Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
cleo78 spune:
ylari, io am ieshit cu marsupiul. Dar nu pt mai mult de 30 min, era asha, pe fuga: sa scot niste poze, sa iau o apa/un lapte, chestii pt car enu imi venea sa tarai si caruts.
reallaura, zici de doctorite neanalizate... stii cum e, cum ti-e norocul. Acu 50 ani nu se faceau analize. Dar nici nu era poluare/stres/alimentatie proasta. Si daca pierdea mamaia o sarcina, nici nu apuca sa isi puna problema ca nu i-a venit ciclul luna asta, cand tragea la sapa toata vara.... pe cand eu nu ash risca, am 30 ani si mi-am dorit un copil enorm! plus, acu 50 ani, mamaia mea a avut un bebe nascut cu probleme, care a murit dupa cateva luni. Si ziceau "asha a vrut Dumnezeu" . Dar daca pot sa Ii usurez munca Domnului... de ce sa nu ma feresc de ce a suferit mamaia atunci?
Pe de alta parte, stiu 2 mamici cu bebici cu probleme cu inimioara. Si unul nu a supravietsuit. Ma rog la Dumnezeu sa dea sanatate, pt ca ... restul nu conteaza. Si minte, si atentie, ca multe depind de noi, ca mamici. Si iar nu vreau sa risc. Nu stiu cum ash putea trai cu ideea ca am putut schimba ceva in bine pe sufletul meu, si nu am facut.
Gabitzam, nu mergem in Cishmigiu!! plecam acum in tineretului. Sa alerge tati. Weekendul trecut am fo in gradina dew vara Cishmigiu.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
Neata si-o
s-aduca la noi ceata (ca suntem satui de arsita). Azi suntem din nou foarte odihniti, Daviducul a supt magnific la 8:30, apoi am dormit amandoi bine pana la 12, apoi pana la 4 si pana la 8. Dupa ultima alaptare l-am lasat in pat langa mine inca o ora, apoi l-am scos cu patutul pe balcon, sa stea la aer si la lumina, sa-i mai treaca din asa-zisul icter (zic asa-zis fiindca la spital i-au facut analizele si nu avea icter, deci nu cred ca-l facea acasa!). Acum a iesit Bogdan cu el sa-l plimbe, ca scancea si gemea de la digestie si ne gandeam ca daca-l plimba putin si reuseste sa adoarma, scapa si de durerile de burtica. Of, Doamne, sa treaca mai repede primele 3 luni!
Uitasem sa va povestesc ca de curand am vazut filmul “La vie en rose”, despre viata lui Edith Piaf. Absolut magnific!!! Am plans de m-am uscat, asa de tare m-a impresionat destinul acestei femei, Doamne… Citisem biografia ei prin liceu, stiu ca si atunci ma secase la rinichi, dar uitasem asa de multe chestii, filmul m-a rascolit efectiv… Daca aveti ocazia, nu-l ratati!
Daria Ioana,
mie mi se rupe in paispe de menaj sau de ce ar zice X sau Y care vin la mine (oricum nu vine decat prietena mea cea mai buna, iar Mutti ma ajuta prin casa – goleste masina de vase, spala pe jos prin baie, ma ajuta la taiat legumele cand gatesc), eu nici nu as mai deschide usa unora care vin doar sa critice. Pai daca mie imi este ingrozitor de greu, cu un singur copil si cu sotul langa mine (care il mai tine pe David in brate cand plange, face cumparaturile, schimba pampersi, fierbe suzetele etc.), tu ce sa mai zici, cu doi copii? Cat despre afirmatiile “vai, draga, lasa ca eu ma descurcam cu doi copii”, imi vine sa-i scuip in ochi pe cei care vin cu asa ceva. DA, generatia noastra e mult mai stresata si obosita, DA, vremurile de acum sunt mai grele, DA, totul e mult mai rapid si te zapaceste de cap in ziua de azi, DA, e mai greu decat pe vremea lor, ce e atat de greu de priceput? Si lasa naibii organizarea aia, fa numai strictul necesar si ai grija mare si de tine, sa te odihnesti, ca asta e cel mai important!! Eu dupa cateva zile in care nu putusem dormi eram gata sa-mi iau campii si sa fug incotro vedeam cu ochii, eram permanent pe punctul de a izbucni in plans si eram terminata rau de tot… Ia sa te odihnesti putin mai bine, vezi lumea altfel. Eu acum simt ca am situatia mult mai bine sub control; ma rog, cat o poti avea sub control cu bebe mic care de fapt el controleaza totul ![]()
mihaser, sa va fie de bine botezul si mie mi-au placut mult pozicile! Pentru asta te iertam ca n-ai facut conspect
Ce cumintica statea ea in Maxi Cosi…
Cleo,
sa-ti treaca repede tusea!
Fetelor, ziceti voi de analize in sarcina si alte alea, dar in Anglia cica daca nu esti sarcina de risc iti face 2 ecografii mari si late toata sarcina si in rest mergi de 2-3 ori la moasa, la control… asta e tot, si nu e gluma! Mi-a povestit o prietena care a nascut in 2005. Asa ca sunt multumita ca locuiesc in Germanica.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
mihaser spune:
Fetele va multumesc mult ptr comentarii!
Ma bucur ca v-au placut pozele!
Cleo io am fost la concert!
E tare Metallica...cele mai tari concerte pe care le-am vazut in viata mea. O sa pun poze cu noi in pelerine de ploaie...parca eram de la Rebu
...Noi am stat chiar langa rockerul Hrubaru de la Cronicuta...am avut locuri langa firul lui de iarba
...Din pacate Eli nu prea s-a simtit bine si m-am simtit un pic vinovata, sper ca m-a iertat ca am lasat-o cu bunica ptr concertul rock.
Noi o sa face marti Infarix hexa...am cautat peste tot vaccinul de la Pasteur si nu mai e...Pe asta am dat 2,5 mil...de la Sensi Blu. Acum o sa intreb si de Rotarix...as vrea sa-l fac si pe asta, desi te usuca de bani vaccinurile astea.
Felicia promit solemn sa fac rezumat si sa ma uit pe poze cu toti bebeii...Aici la curte toata ziua stau dupa Cristi ca face tot felul de prostii...Azi s-a intamplat o tampenie...o vecina mai mica a dat cu o piatra dupa o alta si a nimerit-o pe a treia, care a lesinat...Iti dai seama ca nu pot sa-l las un minut singur!...
A cazut din masina cu capul de ciment vineri!
Are un cucui in frunte cum ii sta bine oricarui berbec.
Acum trebuie sa mergem la o zi de nastere!
Va pup! Si mi-e dor de voi!
MissParker spune:
Am gasit ceva interesant despre icter, scrie si despre icterul de alaptare:
www.desprecopii.com/info.asp?id=1020" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1020
Sper ca David sa nu aiba asa ceva!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Lorich spune:
Am intrat fuguta (cica doar sa citesc) dar nu m-am putut abtine.
Dna mami Inais iti sta foarte bine noua coafura, sa-ti fie de bine, am admirat si printesa (asa de departe, deocamdata)
Aaaa... Vianne eu am uitat sa-ti spun La multi ani sper sa accepti urarile mele tarzii 
Pupici tutoror si plimbari placute! Noi facem o plimbare (nu stiu cat de placuta) la un ortoped sa vedem daca suntem in regula cu laboantele si cu porcariile de "cute" care nu mi se par egale si simetrice; deh...
Daria inca o data welcome back! 
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Ylari, eu de maine m-am hotarat sa ies cu Raducu la plimbare in marsupiu. Isi tine capul bine asa ca nu-mi fac probleme. Alta sansa nu avem sa iesim afara in timpul saptamanii. Am fost in suprmarket cu el o data, in Cora, care e mai aerisit nitel, nu iti sta nimeni exact in calcaie.
[/size=1][/right]
Inseamna ca ne vedem la plimbarici?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
gabitzam spune:
Lori, si eu am impresia la Radu ca nu-s egale si simetrice cutele. Unde te duci la ortoped?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Cu scuzele de rigoare, ieri mi-a fost imposibil sa intru din cauza de musafiri de dimineata pana seara, deci cu mii de scuze de intarziere:
LA MULTI ANI, INAIS, LEOAICA FRUMOASA SI MAMICA PUTERNICA, SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA AI NOROC SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE SOT SI DE FERMECATOAREA IASMINUTA
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Alysh spune:
LAurica, Simo, Ylari, Miss, Cleo, multumesc din suflet pentru incurajari, sper ca Dumnezeu sa-mi ajute si sa-mi mai dea cel putin un bebe.

Am citit pe diagonala, acum ma intorc sa citesc in detaliu si revin![]()
Alina cu iubirea noastra, Vlad
melly23 spune:
helloo !!!!pustietate curata!!!unde umblati????ati iesit cu bebei la plimbarica???si noi am fost in parc ca in sfarsit a fost vreme frumoasa!!!am avut o cumintenie de fluturica care m-a lasat si pe mine iar mai apoi si pe sotior sa facem BAIE!!!n-am facut baie nici nu stiu de cand doar dus, si inca una din aia cu spuma!!!si am facut si niste conopida pane si tocanita de pui cu orez!!!yammi, yami...fetelor avem voie sa mancam conopida????
plec sa mananc si bag si o bericica!!!

va tzuc!!!
aaaa, vreau si eu sa va intreb cum se face chestia aia pe care daca dai clic, de obicei e nume cum e faza cu "urs", te trimite la pagina cu poza!!!unde pun si eu link-ul si denumirea respectiva!!!sper ca ati inteles????
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela