Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
mi_bebelina, eu am zis de Exluton ca nu-mi mai venea ciclul deloc, trecuse mai bine de un an de la nastere si nimic. Dupa ce l-am intarcat pe Andrei am facut un tratament o luna, ceva hormonal care imita hormonii de la ciclu, ca sa-mi vina ciclul normal.
Dar asta tine si de fiecare organism in parte, ca alte fete care luau nu au patit la fel.
Vezi ca asta cam trebuie luat la ore fixe in fiecare zi. Pune-ti reminder la telefon sa nu uiti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Neata!
O noua runda:
ylari al draq neam de motan! Eu am o gramada de mate si ce le face asta mic nu pot sa-ti povestesc insa niciodata nu l-au atins...suporta cu stoicism saracele! Sa-l castreze...poate ii mai ies fumurile din creier.
kristinik bine ai revenit! eu nu cred ca-i bai daca nu papa noaptea...pe la 3-4 luni deja masa de noapte trebuie sa cam dispara. Cristi de la 2 luni nu se mai trezea noaptea ca baga in el in disperare in timpul zilei.
Vianne esti o artista! Am vazut pozele! Cele de la Rio sunt superbe! Si eu vreau sa ajung acolo...statuia aia e chiar o minune!
Simonix am vazut poze cu Robert...e o scumpete de baiat!
Cami spor la pregatiri ptr botez! Sper sa gasesti lumanare!
ache imi pare rau ca bb Adam a facut febra de la vaccin.
esme ma bucur ca te-ai simtit bine cu mama ta!
ylari noi de 2 zile ne kk verde...o sa intreb azi neonatoloaga de ce.
laura si eu la cristi am patit faza cu e fetita...desi avea tot albastru. Sper ca v-ati distrat la concert!
Fetele la concertul Massive Attack vine cineva?
Miss recupareai! Tu ce mai faci? Esti curajoasa cu wrapul..eu sigur m-as incurca in el...desi mi se pare super!
Va pup!
Alysh spune:
Ylari, nu vreau sa te sperii, dar la sf Ioan ii baga in cristelnita cu totul.....nu cum am vazut la alte biserici ca doar le baga funduletul si le arunca putina apa pe cap. Mi l-a luat, i-a bagat mainile in urechi si nas si l-a scufundat de trei ori la rand fara pauza
. Am sa pun si poza respectiva. Nu-ti spun cum a facut dupa aia. DAr trece repede.
LAurita, ne vedem maine, poimaine???
Fetelor, a -propos de intalneala, eu propun sa mergem tot la chinezesc. IN primul rand are terasa si in fiecare seara vad intrand acolo zeci de carucioare. In al doilea rand eu stau langa restaurant, practic de pe terasa pana la mine acasa se ajunge in 30 de secinde. In caz de big kk sau de alaptare de urgenta urcati la mine si se rezolva treaba usor. DAr cum vreti voi, eu vin unde se stabileste, o sa ne aduca sotul meu indiferent de locatie. E doar o propunere.
CAlc cateva lucursoare si apoi pun cateva pozici.
Pup
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Doloress spune:
Nicole bine ai revenit si multumim de urari! De asemenea
azi pentru Lizuca, Sara si Ioan Teodor! Nu imi vine sa cred ca bb meu are deja 3 lunisoare. Am mers duminica in vizita la prietenul lui nascut cu 3 zile dupa el si sunt aproape la fel, toata lumea s-a mirat, caci inainte, luna trecuta era o diferenta de la cer la pamant intre ei, al meu era jumate cat celalalt. Deja diferenta e abia perceptibila! Dar si papa fomistu mamii ca ma termina, la 3 ore punct si chiar la 2.30, nu ma lasa niciodata sa stau si eu linistita vreo 4-5 ore asa
Alysh, cu intarzaiere La multi ani! 
Daria bine ai revenit! Am vazut pozicile, super faine, sunteti o familie tare frumoasa. Lasa ca o sa vina si vremea voastra, sa fiti cu totii impreuna, nu trebuie sa disperi, pentru copilasi trebuie sa lupti sa fii o mamica vesela si optimista! De la noi ai tot sprijinul!
Alina_anto si al meu are hemagiom la ochisor, nu imi dau seama daca e de suprafata sau profund, se estompeaza asa pe zi ce trece dar tot nu trece de tot
Doctorul mi-a zis sa nu ma impacientez, ca va trece sigur in cateva luni. Acuma sper sa treaca, sa nu ii afecteze Doamne fereste ochisorul, sa ii trebuiasca operatie.
Cleo si Ylari mult succes in lupta cu socrii! Tare ma enervez si eu cand e agitat si toata lumea vrea sa il ia in brate si il agita mai tare. Nu stiu, dar numai noi avem simtul asta, sa ne dam seama cand bebe vrea sa fie pur si simplu lasat in pace. Eu am trei femei pe cap (mama, matusa-mea, sora-mea), intr-un apartament cu 2 camarute, saracul bebe e disperat cateodata, cand mai intra si cei ramasi in Romania pe net si cei din Germania, e ca la nebuni, ma apuca pe mine durerea de cap, dar apoi pe el! Si e agitat si plange si apoi toate trei vor sa il ia in brate, si-l smulg una alteia! Si la un moment dat, intr-o zi l-am luat si l-am adus in dormitor, le-am zis sa o taie cu toate si sa nu le mai prind pe langa bebe. Si l-am lasat frumusel in patut, saracul a adormit tun vreo cateva ore, si fara mine, deci nici pe mine nu ma mai suporta in jurul lui, asa avea nevoie de liniste.
Deci desi am timp de mine cat de cat, abia astept sa raman singurica cu ale mele. NU prea mai rezist dupa doua luni de inghesuiala. Si m-am cam saturat sa tot aud comentarii de genul, draga pe vremea mea nu era asa si tot s-au mai crescut copii! Stiu ca nu o sa mai am timp sa ma spal pe dinti, insa sunt si alte avantaje.
Getuta super-simpatic Bogdanelul la baita! Si al meu e fan apa .
Iata ca am scapat si de botez cu bine, a fost tare fain, la biserica bebita a stat cumintel pana la dezbracat, e tare pudic, si cand il schimb face scandal pana ii pun pampersul. Apoi cand l-a bagat in apa a tacut malc, lui ii place apa tare. Dupa insa i s-a facut foame si urla ca din gura de sarpe, pana a gasit crisma si s-a apucat sa o suga cu spor. Preotul ne tot batea la cap sa ii punem nume de sfant, sa vedeti acolo parlamentari cu sotul in biserica pe ultima suta de metri, eu tot strigam si Stefan, Stefan, al meu nimic, numai Patrick si atata tot. In fine, numai Patrick a ramas. Asa ca am avut a doua zi parte de o mustruluiala in fata intregii biserici la slujba de duminica
, preotul a inceput o predica despre romanii care pun nume straine copiilor si uite asa uita copii ca sunt romani, etc etc. In fine, nu ne-a nominalizat insa ne-am simtit cu musca pe caciula. Insa pe bune ca exista Sfantul mucenic Patrichie pe 19 mai, eu l-am gasit in calendar!
La restaurant ne-am distrat tare fain cu totii, bebita dormea dus, ca era noapte si el noaptea doarme si ziua sta treaz. Asa ca a dormit non-stop pana si pe ritmuri de Metallica si ACDC, asezonate si de ragetele aferente ale fanilor inraiti. Ca nu s-a lasat al meu sot pana nu si-a pus el metal, ca a zis ca destul a lasat de la el la nunta. Aici am fost numai tineri, deci nu riscam sa dam peste vreo mamaie oripilata. S-a trezit Patrickul meu doar la 3 ore, regulamentar, la papat si apoi gata, il lua somnul imediat. Nici macar nu a mai regurgitat, desi mama sarea ca o caprita la Meneaito cu el in brate, ca nu stiam cum sa i-l iau mai repede ca ziceam ca vomita ce a mancat si alataieri! Nici dupa aceea nu a avut probleme, duminica numai pe seara , dupa o alta zi in care l-am purtat si prin Montreal la vizitat si prin vizite, a facut o criza urata de plans insa s-a linistit in masina si acasa a stat cuminte la scaldatoare si apoi a dormit regulamentar.
MIhaser si eu tot asa il strang pe Patrick in brate cand ma gandesc la toti orfanii de pe lumea asta, mai ales cei de prin Africa, numai in Etiopia sunt 4 milioane! Ti se rupe inima.
Simonix hai sa facem schimb cu lapticul! Am sarit duminica peste pastilute, am vrut sa vad ce se intampla, si ieri nu am mai avut deloc lapte
! Aveam sanii moi fleasca, tragea bebe de ei in toate directiile fara rezultat. Acuma vad ca incet incet revine, dupa ce m-am reapucat sa iau cum trebuie pastilutele si domperidone si cele naturiste, plus ceai la greu. Deci daca intrerup e vai si-amar, pierd imediat lapticul. Nemaivorbind ca nu am observat nici o ameliorare, bebe tot cate 100 in plus de formula papa la fiecare masa. Asa ca macar sa imi mentin productia cat este.
V-am pupat, ma duc la culcalrica, e 4.30 la mine, eu numai la orele astea scriu, ca in timpul zilei ma acapareaza nu neaparat bebe cat neamurile!
Hehehe, ma plng eu acuma insa stiu ca imi va fi dor de ele cum pleaca.
Am pus pozici cateva de la botez la semnatura, cine vrea sa vada, mai avem o gramada facute de un prieten si inca nu am ajuns la ele, voi completa mai apoi.
akella spune:
Buna ziua tuturor! Mai este loc pe lista? Candidata se numeste Teodora-Larisa, si este nascuta pe 24 iunie 2008; la nastere a avut 3960 gr si 51 cm. Momentan sta la mine in brate si se minuneaza la tastele calculatorului... ![]()
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui Alysh
Ylari, nu vreau sa te sperii, dar la sf Ioan ii baga in cristelnita cu totul.....nu cum am vazut la alte biserici ca doar le baga funduletul si le arunca putina apa pe cap. Mi l-a luat, i-a bagat mainile in urechi si nas si l-a scufundat de trei ori la rand fara pauza. Am sa pun si poza respectiva. Nu-ti spun cum a facut dupa aia. DAr trece repede.
LAurita, ne vedem maine, poimaine???
Fetelor, a -propos de intalneala, eu propun sa mergem tot la chinezesc. IN primul rand are terasa si in fiecare seara vad intrand acolo zeci de carucioare. In al doilea rand eu stau langa restaurant, practic de pe terasa pana la mine acasa se ajunge in 30 de secinde. In caz de big kk sau de alaptare de urgenta urcati la mine si se rezolva treaba usor. DAr cum vreti voi, eu vin unde se stabileste, o sa ne aduca sotul meu indiferent de locatie. E doar o propunere.
CAlc cateva lucursoare si apoi pun cateva pozici.
Pup
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Hhhhhhhmmmmmm.... asta e... vorba ta, trece repede
Cat despre intalneala... mai ca m-as baga si eu la niste furnici in copac (.......desi ultima data m-a luat o diareee dupa furnici, a zis Iuby ca poate n-au spalat aia de la Wu Xing furnicile....) dar al meu e taaaaaare comod, nu stiu cum ar reactiona sa il rog eu sa ma duca la restauranta, dar poate il conving... dar tot asa, rugaminte mare: sa fie in weekend!
Pup fetele.
Alysh nu mai trage de timp si baga pozele alea odata ca vreau sa vad cine e maestru de ceremonii dintre preoti, sa il mituiesc sa se poarte frumos cu fata. Eu acolo am parintele duhovnic - Parintele Vasile
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui akella
Buna ziua tuturor! Mai este loc pe lista? Candidata se numeste Teodora-Larisa, si este nascuta pe 24 iunie 2008; la nastere a avut 3960 gr si 51 cm. Momentan sta la mine in brate si se minuneaza la tastele calculatorului...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Sigur ca mai este loc!!!!!!!!!
Baietzeii veneai "amenintator" din urma!!!!!!!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Buna fetelor
am intrat numai putin sa va zic ca ne-am mai revenit la normal. In final a dormit din nou pana la 5. Ieri a avut doar obisnuita criza de seara in rest nimic. A mancat mult insa aseara 210 ml. Azi a tinut-o tot asa cu multa papa. Suntem pe cale sa plecam la Real ca avem nevoie de una alta.
Sebastian
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
mi_bebelina, eu am zis de Exluton ca nu-mi mai venea ciclul deloc, trecuse mai bine de un an de la nastere si nimic. Dupa ce l-am intarcat pe Andrei am facut un tratament o luna, ceva hormonal care imita hormonii de la ciclu, ca sa-mi vina ciclul normal.
Dar asta tine si de fiecare organism in parte, ca alte fete care luau nu au patit la fel.
Vezi ca asta cam trebuie luat la ore fixe in fiecare zi. Pune-ti reminder la telefon sa nu uiti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
nu mai tineam minte ce reactii ai avut....doar ca ai luat si tu ... de asta te-am intrebat.
si da, mi-am puis reminder ca altfel.......desi nu stiude ce le iau ca inca n-am facut ...
ne e cam teama.....ei, lasa, sa nu ne prinda nepregatiti......
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui Reallaura
mai fetelor, noi nu iesim pe afara??Eu cred ca ies acum. Sa iau un pepene galben, dulce sa te lingi pe degete.
Dordia, nu stiu ce sa te sfatuiesc. stiu ca dupa 3 luni iau mai putin in greutate, daca e in grafic si nu plange de foame si doarme, nu l-as trece pe lapte praf... dar nu stiu ce sa faci..
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
eu am fost pe-afara, de fapt am mers pana la primarie sa depun actele pt indemnizatia aia de 6 mil........uf, ce caldura...........

de Mircea Ioan, 15 mai 2008