Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc si tie ptr raspuns, bebelina... Eu nu m-am incumetat pana la urma.............. Poate data viitoare.

Si pe noi ne bate gandul sa luam o caditza "model getutza" ca ii ies picioarele din asta uriasei mele

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Fetitzele din Bucuresti Bagam o intalnire in vreun parc ceva?
Una in august, una in septembrie cand vine Simonix HA?
care se baga?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

io io io io io

adica noi noi noi noi

Chinezarim? parca au terasa si putem alinia carucioarele
e fain si la Riviera, au terasa maaare si e placut acolo - dar nu stiu ce scoruri au, ca nu am mancat niciodata, si tin sa mentionez ca mananc dublu decat in timpul sarcinii.
Si o alta propunere e Cafeneua actorilor - tineretului.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, in sfarsit am terminat de citit din urma si am vazut poze cu bebelasi draguti si mamici frumoase.

Alysh LA MULTI ANI!!!!! Sa fii mereu la fel de fericita cum esti astazi!

Inais, Vianne LA MULTI ANI!!!!!Cu intarziere,....

Eu abia mai am timp sa intru si sa va citesc pt ca stau toata ziua afara, in curte, cu Sara. In weekwnd am avut musafiri, printre care si nasii. Am facut multe poze, iar Sara e o papusa!! Dar nu pot sa vi le arat pt ca le-am salvat (pozele) in laptop, iar laptopul l-a luat sotul meu la Bucuresti.... offf. El a plecat azi dimineata..asa mi-e greu fara el..
Miercuri mergem la dr, la dermatolog, la dr. Leventer pt ca Sara are o problema cu nasucul.. Se pare ca are un hemagiom la nas(chiar in varful nasului)..daca va uitati mai atent la pozele ei se vede ca este putin mai umflat si mai vanat nasucul, in varf.. Am citi mult despre hemagioame. Sunt de 2 feluri: de suprafata si in profunzime. Ce are ea la nasuc se pare ca este in profunzime, iar tratamentul este doar chirurgical Au vazut-o pana acum 3 dr dintre care 2 spun sa nu operam nimic pana la 1 an, iar un altul spune ca nu e bine sa asteptam pana la 1 an pt ca se poate sa-i afecteze sinusurile si structura nasului, pt ca acest tip de hemagiom creste..
Astept cu sufletul la gura sa mergem miercuri la dr si sa vedem ce spune si ea. Eu va dati seama ca sunt foarte necajita, dar incerc sa ma tin tare si sa fiu optimista.. Am mai trecut printr-o mare teama atunci cand a avut febra mare si stiu ca Dumnezeu nu ne lasa la greu.. Insa e greu sa iei o decizie, dar sper sa o luam pe cea buna.

Va pup, sper sa intru si mai tarziu..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Nu am mai scris/citit de ceva timp, nici ca am avut timp de asa ceva. Oricum nu-i bai ca nici ca s-a observat.
Noi avem momente si momente, am trecut printr-un puseu de crestere de imi venea sa imi ies din minti(vreo 2 zile de alaptat la fiecare 2 ore) cateva zile de plans continuu: ba burtica, ba pisica, ba plictiseala, ori toate la un loc. Acum se pare ca burtica ne chinuie mai putin, insa canicula ne face sa bem mai des: asadar mami e iara pe post de distribuitor de lichide hidratante, de aceasta data de fiecare data cand ni se face sete.
In rest, sunt zile cand e incredibil de cuminte:papa si doarme exemplar, si zile si mai nou nopti cand nu face nimic exemplar: doar se maraie si se foieste si scanceste continuu. Azi noapte nu am dormit deloc:pana la 2 nu am reusit deloc sa adorm iar de la 2 pana la 5 s-a scancit continuu. A dormit si el o ora iar la 6 si un pic sotul umbla cu el prin casa. La 7 a papat iar la 8 am iesit afara. DE cateva zile am instaurat regula mersului de dimineatza afara. Macar atunci doarme si el. Apoi jucat, luat in bratze , dragalit, papat, culcat si tot asa pana se duce ziua. Iar noaptea daca am noroc doarme, daca nu, asta e.
Sunt obosita, as vrea sa am si eu un mic ajutor, oricat de mic, insa nu se poate: asta e. Nu ma plang ca sunt altii si mai si. Insa uneori mai simt nevoia sa mai vorbesc si cu alticneva nu numai bebeluseasca.
Am reusit sa pun si poze noi si sa scriu si povestea nasterii: e cam lunga, probabil destul de plictisitoare pentru unii, insa asta e, e in format brut, nu am mai avut timp sa o rescriu.

In rest, mi-a mai trecut din depresie, o sa imi revin eu, ca deh, sunt puternica si ma descurc si singura.

Hai ca nu vreau sa mai scriu tampenii despre mine.

Alysh sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si sa te bucuri de viatza impreuna cu ei. te pup si pup si Valdutzu

3 luni Gabriel de denisa73. Sa cresti mare puiut si sa se bucure mami si tati de tine. Sa fii sanatos si voios si sa nu cunosti ce e tristetea, boala sau suferintza.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui alina_anto

Fetelor, in sfarsit am terminat de citit din urma si am vazut poze cu bebelasi draguti si mamici frumoase.

Alysh LA MULTI ANI!!!!! Sa fii mereu la fel de fericita cum esti astazi!

Inais, Vianne LA MULTI ANI!!!!!Cu intarziere,....

Eu abia mai am timp sa intru si sa va citesc pt ca stau toata ziua afara, in curte, cu Sara. In weekwnd am avut musafiri, printre care si nasii. Am facut multe poze, iar Sara e o papusa!! Dar nu pot sa vi le arat pt ca le-am salvat (pozele) in laptop, iar laptopul l-a luat sotul meu la Bucuresti.... offf. El a plecat azi dimineata..asa mi-e greu fara el..
Miercuri mergem la dr, la dermatolog, la dr. Leventer pt ca Sara are o problema cu nasucul.. Se pare ca are un hemagiom la nas(chiar in varful nasului)..daca va uitati mai atent la pozele ei se vede ca este putin mai umflat si mai vanat nasucul, in varf.. Am citi mult despre hemagioame. Sunt de 2 feluri: de suprafata si in profunzime. Ce are ea la nasuc se pare ca este in profunzime, iar tratamentul este doar chirurgical Au vazut-o pana acum 3 dr dintre care 2 spun sa nu operam nimic pana la 1 an, iar un altul spune ca nu e bine sa asteptam pana la 1 an pt ca se poate sa-i afecteze sinusurile si structura nasului, pt ca acest tip de hemagiom creste..
Astept cu sufletul la gura sa mergem miercuri la dr si sa vedem ce spune si ea. Eu va dati seama ca sunt foarte necajita, dar incerc sa ma tin tare si sa fiu optimista.. Am mai trecut printr-o mare teama atunci cand a avut febra mare si stiu ca Dumnezeu nu ne lasa la greu.. Insa e greu sa iei o decizie, dar sper sa o luam pe cea buna.

la fata mica, hai ca poate trece de la sine, si nu e de operat!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
citat din mesajul lui alina_anto

Imi pare tare rau sa aud ca Sara ta are probleme. Am observat ca puiul tau are un picut nasucul umflat si m-am gandit la asta, dar am sperat sa fie doar poza facuta mai ciudat.
Iti doresc multa multa sanatate la puiuc si tie , si multa rabdare. Bafta multa la doctor si sa ne tii la curent. Sper sa se rezolve cat mai repede problema si sa nu fie grava.
Te si ma gandesc la tine

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, dar eu stiam ca hemangioamele scad la copii, nu cresc, dar recunosc ca n-am studiat prea mult problema. Desi si Raducu are unul superficial pe pleoapa dreapta. Dar la el abia se vede, e superficial, ca o pata roz, ca o vascularizare mai bogata a zonei. Neonatologul si pediatra mi-au zis amandoi ca trece sub un an.

Eu sper ca si la Sara va scadea de la sine si nu e cazul de operatie. Pupic pe nasuc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cleo, asa e! Si eu m-am gandit ca trebuie sa iesim dar chiar era mult pt ea, 4 ore jumate numai dusul. Sa dea Domnul sa fim sanatosi si mergem la hramul din octombrie.
Abia astept sa iti vad si eu rochitza. Cea de pe site e supeeeerba

Simonacip, faine sandale ti-ai luat, sa le tocesti sanatoasa. Reallaura,si tu la fel

Magnetism, eu am alaptat de multe ori afara. Imi pun un scutec de finet pe umar si apoi alaptez.

Getuta, bine ai revenit. Tare fain Bogdanel la baita

Alina_anto, multumesc de urari… Draga de tine, te cred ca esti necajita… Sa dea Domnul sa treceti cu bine si peste asta.. Tin pumnii pt miercuri

Fecian, ma bucur ca esti mai bine.. Sa stii ca si Stefana mea a avut nopti din astea… Dar acum e mai bine.

Noi am avut o noapte tare buna, Slava Domnului… in cateva ore mergem sa facem vaccinul de 2 luni, am niste emotii…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

Alina, dar eu stiam ca hemangioamele scad la copii, nu cresc, dar recunosc ca n-am studiat prea mult problema. Desi si Raducu are unul superficial pe pleoapa dreapta. Dar la el abia se vede, e superficial, ca o pata roz, ca o vascularizare mai bogata a zonei. Neonatologul si pediatra mi-au zis amandoi ca trece sub un an.

Eu sper ca si la Sara va scadea de la sine si nu e cazul de operatie. Pupic pe nasuc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

si pui de andreap are unul mare, pe toata coapsa. Si tot asha, asteapta sa se absoarba.

Si o piticania unei amice are unul in creshtetul capului.

hai, curaj, Levente este un dr bun, iti va da cea mai buna solutie.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

A venit Bogdan mai devreme de la servici si – fiindca tocmai terminasem cu alaptatul – i l-am dat pe Daviducul sa-l tina si el in brate cand bebe e multumit si fericit, sa se poata crea si intre ei o legatura sufleteasca mai puternica, fiindca altfel Bogdan saracul sta cu el numai cand zbiara sau dimineata cand trebuie sa dorm eu si el tb. sa se pregateasca si pentru servici…

Fetelor, eu mi-am comandat de pe amazon un www.amazon.de/DIDYMOS-Babytragetuch-Modell-Eva-Gr-7/dp/B000SCYKQ0/ref=pd_sbs_by_6" target="_blank">WRAP ca sa-l pot purta pe bebe cu mine prin casa si pe afara... Sa vedem daca oi fi in stare sa-l leg, cica exista cursuri pentru asa ceva, sunt f. multe metode de a-l lega si de a-l purta pe bebe, au si un CD cu instructiuni de folosire, sper sa ma descurc...

fecian, bine-ai revenit din lumea puseurilor!! Am citit povestea si m-a incantat ca o povestire buna (short story).

alina_anto, bafta multa, fata draga, sa se rezolve cumva cu hemagiomul ala! Tinem pumnii Am si eu o prietena care are multe din astea pe corp, nu sunt grave.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput