Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

intru pe fuga sa urez un botez reusit micutului Patrick, sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa alaturi de parintii lui....
noi suntem la puseul de 3 saptamani, ma simt ca Fulga...si numai in brate vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mai fetelor, pe bune, voi ati fost sau nu cu bebeii in supermarketuri pana acum???? Nu aruncati cu pietre, nu vreau musai sa ma duc, intreb si eu........

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi mamicute curajoase, eroine si super busy!!

Credeam ca nu mai eu am gheare, par neepilat si alte alea! dus fac zilnic uneor chiar si de doua ori la cit alerg dupa pruncii mei! dar o sa treaca si astea! nu?
citeam ce ati facut facut.

hai sa mai zica baba Cenia ce crede despre bebei..
iar incep cu primul copil: era jale, numai in brate il tineam, nu puteam face nik in casa.
Naomi are de suferit, am treaba si o mai las uneori s aplinga. niciodata cind ii e foame sau are caca sau ii e somn. si daca plinge, doarme mai bine. acum ae fata cuminte la aproape 3 luni imi doarme toata noaptea ( Doamne multumesc) azi s-a trezit la 8 nu imi venea sa cred!
ce fac ca sa nu se plictiseaasca? nu o iau in brate (desi mi-e draga), atunci cind sta linistita si priveste in jur.
il lasi pe bebe in pace.
incercati sa ii dati sa manince dupa ce se trezeste ca apoi sa aiba timp de caca pipi si privit descoperit lumea.

oricum trebuie sa le schimbati ritmul dupa 3 luni:
pina la 3 luni: JOACA - MINCARE- SOMN
dupa 3 luni: SOMN- MINCARE- JOACA

EU NU AM respectat ritmul asta l aprimul copil,fiindca vroiam sa il adorm cu ceva si tzitza imi era instrumentul. acuma va spun din experienta mea si eu asa fac la Naomi.se trezeste ii dau sa manince (sin sau biberon) apoi efectiv o trezesc cu scosul aerului sau alte manevre, ne jucam, mai privim, vorbim, carusel apoi vrea somn si o legan sau mai maninca foarte putin sau vrea suzeta depinde ce vrea madam Sacîz! si somn!

apa nu am dat la bebe. scrie prin toate cartile ca nu are nevoie de apa! doar umfla burta

incerc sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui YLARI

Mai fetelor, pe bune, voi ati fost sau nu cu bebeii in supermarketuri pana acum???? Nu aruncati cu pietre, nu vreau musai sa ma duc, intreb si eu........

YLARI

1. io in cora 1 data
2. dr mi-a zis sa nu umplu burtica lui bebe cu apa/ceai, ca nu are nicio valoare calorica, ca si asha nu a luat prea bine in rgreutate. Mai bine o guritsa de san, 10ml cat e acolo tot e ceva pt ea.
Pt copii la lapte praf, e alta treaba. Pe sanul meu, am remarcat (cand fol. pompa) ca primele jeturi sunt f. apoase, apoi incepe sa vina mai gros, mai consistent. Ashadar, cand ie sete, ia fata 4-5 gurite, primele, si i s-a astamparat setea. Si deja am inceput sa remarc, ca mesele alterneaza, cand e f. cald mai des, si cate putin (de sete), mai sunt si mese mai serioase.
3. gabitzam, am fo sa imi iau material de rochie. Si da, sunt o gramada de chestii de bebelushi..dar m-am abtinut. GREUUU

mai intreba cineva ceva. A, da, cum se face capitol nou. Pai cand citesti subiectul, sus, este buton de SUBIECT NOU. Dai click acolo, poti sa copii ce ai trecut pe ptima pagina acolo, etc. Si iei linkul subiectului nou, si il bagi in [url = "link subiect nou " ]invitatie la fete la subiect nou [/ url]

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
citat din mesajul lui YLARI

YLARI

Eu mi-s multumita daca apuc sa ies o data pe zi la plimbare, in rest am fost doar o singura data in oras cu el, cand am fost la ginecolog, inca nu ma incumet la drumuri prea lungi fiindca stau cu cronometrul in cap ref. la urmatoarea alaptare.

Fetelor, ma refeream la apa in sensul ca daca ii pot da acolo 1-2 lingurite in cazul ca plange/zbiara de i se usuca buzele si ma gandeam ca apa il mai si racoreste putin... Oricum, azi i-am facut o baita care i-a placut tare mult, dar adineauri tot a zbierat vreo 10 minute la Bogdan in brate de am crezut ca-l taie cineva cu fierastraul... Acum s-a potolit, cred ca va adormi tun fiindca inainte de alaptarea de acum o ora a stat treaz aproape 2,5 ore si deci cred ca e obosit mort... Ma bag si eu in patut si va doresc nopti usoare si linistite la toate!

cenia, am retinut sfaturile Si eu il mai las pe Daviducul sa oracaie putin, cand stiu ca toate nevoile ii sunt indeplinite (burtica plina, pampersul proaspat), nu stau permanent lipita de el. Cand e treaz se uita in jurul lui in patut (are dungi alb-albastre de examinat), gangureste putin, tb. sa fiu doar atenta sa nu-si suga manutele, dar in rest il las si in legea lui... Azi l-am pus langa usa de la balcon, ca sa stea in lumina.

Chiar, fetelor, voi ati auzit de icter cauzat de laptele de mama? Ca eu acum cam stau cu frica pentru vizita la pediatra de pe 4 august, mai ales ca noi pe 9 sau pe 10 plecam in Austria... Sper sa nu aiba nimic...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

miss, cred ca poti sa ii dai 1-2 llinguritse de apa -daca ti se pare ca are guritsa uscata. Cere insa parerea pediatrului.
Despre icter- ce am inteles - ca e din mai multe cauze. Dar dupa ce trece, nu mai revine. A, si cica de la san trece mai greu. Adica aia cu lapte praf scapa mai repede de el. Dar solutia e la fel, in ambele cazuri: pus sa manance, si pus la lumina, sa faca fotosinteza. Dar nu mai e cazul la noi, mai toate fetele au scapat de copiii portocalii.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hi Miss Parker draguta doamna germana

Nu am auzit de icter cauzat de lapte! ci doar ca trece un pic mai greu la cei care sug lapte matern din cauza ca meconiul nu a fost eliminat complet din sistemul digestiv. de asta se mai da ceai sau apa ca sa elimine meconiul mai repede.

pai icter se pune p eochi frumosi? aici si in Ro au avut copii meu si le lua singe din calcii pt valoarea biliburbinei! decit sa ii faci analiza (ii ramine semn multe luni si acum are !) mai bine ii dai lichide si il tii in pampers la soare sub fereastra. aici asa am facut in ro ii pun esub lampa la plaja si le pune ceva pe ochi!

gata au adormit puii de amiaza ma duc si eu un pic.

pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc tuturor ce imi doresc si mie!
Cleo, CamiM, Reallaura, Ylari, Simonacip, Andree27, Melly23, MissP, gabitzam, maitreyi, Doloress!

Am avut o zi care a inceput cu o super agitatie si plans cam non-stop...de nu credeam ca o sa ies din casa! Pe la pranz s-a linistit si am putut sa iesim...a se vedea pozele!

Merg sa fac dus si sa ma culc...daca vrea si pitica!

Aaaa...Cleo super cantecul celor de la Hi-Q. Imi place muuuult!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, nu am citit din urma, am intrat pe repede.

Trebuia sa plecam week-end-ul asta. Nu am mai plecat. Stefana a dormit cu o noapte inainte doar o ora si a avut colici asa ca nu ne-am mai incumetat sa plecam. Ieri am fost varza toti, pe mine ma apucase plansul la un moment dat... Dar azi suntem toti mai bine..Week-end-ul asta sotul meu a stat acasa, el deobicei lucra si in week-end si am iesit pe afara.

Inais, LA MUUUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! Cu sanatate si bucurii si cu bebe sanatos... Te pup!

Sper sa recuperez din urma zilele astea! Va pup!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi nu am mai reusit sa intru. Am fost la concert la Lenny Kravitz unde am facut frigul de pe lume.
Si mi-a fost dor de beeebeeee. Cautam in geanta - dadeam de suzeta, ma uitam in aparat - dadeam de ultimele poze facute lui, in care pusese buzita a plans...
M-am simtit vinovata tot timpul. Poate exagerez, dar deocamdata mi-e neplacut sa-l las atatea ore.
Ah, concertul a fost super, evident ne-a confundat cu Ungaria, apoi scuzele de rigoare...
Oricum, el a cantat super... si mi-a atras atentia la o melodie de pe ultimul album: Dancing till dawn - e tare misto, versuri si melodie!

Iar eu acum sufar de prea mult lapte...si bb doarme... nici nu stiu daca sa ma mulg sau nu, ca poate se scoala...

Mai, Cleo vad bine ca am dat startul la petit!!!
Gatul, pe pipaitelea il spal la baita. Dar il prind cand lasa capul pe spate si toarna tati apa si clatim acolo. Fa-o pe scumpa sa-si dea caputul pe spate se desfac toate cutele si clatesti.

quote:
citat din mesajul lui cleo78

am vazut pozele. Azi la ora 11 30 am mers si io in Obor la cumparaturi. Nu e treaba curata, io zic ca ne urmareshti!!! . Acum, sa zici care din cei 2 feciori e vinovatul

Magnetisme, Maitreyi, scoateti pozele cu ursull!
Gabitzam, am vazut pozele de azi. Foarte frumoase!
Maitreyi, bine, si eu am zis initial ca e shobo, dar pentru ca e are culoarea asta am optat pentru Urs. Acum, Dumnezeu stie!
Doloress petrecere frumoasa la botez! Vad ca deja ai insomnii!
Miiiiiiiiiiiss, mor dupa Daviducu cum face el exact ca Mircica!!, strange buzitele, se intinde, se incrunta. Eu credeam ca-s mutritele lui Mircea, dar vad ca mimica e comuna.

Ylari, noi piata in supermarket numai cu bb o facem, de cand avea o luna! Mergem cu carutul, pun si o paturica pe el cand trecem pe la lactate...

Inais, am vazut pozicile frumoase cu Iasminuta. Suuper! Si cate rochite frumoase ai si tu!

Vianne, imi pare rau ca a trebuit sa amanati plecarea!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput