Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

vad ca-mi fac un obicei dina intra zilnic..nu stiu ce-i cu sotul meu de ma 'rasfata' asa cu laptopul...
azi m-am vazut cu mi_bebelina si Bblusa Delia in sebastian..din pacate BBlusa ei era cam nervoasa,BBlusa mea voia bataita ca sa doarma...sper sa ne mai vedme si maine..are fata ei un par mareeeeee
Magnetism,eu una alaptez fara probleme oriunde...incerc pe cat posibil sa nu se vada fff mult,dar nu ma stresez deloc..mi s epare asa un gest normal..
Alina,fetele mele amandoua au avut,respectiv Sara are inca,hemagioame;si mie mi-au spus ca e ceva genetic...Mariuca l-a avut in zona inghinala,unul rosiatic,in relief care a spart si am operta-o la 7 luni;Sara are unul cred de suprafata,arata ca o pata mare,de culoare vinetie(arata exact ca o vanataie).se intinde pe toata fesa si apoi pe pulpa spre genunchi,acoperind mare parte din picior..mie mi-au spus dupa 3 luni sa merg la LaserMed sa vedem,ar trcee cu terapie laser..cica.eu recunosc ca nu m-am stresat sa citesc.La Maria a spart,sangera,deci obligatoriu operatie,acum...ma gandesc ca poate dispare.si oricum pana face 3-4 luni mai am de asteptat.
si eu ii curat nasul si de 2-3 ori pe zi cu 'batisat bebelusului'..e mereu fornaita
in rest toate bune.din pacate iar am citi 'pe dunga'..asta e
pupici

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. noi, am cam pierdut randul, asa ca imi cer scuze iertati-ma fetelor ...au trecut aproximativ 2 saptamani de la ultima postare...astept pedeapsa

in rest, n-am apucat sa citesc, am aprins calculatorul acum 3 ore, dar a stat degeaba pt ca n-am avut timp sa ma asez...noi suntem bine, crestem frumos, ne pregatim de botez, am inceput sa cunoastem lumea, lucrurile, reactionam la culori, zgomote, avem 5 carusele si zambim la caluti, ne strambam la clovni, gangurim cu mami, tati, bunicii, o mai cert pe mami cu cate o silaba cu tenta de amenintare cand ma supara ea ca nu intelege ce vreau...ce sa mai...suntem fericite

inca odata imi cer scuze ca am pierdut firul, mi-e dor sa povestesc cu voi, pt ca practic cu voi mi-a crescut,burtica, dar o sa incerc sa-mi fac timp. sper ca sunteti toate bine, va pup si va imbratisez pe voi si comorile voastre si va doresc tot binele si fericirea din lume, pt ca eu scot fericire si iubire pe toti porii pt comoara mea, inima mea, viata mea

si la multi ani lui Alysh, la spartul targului, dar cu drag si cu urari de bine

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Alina, tinem pumnii pentru Scortisoara, sa fie totul ok si sa rezolvati rapid!
Getutzasi noi avem cadita la fel, dar pina acum mi-a fost frica sa-l las sprijinit asa singurel, doar o data i-am dat drumul din mina! Mi-a placut la nebunie piticul tau! De miine trecem si noi la stilul asta, ca mi-ar fi si mie mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
citat din mesajul lui MissParker

quote:
citat din mesajul lui Simonix

Miss - uite aici ceva haios

http://www.jeportemonbebe.com/

Iar aici si mai haios !

http://www.dailymotion.com/video/x5rzmb_croise-enveloppe-dos-echarpe-stretc_people - asta e pt experte

Aoleo, m-a luat ameteala la al doilea, dupa ce am ras cu lacrimi!! Ce ma fac daca nu-i dau de cap si nu reusesc sa-l "montez"?? Ca am inteles ca are vreo 5-6 pozitii posibile: in fata, in spate, pe sold, pe piept etc. O sa va spun cand il primesc. Sper sa nu fiu chiar tuta tutelor...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

MISS, eu il pun exact ca in primul filmuletz. Nu e asa greu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Runda a treia de multumiri:Miss, Alina, Fecian, DAria_Ioana, Iulia, sunteti niste scumpe ca v-ati gandit la mine, multumesc pt urarile frumoase.

Acum am terminat cu musafirii, a fost o zi frumoasa dar grea, au tot venit in reprize cu flori, cadouri.....bebe spre sfarsitul serii marait, nu-i mai intra nimeni in voie......dupa ce au plecat a urlat pur si simplu, i-am facut baitza si nu a acceptat deloc biberon, a papat un pic de san......nu stiu ce a avut. CA de obicei la lume multa face urat.

Alina, , Leventer e f buna. DAca ai nevoie sa mergi din partea cuiva, spune-mi, sotul meu o cunoaste bine de tot.

Ylari, maine incerc sa pun poze de la botez, acum sunt sfarsita si nu vreau sa vad decat un pat mare si pufos.

DAria, am vazut pozici , ma alatur si eu fetelor care au remarcat ca sunteti o familie f frumoasa. Se vede ca va iubiti mult.

Somn usor mamici, va multumesc ca si datorita voua ziua de azi a fost asa frumoasa!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna mamici si bebici.
Ne-am intors acasa de la mama. A fost k o mini-vacanta. Eu am avut doar grija de alaptat si baita, in rest se ocupa mama. Tare bine a mai fost. Am fost in fiecare zi la shoping, terase. Stiam k bb doarme 4-5 ore si imi calculam timpul. Si m-am odihnit asa de bine. Imi este dor de mama.

Am citit din urma, dar nu am avut timp de scris.
Urez la multi ani cu intarziere si le pup dulce pe mamicile: LORICH , VIANE, INAIS, ALYSH . Mii de scuze pt intarziere.
Si mai avem la multi ani cu intarziere pt cele 3 luni pt bb care au implinit saptamana asta :
ROBERTEL, COSMIN, MARIA ALEXANDRA,GEORGE, MATEI, TEODORA, EDVIN, NAOMI, GABRIEL,iar pt astazi la multi ani PATRICK “cel mare si cel viteaz”
Pentru 2 lunite :
ANDRA, DELIA ELIANA,BEATRICE, DANIEL, PATRICIA, TUDOR,ADAM, ANDRES, STEFANA EDUARDA, VICTORIA, KEVIN , LORELEI, GABRIEL, ELENA, ANDREI, iar pt astazi la multi ani bb ELIZA ELENA, SARA MARIA, IOAN.
Pentru 1 lunita :
Samurai SHINTARO DANIEL, in special cu multi pupici pt DAVID de Miss Parker (am vazut mutritze dulci in poze…si eu care credeam k Davidutul meu face “fetze fetze”, DAVID ANDREI, PETRA ALEXANDRA.

Asa imi trebuie daca nu am mai scris de mult.
Noi suntem bine, avem 5000g la 6 saptamani, am fost azi la gineco, e totul ok, mi-a prescris anticonceptionale si ovule pt vagin uscat.
De azi pot face abdomene si masaj la burtica.
Mai citesc si revin.
Va pup mamici si bebelusi.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am citit din urma!

ralu_t ma bucur ca ati renuntat la formula! si io am fost la metallica! Pacat ca nu am stiut de tine ca ne intalneam.

lorich la multi ani de casnicie! Sa mai vina si alti bebici!

Doloress si eu am renuntat sa ma mai uit la stiri din acelasi motiv: nu mai suport sa aud despre copii abanonati. Cum auzeam un caz o strangeam pe Eliana instinctiv la piept de parca mi-ar fi luat-o cineva...Cred ca si problemele noastre din sarcina si de la nastere ne-au facut sensibiloase.
Felicitari ptr Patrick crestinul si ptr casuta de 4 camere!

Vianne cum a fost la vaccin? Maine mergem si noi! Si noi am avut botezul in familie...nici muzica nu am pus, insa nimeni nu i-a simtit lipsa...a fost un fel de kids party, iar adultii au conversat...asa cum facem noi aici pe forum. Mi-a placut atmosfera degajata!

dflavia la mai multi ani de casnicie fericiti!

andreap felicitari si voua ptr cei 5 ani! Sper ca v-ati distrat bine la munte!

simo la multi ani ptr cele 3 lunisoare!

Cory bine ai revenit! Sa-ti traiasca bebe Kevin!

maitrey felicitari ptr crestina!

mi_bebelina felicitari ptr Delia crestina! Aoleu nu ma speria cu Infarix hexa ca si noi il facem maine...o sa pun cuburi de gheata la congelator sa fiu pregatita

andreea imi pare rau ca v-au iesit prost analizele. Multa sanatate lui bebe Eric!

fecian imi pare rau ca te simiti asa aiurea...te rog fa ceva sa eviti depresia! Si io sunt cam turbo lately...mi se intampla si tot felul de prostii...azi de exemplu am aflat ca celulele stem sunt prea putine...si m-am stresat atat cu recoltarea...cum sa nu fiu trista?

Mai scriu maine ca nu merge bine netul. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Cu intarziere...Alysh draga mea! Tot binele din lume si ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca!

Multumesc si eu pentru urarile primite la runda a 2-a: Alysh, Vianne, Mihaser, Nicole!

Noi suntem biiine...sambata si duminica m-am tot serbat, dar bb a fost in centrul atentiei si a primit si cele mai multe cadouri!
Azi am avut o zi ok...pana cand subit a inceput o agitatie teribila inainte si dupa baitza, o masa agitata dupa si iar ! Nu mai stiu ce sa-i fac...

Colicii par ca ar fi trecut. De dormit dormim 6 ore legat noaptea. Chiar 7 uneori! Cu agitatia de la unele mese nu intelegem noi ce este...dar sper sa ne prindem in final!

Vroiam sa-i multumesc din suflet Ceniei pentru ca ne-a deschis ochii cu JOCUL! Da, da, da!! Noi nu prea ne jucam cu bb si de multe ori plangea tocmai din cauza asta..iar noi nu ne-am prins! Draga mea, iti multumesc!

Cu wrap-ul pot sa zic doar atat: a se folosi doar cand e bb in toane bune! Am avut eu un moment in care mi-a venit fie sa-l arunc pe geam, fie sa sar eu...in tot acest timp bombanindu-mi "inspiratia" de a-l monta pe bb tocmai in momentul ala acolo (precizez ca era super-mega maraici si a devenit super-mega isterica!). In rest e ok!

Alina_anto...tin pumnii pentru Sara!

Mai scriu si maine (hihi adica azi!)
Va

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineatza!
N-am nimic deosebit sa va spun, am intrat ca sa va pup pe toate!
Iulia, imi pare bine sa vad ca sunteti ok.
Alish, asteptam pozicile de la botez. Spune-mi, a fost ok la biserica, ptr ca si noi tot acolo vom face. Adica mie mi-e cam teama cu baldabacul...........

Fetelor, eu parca am inebunit, m-am spart ieri toata ziua cu arahide in ciocolata, in caramel de aseara imi varsam matzele, si in dimineata asta am luat-o de la capat..................... Am mai desfacut o pungaaaaaaaaaa.....

Azi o sa ma iau de soacramea iar. Vine si o ia pe bebeluna in brate asa aiurea, fara motiv... Nu ma intelegeti gresit, dar cand ai ditamai grasa de bebeluna nu e bine sa o inveti in brate. A mea nu e invatata, dar vad ca vrea soacramea sa ii creeze astfel de obiceiuri. Eu o iau in brate soar cand papa sau cand o culc. In rest stau langa ea mai mereu, ne jucam, ii cant, vorbesc cu ea, adica nu las fata singura in patutz, nu credeti ca sunt vreuna dintr-aia fara suflet.

In fine...........

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa

si io incerc sa o las si singura in patut. Ca mai am si de spalat, calcat, gatit, stat pe net etc. Asta nu inseamna ca esti maam fara suflet, ci ca incerci sa nu exagerezi/sa nu cocoloshesti. Cred ca bebe are nevoie si de momente cand sa se joace singur, nu?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput