Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Wow Daria Ioana bine ai revenit!
Si eu ma descurc greu cu 2 copilasi...situatiile noastre cam seamana! Si eu tot cu 2 cezariene, fara legare de trompe...pe la 33-35 cine stie poate mai vreau un bebe pufos!

Fetele nu aruncati cu rosii insa sunt in urma! Nu am apucat nici sa felicit fetele ptr ziua lor pe Lorich, pe Vianne si pe Inais ...de bebelusi nu mai vorbesc... si ptr ei!

Am reusit sa strang o bruma de poze de la botezul Mariei-Eliana

Sper sa ajung si eu la zi cu cititul!

Va rog sa ma iertati si va dau mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa
si-o sa taie ceatsa

1. Inais, si noua ne place melodia, o mai cant fifitsei, deshi nu imi ies versurile. Si ni s-a mai stricat la calc. placa de sunet, iar moi -injinera lui peshte nu mai apuc sa ajung sa imi iau alta.

2. reallaura, ooooooooooo, concert? Ce mi-ash fi dorit... si ala de la Mettalica-unde s-a dus tati singur si a venit in extaz, cu mentiunea ca merge si a3a oara daca mai vin in Bucuresti/Sofia/budapapesta. De fapt, uneori simt nevoia sa merg si la un cocert la Gutsa putsa de maimutsa, orice numai sa ies din casa! Asha m-am bucurat ieri ca a venit fosta colega de camera pe la mine... asha mi-era ador de o barfa mica si povesti cum trageam noi pana la 2-3 noaptea...

3. Vianne, imi pare rau de ieshirea ratata. Dar rau rau rau! Lasa ca or sa mia fie ocazii, dar e greu sa ne invatsam ca nu noi ne decidem viatsa, ci puii mici au drept de veto.

4. vazut pozele de printsesa de Mihaser. Moaaama, ce superbe au ieshit...

Fetelor, din clubul celor care mananca inghetsata - voi iesi. Am mancat ori repede, ori prea rece, ori combinat cu vremea mai racoroasa de acu, dar iar mi-am complicat viatsa cu o tuse innecacioasa din plamani, si nu pot respira... Sun mai tarziu la doctor si intreb ce pot sa iau, ca toata sarcina numai leacuri babeshti am facut, si... dejava, si m-am saturat. Asta e, vina mea , doar stiu ca am astm...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata!

Cleo, si pe mine ma ia gatul, dar nu stiu daca de la inghetata sau de la vremea rece de la concert...
Sa-mi sui si mie ce zice dr sa iei...

Mihaser, foarte bine au iesit pozele! Frumoasa Eliana ca o printesa, cum si-a asortat ea floricica din piept cu caruciorul Si Cri, facand pe avionul...Felicitari pentru botez!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata!

Cleo, si pe mine ma ia gatul, dar nu stiu daca de la inghetata sau de la vremea rece de la concert...
Sa-mi sui si mie ce zice dr sa iei...

Mihaser, foarte bine au iesit pozele! Frumoasa Eliana ca o printesa, cum si-a asortat ea floricica din piept cu caruciorul Si Cri, facand pe avionul...Felicitari pentru botez!!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

io o sa iau bataie

povestea nashterii

Mergi la inceput

si pt ca nu am somn, si fiica mea nu vrea sa manance (pacat...nu shtie ce pierde ), m-am apucat sa caut pe net despre vaccinul rotarix.
Deci vad 2 preturi raportate de fete: 250 roni si 350 roni. De unde diferentsa? de ce? si mai ales....daca putem sa il gasim la 250 de unde sa il luam ?

a, gabitzam, tati al nostru zice ca semeni enorm de bine cu sotul tau.
Ma mai uit o data la poze, si are dreptate.

si acu sa bag o barfa: m-am pricopsit cu o amica (de, io is cea care ridica moralul la toti, uite ca si ei tre sa ii fac consiliere psihologica), o tipa inconstienta: insarcinata, fara job, nu respecta ce zice dr (dar nici nu caut alt dr), nu a facut triplul test (ca ce, e scump si nu e in zona de risc, ca are inca 28 de ani), dar are bani sa mearga la mare de vreo 2 ori, si de mashina etc, si acum e in luna a 8a si... s-a gandit ca nu e bine ca i-a zis la eco ca e bebe mai mare cu 2 sapt, si ca a crescut prea mult, si ca ea tine cura de slabire sa nu mai creasca bebe asha mare. Normal ca i-am facut morala, ca i-am ezplicat ca bebe tot va creshte, si ia resurse din ficatul ei, din oasele& dintii ei, etc. De cate ori ma suna, imi vine sa ii zic direct: "fata, dejava ai facut fackultate, nu ma mai suna ca ma deprimi cu prostia ta". Pe de alta parte, ma abtin... si io am fo gravida, si in ultima parte a sarcinii mi-a fo greu, un shut in fund m-ar fi deprimat de tot. Ce pana mea sa ii zic fetei? Ca a ajuns sa ma sune (pe nr ascuns, ca pe al ei nu ii raspund ), si sa tina monolog, sa o mint ca uite, plange fifitsa - sa scap de ea etc.
Cred ca Dumnezeu da copii si celor care nu ii merita. Si altii se roaga sa aiba un pui mic cu ochi si sanatos.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata!

Cleo, mie la Medicover mi-a zis ceva de 330 ron Rotarixul, oricum, ce, poti sa il cumperi tu ca sa il duci acolo? Asta n-am intrebat, dar am auzit-o pe o alta fata care are abonament la Medicover ca cica nu se poate sa ne cumparam noi vaccinurile, ca trebuie pastrate la o anumita temperatura si noi nu am putea respecta aceste conditii pe durata transportului de acasa la cabinet... Tu ce stii?

Wow, prietena aia a ta e cam praf...... Nu iti mai face procese de constiinta, te inteleg perfect cum e cu astfel de oameni... Cumnatamea nu a avut medic pe parcursul primei sarcini si-a facut doar primele analize obligatorii. S-a dus sa nasca la Cantacuzino la urgente. Era sa moara si ea si bebe, ca nu se dilata deloc, aia nu i-au facut cezariana ca asa e in tara asta, te lasa sa mori daca nu esti pacienta nimanui. In concluzie, bb s-a nascut dupa muuuuuuuuuulte ore de stat fara lichid, apgar 5 sau 4 la nastere, mic de tot, oricum, reanimare, resuscitare, etc. Acum e mare si frumos, a avut zile de la Dumnezeu, insa din pacate tot travaliul l-a afectat iar la 2 ani au trebuit sa il opereze la inimoiara, defect septal atrial (sau ventricular, nu mai stiu) Noroc ca se faceau astfel de operatii la noi in tara, la Timisoara, acum nu se mai fac; doar in Ungaria. Si cand le-am zis ca toata sarcina ne rugam de ei sa mearga la control, la ecografii, ne-au zis ca am cobit noi, de aia s-a ajuns aici, nu ca au fost ei prostii prostilor si singurul care a platit a fost copilul!

Wow si ptr tine, Daria_Ioana, te pup dragutza, dar tu esti o mama eroina nene, sa mi-i zici mie pe aia care spun ca nu esti mama buna sa le trag si una in oki!!!! Pai eu eram de mult la balamuc nene dupa asa film de groaza pe care l-ai povestit. Pup fata!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

quote:

Ylari, noi piata in supermarket numai cu bb o facem, de cand avea o luna! Mergem cu carutul, pun si o paturica pe el cand trecem pe la lactate...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea de aseara.
Laura, eu ma gandeam sa o iau in marsupiu, credeti ca ar fi ok??? Eu tot nu m-am lamurit cu marsupiile astea, sunt ok ptr bebelaci, sau ii obosesc prea mult?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari eu inca nu am folosit marsupuiul, barbate-miu il mai tine pe bb prin casa si ma scoate din sarite... eu am inteles ca pana la 6 luni nu e ok, ca ii omoara lui coloana, iar de la 6 luni e ok pt el, dar nu si pentru tine, ca-ti omoara tie coloana. Acum, dupa ce am auzit asta ca sa fiu on the safe side nu l-as mai fi folosit deloc...
Dar am auzit si parerea ca nu afecteaza pe bb.

Cleospune-i prietenei tale ca nepotelul soramii e facut la 28 de ani(iar tatal 24 de ani) si are SD!
Dar ce sa-ti spun, am doua prietene, destepte, interesate de diverse lucruri, doctorite amandoua! Nici una nu si-a facut analizele in sarcina. SI nici eco. Si au avut noroc, sa-i multumeasca lui Dumnezeu. au copii sanatosi.
M-am crucit cand am auzit ca nici nu stiau ce analize se fac in sarcina...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

quote:

Dar ce sa-ti spun, am doua prietene, destepte, interesate de diverse lucruri, doctorite amandoua! Nici una nu si-a facut analizele in sarcina. SI nici eco. Si au avut noroc, sa-i multumeasca lui Dumnezeu. au copii sanatosi.
M-am crucit cand am auzit ca nici nu stiau ce analize se fac in sarcina...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Hai ca asta e tare de tooooot!!!!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, eu de maine m-am hotarat sa ies cu Raducu la plimbare in marsupiu. Isi tine capul bine asa ca nu-mi fac probleme. Alta sansa nu avem sa iesim afara in timpul saptamanii. Am fost in suprmarket cu el o data, in Cora, care e mai aerisit nitel, nu iti sta nimeni exact in calcaie.

Cleo, iesim in parc in Cismigiu azi, sa nu zici ca nu ti-am spus
Eu de inghetata nu ma las !!! Bag in fiecare zi, ori cate o Nirvana mica, ori de la BettyIce diverse chestii.

Daria, cate mai patimesti si tu. Numai cine n-a avut copil mic in casa poate zice ca nu esti mama buna. Dar tu cu doi si fara ajutor prea mult... Eu daca n-ar fi fost Andrei la gradinita nu stiu ce faceam. Sunt cu amandoi singura cel mult o ora pe zi, dar ma termina ora aia. Noroc ca eu sunt obsedata cu organizarea ca altfel chiar nu stiu ce ma faceam. Asta cu organizarea de la tyaica-mi mi se trage, ca el era asa. Si meseria de altfel mi-a impus asta la fel.
Iti urez succes si multa putere sa te descurci mai departe!

Mihaser, cat e de scumpica Eliana!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput