Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
buna dimineatsa
si io incerc sa o las si singura in patut. Ca mai am si de spalat, calcat, gatit, stat pe net etc. Asta nu inseamna ca esti maam fara suflet, ci ca incerci sa nu exagerezi/sa nu cocoloshesti. Cred ca bebe are nevoie si de momente cand sa se joace singur, nu?
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Merci, aveam nevoie de o parere asemanatoare
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARIquote:
buna dimineatsa
si io incerc sa o las si singura in patut. Ca mai am si de spalat, calcat, gatit, stat pe net etc. Asta nu inseamna ca esti maam fara suflet, ci ca incerci sa nu exagerezi/sa nu cocoloshesti. Cred ca bebe are nevoie si de momente cand sa se joace singur, nu?
povestea nashterii
Merci, aveam nevoie de o parere asemanatoare
YLARI
Subscriu! stai linistita...uneori chiar nu se poate, oricat am vrea sa stam numai de ei!
Cleo, mie mi-e dor de un chinezesc, au terasa misto, lugubra asa, zici ca esti in Peru! O sa ne placa
Alina_anto, imi pare atat de rau de nasucul Sarei, dar o sa va ajute Dumnezeu.Biata de tine, ce greu trebuie sa-ti fie...Succes la dr!!
Fecian, Doamne, dulce e Gabriel cum doarme el in bratele parintelui cand il duce la altar..
Miss, e super Wrap-ul. Am vazut ca si Inais are, iti da ea lectii. Mi-as fi luat si eu daca nu era asa scumput...
ylari, pai in we, sigur, ca tr sa ne deplasam cu carucioarele...tr sa ne aduca barbatii... sa stii ca si chinezescul unde mergem noi e f aproape de Riviera... e intre Muncii si Pta Alba Iulia!
Andreutza, mi_bebelina, felicitari pt intalneala!! poate va bagati si la un chinezesc...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
ylari, nu iti mai pune probleme ca esti mama denaturata & co.
pur si simplu tu mai ai si o viatsa de trait, de intors la munca, mai vreti sa faceti inca un copil etc. Daca ai pe bebeluna-grasuna numai in brate... nu te vad bine
io m-am luat asha de socru. Era fata agitata si reusesc sa o adorm greu. 1 ora m-am chinuit, nu dormise toata ziua, si plangea de oboseala. Si vine socrul- ca el tre neaparat sa vada fata. Io ii zic- ca sa nu deschida usa, ca abia abia am linistit-o, el nu nu nu. Si normal, trece peste ce zic io, si usha faec zhgomot, fata tresare si incepe IAR sa chiraiie. Si cum socrul nu suporta sa auda plansete, incepe sa ma futa la creer "da ce are, da fa-i ceva, da da-i ceva, dar a mancat, dar daca nu ai lapte de-ajuns" cunoasteti voi placa. Si i-am zis rastit: "acu nu pune palma in cur si pleaca, linisteste-o ca iar ai speriat-o. Ai dormit asta noapte? sa iti fie de bine! "
S-a dus oparit tot. Dar sincer, nu mai poc si e asha usor sa vb din exterior, cand tu ca mama esti macinat de griji, probleme, tensiuni pe care altii nici nu isi pun problema ca ar exista.
De aia tre sa ii impui soacrei: "e responsabilitatea ta, grija ta, banii tai, noptile tale etc". Ca daca iti urla toata noaptea, nu sta ea cu fata, nu?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Buna dimineata fetelor!
Ei da, andreap mi-a luat-o inainte, v-a zis de intalneala……..de-acum speram sa ne intalnim cat mai des…….zilnic daca se poate……si da, Laura, de ce nu…… poate chinezarim si noi ……acuma nu stiu cand ca deja ne facem planuri de vacanta(in functie de sot care nu stie exact cand isi ia concediu, am putea pleca la munte de pe 4-5 sau mai tarliu, de pe 11 august). Toata treaba e sa gasim o bona……adica pe soacra-mea dispusa sa mearga cu noi…..vom vedea…..
Gabitzam…….ziceai ceva de Exluton ca ai luat si nu stiu ce reactii ai avut…..nu stiu daca de la ele sau nu…..dar mi-a venit ciclul(apropos Ylari si la mine e foarte abundent)…..acuma sper sa nu il deregleze.ca pana acum l-am avut foarte regulat.
Alina, imi pare rau sa aud ca ai iar probleme cu fetita……si a mea are o pata rosiatica pe pleoapa stanga……mi-a zis dr ca se va estompa, cica este de la chinuiala nasterii……ca ne-am chinuit nu gluma.
dordia2000 spune:
Buna fetelor....remember me???
Am terminat si noi cu botezul...m-am refacut...si am reusit sa pun si poze...care sunt la semnatura. Aveti si poze noi in Albumul cu nazdravanii mei.
In rest...copilasii sunt cuminti...Tudor tot nu face kk decat stimulat...si mai nou nu prea mai ia in greutate. Culmea e ca suge....doarme, e vioi se joaca...dar nu ia in greutate decat f. putin. In ultimele 2 saptamani a luat 100 gr. Are acum 6 kg...stiu ca e in grafic...dar oare ar tb sa ii bag completare? La Stefan am stiut ca nu ii mai ajunge lapticul ca nu mai dormea toata noaptea...se frichinea...etc. Dar acuma sunt derutata ca Tudor e prea cuminte...si niciodata nu plange de foame. Dr noastra e in concediu...si cand vine ea plec eu...si parca inca 1 luna...nu as sta. Aseara i-am bagat completare si a ras 100 ml de lapte praf. si a dormit la fel de bine....Pls...ce ma sfatuiti?
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
YLARI spune:
quote:
Ca daca iti urla toata noaptea, nu sta ea cu fata, nu?
povestea nashterii
Asta urmareste, cleo, de aia nu mai pot ne nervi. Si nu as avea nimic impotriva, daca ar fi capabila, cat de cat, dar ea habar n-are pe ce lume traieste: banii de pe card i-i scoate socramiu, piureul il bate socramiu (ea zice ca n-are fortza in maini dar imi ia fata in brate) pentru dosarul ei de pensionare a alergat socramiu, ea nu face nimic nimic, decat vrea sa imi faca nervi mie in permanenta..... Cred ca deschid un topic pe tema asta ca v-am disperat...........
Saptamanile trecute am pus 2 prosoape la murdare (putzeau a carpe de bucatarie) si mi-a zis ca sunt curate, ca tocmai le-a spalat, dar ca nu e Arielul bun.......... L-au stricat astia care il fabrica. Buuuun, am cumparat Persil. Persilul s-a terminat si acum ea a cumparat... tot Ariel. Bineinteles ca i-am zis de ce a cumparat tot Ariel si a zis ca de-asta ii place lu' barbat'su...... Pai ce ii place, ca pute???? Dar nu putea de la detergent ci era cum am spus, le-a bagat cu carpele de bucatarie, ca ea inca mai foloseste asa ceva. Mama are dar doar de frumusete le tine, in rest folosim hartie de bucatarie. Carpele lu' soacramea sunt vii!!! In fine, hai ca va disper si nu asta e rostul.
Bebeluna s-a trezit la 7 (de fapt am trezit-o eu, ptr ca noaptea imi doarme de la 22, dar ziua la 3 ore ii dau sa pape, sunt foarte stricta in privinta asta si fata chiar s-a obisnuit cu acest program) a papat, am tinut-o sa ragaie, in ultima vreme nu prea mai scoate aer (o fi invatzat sa pape???) dupa care am pus-o in patutz unde s-a "intretinut" cu Donald, cu Daisy si cu un leutz, a ras la tati, la mami, la ratzele din carusel, dupa care a obosit, i-am dat putzin ceiutz si suzy in guritza, am lasat jaluzelele si a adormit fata singura. Vi se pare de colea? Pai si vine soacramea si se kk in toata munca mea prin care invatz fata incet incet sa fie copil ok. Moooaaamaaa, sa vedeti ce ii fac azi, sa va tzinetzi...
Va pupez.
Miss, m-am tot uitat la wrap-ul ala... prea complicat nene, ce sa mai... Sorry, nu vreau sa te descurajez, da' io sunt ca gabitzam, abia o pun in marsupiu.........
YLARI
mi_bebelina spune:
asa Cleo, invata-ne cum sa ne comportam cu soacra/socrul.....nu de alta, dar daca o iau pe a mea in concediu.....imi mananca ficatii....asta e......rau cu rau, dar mai rau fara......
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui mi_bebelina
asa Cleo, invata-ne cum sa ne comportam cu soacra/socrul.....nu de alta, dar daca o iau pe a mea in concediu.....imi mananca ficatii....asta e......rau cu rau, dar mai rau fara......
hai sa nu exageram, ei nu au prea multa vina decat ca sunt prea in varsta. Dar program de viatsa noi vom face copilului. Si tre sa il respectam. Cred ca de la 3-6 luni, e bine sa incepem sa formam un ritm clar, constant, pt ca mai incolo ne va fi din ce in ce mai greu.
Pana la urma, bunicii miine pot sa faca infarct (Doamne Fereshte), si noi ce facem? dar copiii? urla? ca nu mai sunt in brate non stop?
etc...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
mai fetelor, noi nu iesim pe afara??Eu cred ca ies acum. Sa iau un pepene galben, dulce sa te lingi pe degete.
Dordia, nu stiu ce sa te sfatuiesc. stiu ca dupa 3 luni iau mai putin in greutate, daca e in grafic si nu plange de foame si doarme, nu l-as trece pe lapte praf... dar nu stiu ce sa faci..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA