Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Getutza, dulce puiul la baie.
Dar pe spate cum il speli, nu se loveste de formele alea?

Socrate se zice ca bbicii se linistesc dupa botez...imi pare rau de voi ca va chinuiti...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui socrate

Buna fetelor, la multi ani Alysh!

Ne-am intors de la tzara ieri. Se pare ca
DE o saptamana, adica de la botez zici ca l-au schimbat...in ceva mai rau.
Tzipa, urla, plange si mai noi se trezeste noapte la 2-3 tocmai cand se obisnuise sa se trezeasca la 5.

A tras aseara o tura de urlete de m-am speriat. Azi vad ca e mai bine. Noi suntem varza, terminati.

Diseara ma duc la farmacie sa iau Debridat ca poate il mai ajuta la stomacel. dimineata facem gimnastica ca sa elimine gazele altfel plange cat il tin plamanii.

Daca mai aveti postarea cu puseele de crestere, mai puneti odata informatia, ca nu imi dau seama ce poate fi.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

cred ca e puseul de 3 luni, asta tin minte ca e urmatorul, si Edvin e putin mai mare ca Mara.
Welcome bec, vecino!! ne mai bantuim pe afara, da?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumesc mult fetele mele dragi. Cum dimineata le-am numit pe fetele cu prima runda de urari, acum le pup si multumesc din suflet Simonix, Melly, GAbitzam, Getutza, Socrate. Sunt f emotionata de atatea urari!!!!

Ce duuuuuuuuuuulce, pui de Getutza!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Pe spatic il spal in felul urmator : tati il tine de spate+capusor, iar eu de fundic si picioruse, si cu o mana il spal peste tot... toata actiunea se petrece deauspra vanitei... adevarul e ca nui prea place partea asta, ca sta in aer...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh, poze de la botezul lui Vladutul tau ai pus pe undeva?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
citat din mesajul lui YLARI

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Ylari, noi piata in supermarket numai cu bb o facem, de cand avea o luna! Mergem cu carutul, pun si o paturica pe el cand trecem pe la lactate...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea de aseara.
Laura, eu ma gandeam sa o iau in marsupiu, credeti ca ar fi ok??? Eu tot nu m-am lamurit cu marsupiile astea, sunt ok ptr bebelaci, sau ii obosesc prea mult?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Noi am fost o singura data in Cora si am mai merge dar deocandata suntem cam stramtorati ca abia am scapat de botez, sambata acum am avut si o nunta.....Cand mergem la supermarket cheltuim o gramada de bani, asa ca pana ne revenim luam ce mai avem nevoie de pe la magazinele din cartier. Deci nu e nici o problema cu bebelul in supermarket. Sau eu n-o vad. Cat despre marsupiu….dr mea a zis ca nu e nici o problema sa il folosesc, chiar daca nu isi tine bine capul…o sa si-l tina pana la urma. Asta mi-a zis acum o luna…….deci, foloseste-l fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele..bb doarme, pe mine m-a sculat SIs cu telefonul...Merci SIs..si apoi se grabea sa-si termine Sana. Ntzntzntz

Am fost azi la un magazin unde am gasit o super rochita, un albastru, turbat asa, si cu pietre aramii la baza gitului (de fapt bentitza era mai mult pe umeri asa, descria un semicerc pe umeri) si sub sini la fel, pietre mari dreptunghiulare..Era super. Nu stiu cum am bagat-o pe mine ca de scos n-am mai reusit. Nici s-o inchid la fermoar pina sus, nici s-o dau jos. Bb incepuse sa se smiorcaie, eu transpirasem toata..pina n-am chemat vinzatoarea s-o traga d epe mine nu am rezolvat..Si rochia era L, cea mai mare masura, dar ce sa fac...se vede treaba ca pe linga burta am ramas si lata in spate..Oof, mama ei de sunca..

Getutza, ti-am admirat puiul la baica
Alysh, da vrem pozici d ela botez...!!
Cleo, ce putin mai ai si tu pana la nunta...
Simonix , da-mi mie laptele tau, ma bag eu, promit ca ma si mulg daca va fi nevoie, numai "teleporteaza-l"(vorba lui Cleo) cumva ..SI Mateiut papa mai mult zilele astea,c red ca e puseul de 3 luni..Hmm

Eu abia astept diversificarea fetelor, parca nu mai am liniste..Si sa vezi atunci nebunie...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh
LA MULTI ANI, draga noastra, o viata plina de bucurii, noroc, sanatate maxima, fericire cat cuprinde si realizarea tuturor dorintelor tale!!!!!

Neata , fetele, adica mai la pranz asa… Azi m-a ajutat Mutti sa gatesc (mi-a maruntit legumele), in timp ce eu am stat cu Daviducul pe perna de alaptat in poala pana simteam ca-mi plezneste vezica… Acum am terminat masa de pranz si sunt transpirata de zici ca am prasit 3 campuri Oribila e canicula asta, Isuse! Sa vina odata ploaia, sa curga siroaie… dar nu-i speranta inca vreo 3 zile…

Mai, ce de sandalute frumoase v-ati luat voi. Eu port de obicei sabotei colorati (am toate culorile, verzi, roz, mov, turcoaz etc.), dar acum nu am incercat sa ma imbrac decat cu ultima pereche de pantaloni purtata si in sarcina, altceva de dinainte de sarcina stiu sigur ca inca nu ma incape si atunci nu ma risc, sa nu dau in depresie… asa ca la pantalonii aia imi iau doar niste pantofi mai rapciugosi, asa, momentan oricum nu simt nevoia sa ma aranjez…

Simonix, chestia cu pleoscaitul o stiu si eu, ma trezeste la fiecare 10 minute cateodata Eu pt. reducerea laptelui puneam comprese reci pe san imediat dupa alaptare, a avut ceva efect…

Getutza, bine-ai revenit! Ce scump e Bogdanelul la baita, ce zambete trage si ce pedaleaza el la greu in apa!!

socrate, sa treaca repede manifestarile astea! Eu am ajuns la concluzia ca e suficient sa stim ca are un puseu sau ca-l doare burtica, pe mine asta ma ajuta sa suport mai bine plansetele si zbieretele… oricum nu am cu ce sa-l ajut, am constatat ca picaturile Sab simplex nu au nici un efect, cu bilutele homeopatice Bella Donna ma enerveaza ca-i tot cad din gura si nu i le pot pune cum trebuie si tot asa. Asta e, o data pe zi zbiara si el, ce sa faca…

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miss, si eu o luna de zile m-am imbracat cu aceeasi fusta/bluza si cu niste sandalute mai vechi care erau de aruncat.Le-am aruncat dupa aia...nu te deprima, ca burta scade singura vizibil. Chiar daca ramane sunca...se aseaza altfel.
Alysh, subscriu, vrem poze cu Vladutu de la botez!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Fetitzele din Bucuresti Bagam o intalnire in vreun parc ceva?
Una in august, una in septembrie cand vine Simonix HA?
care se baga?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput