mele!!!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Offf, saracuta Stefi . Sa speram Nicoll, ca sunt doar "cazuri izolate"... sa nu se mai intample ! Oricum, pe mine Robert mai mult ma "pisca" ... adica, e un fel de muscatura-piscatura ... bineinteles ca doare dar, e o muscatura fara urme (vanatai)... Si nu o face des, nu "abuzeaza" de tactica muscatului. Adica, nu cred ca o sa devina vreun "pericol public" pentru asta.
Si pe noi ne mai ameninta Robert cu bataia ... pe bunica-sa o mai plezneste , cateodata... se "bat parte-n parte", cum se zice , fara "victime" sau daune prea mari... De ex.: are bunica o oglinjoara pe care o mai scapa pe jos... si cum i-am schimbat cam multe oglinjoare (ca s-au spart, ambii fiind vinovati), Robert o mushtruluieshte pe bunica, fluturandu-i palma amenintator, a bataita: "Uite-o vezi (palma adica)! Acum tzi-tzi dau bataie... daca mai dai oghinda pi gios!" . Sau, cand ii mai ia bunica jucariile si-l necajeste o mai plezneshte ...
Oricum, isi primeste imediat si portia de "atras atentia" asupra faptului ca nu-i voie, nu-i frumos si nu-i bine sa dea in altii, in noi, etc. ... ca nu trebuie sa muste... etc. ... Mai greu e de bagat la cap ... si de aplicat, bineinteles... hmhhh, hmhhh...