Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui MissParker

quote:
citat din mesajul lui cleo78
Intrebare de baraj: tu anunturile alea de 'nastere/botez' in ce program le-ai facut? pt ca nu mai apuc sa fac invitatie de nunta, cred ca ar fi fain sa le dau la prieteni o invitatie de genul asta. Cei mai multi sunt in ale calculatorului... asha ca o sa guste.

Cleo, le am facute in Word si apoi le transform in .pdf, dar cu enspe fonturi pe care le-am descarcat special din internet, asa ca daca iti trimit modelul ca document Word, la tine caligrafiile vor aparea altfel fiindca nu le ai instalate pe computerul tau. Da-mi datele care vrei sa apara pe invitatie, trimite-mi pozele preferate (2 ajung) si ti-o fac eu si ti-o trimit ca .pdf, it's no big deal. O vrei cam ca a mea? Adresa mea de mail este pe contul comun, scrie-mi si spune-mi cam cum o vrei, ok?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

nu indrazneam sa iti cer, e greu cu pui mic, sa iti gasesti timp si pt altele...Da, ca a ta e perfecta, sa schimbi datele si gata! Miine insa iti dau datele, sa vb tati cu nenea popa, la biserica, sa stim exact ora .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaa am reusit!!!!!!melinda

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
http://community.webshots.com/user/melinda_tusca

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui melly23

uraaaaaaaaaaaaaaaa am reusit!!!!!!melinda

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
http://community.webshots.com/user/melinda_tusca

ce galushca grasutsa ai. Sa o pupam!! sa o mushcam? e numai cute cute. Face reclama la Michelin?

povestea nashterii

Mergi la inceput

multumim mult. nici mara nu e mai prejos. si ea e o dulceata mica.de ai vedea-o pe Amelia cum sta la mine in brate si se uita cum tastez.prca ar zice "vreau si eu"

Amelia

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Azi a plouat si nu am mai mers la plaja.Am stat mai mult in casa.Darius a fost foarte agitat,dar s-a calmat acuma.Casandra a dormit si ea vreo 2 ore ,iar acum e la plimbare cu "mamaiii"...bucuria ei ca azi numai dupa masa- mare mi-a plans.
Sper sa nu mai repetam istoria de ieri .
Azi am invatat si eu sa pun poze...pentru cine doreste sa ne vada.
Ma duc repede sa ma spal pana nu se trezeste bebe mic.

poze cu mine si familia mea

superbe pozele!! sa iti traiasca puii!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Daria, nice to meet you Ce pui frumosi ai! Ptiu, ptiu, ptiu, sa-ti traiasca!

Cleo, te astept cu detalii, pt. mine e un fleac sa modific docomentu'...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare
Cleo,am vazut Mara grasuna..ce frumoasa e..
Daria,si familia ta e superba..cel putin poza cu fetitza ta la botezul lui Darius..chiar ca printzesa
Atata am reusit sa vad..astept din clipa in clipa sa setrezeasca galusca sa facem baita...
noi in we am fost la munte,la o pensiune langa C-lun Muscel,cu nashii si finii (aia din 14 Iunie).A fost cam frig,mai ales ieri.galusca obisnuita la cracanele goale a trebuit sa suporte caciula,costumase unul peste altul,patura groasa..erau numai 16 grade ieri.am fost tot fara Mariuca;se pare ca nu vrea la parintii ei cicalitori,drept ptr,care mai sta pe la |Vaslui
eu tot fara restaurant ptr.botez....asta e.ma gadeam sa o botez la anu'si taiem si motul..le facem pe toate
astept sa treaca zilele sa plecam la mare..si cam atat
va pupic si incerc macar acteva pagini din capitolul asta sa mai rasfoiesc

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

va urez noapte buna si pentru cine vrea sa vada fluturica gangurind asa...timid inca , da , ca inca nu avem nici 2 lunite...dar nu mai e mult pup fetele si baietei micuti si va urez somnic pufos si noapte buna!!!ganguricamica

fluturica mea Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi-a placut programul Marei si al lui Daviducu de Miss.
Foarte frumos, pana la urma e forumul lor, nu?

Eu l-am cam tracasat azi pe Mircea, l-am dus la ai mei, apoi in plazza Mall - unde ne-am intalnit cu Sis si verisorii - foarte scurt de altfel-. Mircea nu a stat cuminte mai deloc. Am venit acasa, am primit vizita unei matusi si tata a decis sa nu mai mergem afara ca obosim baiatul...ei asa, nne-am lipit unul de altul prin casa si oricum nu a dormit...HM

Am vazut poze frumoase de bebici: Amelia, Casandra si Darius. Melly si Daria va vdem in sfarsit!

Si pentru ca maine dimineata cine stie unde oi fi, vreau sa-i urez scumpei de Alysh numai momente minunate alaturi de Vadut si sotul ei si sa ne reintalnim cat mai repede cu fetitze la urmatoarea odisee.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

am tot inceput sa-mi fac si eu cont pe webshots dar nu am avut timp decat azi!!!imi cer scuze!!!gata am plecat!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput