Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
Duminica din viatsa Marei:
-in parc tineretyului (fara sa ne intalnim cu gabitza
)
-la magazin de haine de bebei (era inchis)
-in real
-acasa
-am papat toti: parintii si io
- am lasat pe mama de a dormit langa mine 40min
-au venit nashii si fetitsa lor de 7 luni
-am chitsait in leganush langa mama care iar 

joaca triburi (dar pe .net)
-am facut baitsa
-am mancat si m-am culcat
E 8 seara, tata e la tv cu cornul in perna, mama iar la calc.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
melly23 spune:
cleo felicitari pentru dumineca reusita!!!
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
http://community.webshots.com/user/melinda_tusca
gabitzam spune:
Eu calc de cateva ore cu intreruperi de tzitzi cand si cand...M-am saturaaaat
De calcat, nu de tzitzi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Eu calc de cateva ore cu intreruperi de tzitzi cand si cand...M-am saturaaaatDe calcat, nu de tzitzi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
am inceput sa renunts la calcatul hainelor fetei. Din pacate mi-au ramas camashile lui tati....
a, voiam sa ii zic lui Reallaura, ca am sunat la medicover, si mi-a zis ca pot sa iau Stodal sirop, nu are nicio treab acu alaptatul, siropul tre sa ajute la eliminat secretiile (se pare ca iar mi s-a iritat traheea...). Bine, mie mi-a zis sa iau si alt tub de spray de astm, ca daca s-a gatat subst. activa din ala vechi, degeaba fac io fas fas cu el, ca nu are niciun efect. Era greu, de priceput asta, nu?

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
missP, da, avem acelasi tip de carusel. Noi l-am primit cadou de la vecina
. SI ne place de elefant. E la fel de interesant si cu muzica, si fara. Ii pun muzica si sa se invarte cand e bebe agitat, ii distrage atentia, in rest las asha: incepe sa ridice miinile, inca nu are precizia sa prinda, dar elefantu ala tot o sa o patseasca.
Intrebare de baraj: tu anunturile alea de 'nastere/botez' in ce program le-ai facut? pt ca nu mai apuc sa fac invitatie de nunta, cred ca ar fi fain sa le dau la prieteni o invitatie de genul asta. Cei mai multi sunt in ale calculatorului... asha ca o sa guste.
o
povestea nashterii
MissParker spune:
Noi am fost azi taaaare agitati, ne-a durut rau burtica, nu ne mai calmam, zbieram de ne tremurau toate fibrele pe noi, tati s-a enervat rau de tot si a zis "Ce copil miorlait mai e si asta?", mami s-a enervat pe tati ca nu e mai empatic si s-au injurat reciproc cu toata tandretea
, mai tarziu s-au pupat si s-au impacat, noi am dormit putin in patut langa mami, am vrut tzitzi la 2 ore, ca muream de cald, apoi am dormit cate 2 ore numai pe perna de alaptat cu capsorul langa pieptul lui mami (care nu stie cum a rezistat fara sa mearga la toaleta in tot timpul asta), pana acum am dormit aproape 3 ore si mami si tati au avut timp sa vizioneze un film, iar acum ne trezim incet-incet pentru baita de seara si papica de seara, mami spera sa reuseasca sa infulece si ea rapid 2 crenvursti ca de altceva mai sanatos nu e timp si uite-asa se termina si duminica noastra... Mami si tati sunt transpirati morti, terminati din toate punctele de vedere, la fel si noi, care suntem plini de cosuri si bubite pe fata si pe ceafa de cand a venit canicula asta nenorocita...
melly, ca sa introduci un link cu numele procedezi asa. Copiezi linkul pe care vrei sa-l pui, de exemplu XXXX, si il bagi in urmatoarea formula, eliminand toate spatiile dintre litere
[url = "XXXX" ]poze cu ursul[ /url]
Sper ca te vei descurca, si mie mi-a luat ceva timp ca sa ma prind cum functioneaza toate chestiile astea. 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cleo78 spune:
missP, si noi suntem mai miorlaite de la caldura...
o
povestea nashterii
MissParker spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
Intrebare de baraj: tu anunturile alea de 'nastere/botez' in ce program le-ai facut? pt ca nu mai apuc sa fac invitatie de nunta, cred ca ar fi fain sa le dau la prieteni o invitatie de genul asta. Cei mai multi sunt in ale calculatorului... asha ca o sa guste.
Cleo, le am facute in Word si apoi le transform in .pdf, dar cu enspe fonturi pe care le-am descarcat special din internet, asa ca daca iti trimit modelul ca document Word, la tine caligrafiile vor aparea altfel fiindca nu le ai instalate pe computerul tau. Da-mi datele care vrei sa apara pe invitatie, trimite-mi pozele preferate (2 ajung) si ti-o fac eu si ti-o trimit ca .pdf, it's no big deal. O vrei cam ca a mea? Adresa mea de mail este pe contul comun, scrie-mi si spune-mi cam cum o vrei, ok?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
melly23 spune:
ia sa vedem pozele noastre
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
http://community.webshots.com/user/melinda_tusca
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
missP, da, avem acelasi tip de carusel. Noi l-am primit cadou de la vecina. SI ne place de elefant. E la fel de interesant si cu muzica, si fara. Ii pun muzica si sa se invarte cand e bebe agitat, ii distrage atentia, in rest las asha: incepe sa ridice miinile, inca nu are precizia sa prinda, dar elefantu ala tot o sa o patseasca.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
mai fetelor, caut de innebunesc in urma , unde ati pus linkurile cu pozele=invitatie facute de MissParker. Ca sa ma inspir si io...
MissParker, da si mie pliz pliz, sa vaz cam ce si cum, sa ma apuc zilele astea sa fac si io.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii