Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Cam tarziu pt mine recunosc dar azi am avut o Duminica total relaxanta, adica m-am ocupat de mine, m-am epilat , am mai stat cu soacra-mea la o vorba ca a plecat azi la mare , asta micu a fost exemplar, acu doarme in leganut, poate reusesc si pun poze , FETELOR HELP CUM PUN POZE LA SEMNATURA JOS DUPA CE SCRII ASA CUM FACETI SI VOI? PUPICI PT RASPUNS.
De 2 zile nu mai primeste nimic de colici si raspunde f. bine cine zicea de existenta fazelor la colici? Cred ca e de bine poate mai explicati faza cu cel;e 3 faze ale colicilor..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Maine iesim si noi la plimbvarica ca am stat in casa cu zilele astea naspa, ce sa facem, si inca o intrebare......PT GABITZAM TU CUM FACI CU BEBELUL DACA ITI CERE TITZI CAND ESTI PLECATA CU EL?TE intreb Gabitza ca tu ai mai multa exp fiind la al doilea copilas, sarumana de raspuns anticipat.........aaaa si cum facem cu lapticul de mama daca plecam cu el in biberon, cat rezista, saeu mi-am luat o borsetuta din aia termica dar nu tine cald sau rece decat o ora nu e f. de calitate ma gandesc la ceva mai bun, ceva de inox.
Inca o data sarumana de raspuns.
Laptele de mama trebuie fiert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Ylari, Cleo, Mihaser, Lorich, Gabitza, Inais, Miss, Simonacip, Cami, Alysh, Lilly, Reallaura multzumesc din suflet pentru urari si ganduri... Sa aveti si voi parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri..

Cleo, multzam pt empatie Nu am mai plecat dar m-am simtit mai bine asa. Nu ne-am incumetat pur si simplu. Mi-a spus o prietena ca suntem parinti stresati si cred ca asa si e

Ylari, eu am salvat ce a spus Esme despre puseuri. Spune-mi daca vrei si postez aici.

Alysh, LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa si toti ai tai, sa va bucurati de bebe si sa va lumineze sufletul Te pup si iti trimit toate gandurile bune..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Vianne

Ylari, Cleo, Mihaser, Lorich, Gabitza, Inais, Miss, Simonacip, Cami, Alysh, Lilly, Reallaura multzumesc din suflet pentru urari si ganduri... Sa aveti si voi parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri..

Cleo, multzam pt empatie Nu am mai plecat dar m-am simtit mai bine asa. Nu ne-am incumetat pur si simplu. Mi-a spus o prietena ca suntem parinti stresati si cred ca asa si e

Ylari, eu am salvat ce a spus Esme despre puseuri. Spune-mi daca vrei si postez aici.

Alysh, LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa si toti ai tai, sa va bucurati de bebe si sa va lumineze sufletul Te pup si iti trimit toate gandurile bune..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

ehe, la controlul de 2 luni, am intrebat pediatra daca e ok sa plecam la mare. si ea a zis: de ce nu, si acolo cresc copii, totul e la deplasari sa ma simt io, ca mama, bine, sa am curaj. Ashadar, daca tu te-ai simtit bine acasa, nu e bai.
Noi ne gandim sa incercam sa mergem la Breaza sambata aviatoare, sa experimentam prima iserire din bucuresti, sa plecam sambata dim. si sa ne intoarcem sambata seara; avem o verisoara acolo cu bebe mic.
De incercat sa plecam tot trebuie, nu?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

o

si o fierbinte urare de LAAA MUUULTI AAANI lui Alysh , multi pupici de la noi doua, sa fii sanatoasa, ca asta e cel mai important lucru, si sa va ocroteasca Dumnezeu pashii, tie si barbatsilor tai, si multe realizari si vise care sa devina realitate!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

magnetism, faci asha:

deci
in meniu stanga, intri la profil personal, scrii asha (dar scoti spatiile, da?): [ url = " wwwww picassaweb.maiiunie2008.adica linkul unde am pus pozele " ]BOGDANICI POGONICI [ / url]

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani, ALYSH
La multi ani bebe Gabriel de diana_73!!!!!

Buna dimineata.
Citesc si revin (daca nu se trezeste bebeluna intre timp!!!)

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata buna fetelor..In we n-am reusit sa intru, dar macar v-am citit. V-a pove Sis ca ne-am intilnit in Plazza, deci duminica pina la prinz acolo am petrecut-o, am cumparat o multine de hainute pt Matei de la Z, erau reduceri...Hainute si pt vara acum, si pt primavara care vine, le-am luat pe toate de 18 luni...la Z hainutele sunt mai mici intotdeuna..trebuie luate mai mari. EU le-am luat sa-i fie bune si vara viitoare..
Mi-am luat si eu de la Zara 2 perechi de pant unii trei sferturi, altii lungi , o bluza si o pereche de sandalute d ela Otter...Cam atit.
In rest: am vazut superbe pozici de Daria_Ioana si Melly, ne bucuram de cunostinta, puii vostri sunt scumpi foc.

Alysh, La Multi ANi scumpa, sa fii fericita sa te bucuri de puiut, de fapt de puiuti(cel/cei care vor mai veni).

Vianne, stai linistita, eu n-am iesit cu david din Bucuresti pina la un an si jumate si cind am iesit - la mare in Romania in aceeasi zi a facut enterocolita, am stat o noapte cu febra la mare si ne-am intors acasa a doua zi cu buza umflata...dar si fericiti ca putem trata copilul. Eram novice, nu-mi racise serios pina atunci, nici nu stiam ce antibiotice exista pentru copii, cum sa il tratez...oofof, acum am experienta, dar anul asta tot nu iesim nicaieri

Magne,asteptam pozicile tale

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Azi a plouat si nu am mai mers la plaja.Am stat mai mult in casa.Darius a fost foarte agitat,dar s-a calmat acuma.Casandra a dormit si ea vreo 2 ore ,iar acum e la plimbare cu "mamaiii"...bucuria ei ca azi numai dupa masa- mare mi-a plans.
Sper sa nu mai repetam istoria de ieri .
Azi am invatat si eu sa pun poze...pentru cine doreste sa ne vada.
Ma duc repede sa ma spal pana nu se trezeste bebe mic.

poze cu mine si familia mea

Familie frumoasa aveti, Daria, felicitari!!!

Felicitari si ptr bebeii reusiti, Casandra e totala!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui simonacip

Neata buna fetelor..In we n-am reusit sa intru, dar macar v-am citit. V-a pove Sis ca ne-am intilnit in Plazza, deci duminica pina la prinz acolo am petrecut-o, am cumparat o multine de hainute pt Matei de la Z, erau reduceri...Hainute si pt vara acum, si pt primavara care vine, le-am luat pe toate de 18 luni...la Z hainutele sunt mai mici intotdeuna..trebuie luate mai mari. EU le-am luat sa-i fie bune si vara viitoare..
Mi-am luat si eu de la Zara 2 perechi de pant unii trei sferturi, altii lungi , o bluza si o pereche de sandalute d ela Otter...Cam atit.
In rest: am vazut superbe pozici de Daria_Ioana si Melly, ne bucuram de cunostinta, puii vostri sunt scumpi foc.

Alysh, La Multi ANi scumpa, sa fii fericita sa te bucuri de puiut, de fapt de puiuti(cel/cei care vor mai veni).

Vianne, stai linistita, eu n-am iesit cu david din Bucuresti pina la un an si jumate si cind am iesit - la mare in Romania in aceeasi zi a facut enterocolita, am stat o noapte cu febra la mare si ne-am intors acasa a doua zi cu buza umflata...dar si fericiti ca putem trata copilul. Eram novice, nu-mi racise serios pina atunci, nici nu stiam ce antibiotice exista pentru copii, cum sa il tratez...oofof, acum am experienta, dar anul asta tot nu iesim nicaieri

Magne,asteptam pozicile tale

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

niatsa simonacip.
shopping? reduceri? sandalutse? yamy! sa ne pui poze!!!! Pliz pliz... poa il conving pe tati sa ne duca in MAll. Otter zici? La Leonardo nu sunt si acolo reduceri? io pana acu la ei imi gaseam ceva ok de incaltsat. Mai grav e ca acu...mi s-a latit piciorul. Si asha eram laba gashtei...39

povestea nashterii

Mergi la inceput