Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

IAR S-A TREZIT BUBURUZA IN URELETE!

NUUU MAAAI POOOTTT!!!!

Helene, eu ii pun ulei rafinat de masline - o linguritza de-a ei.

Cat despre urlete, nu stiu care-i motivul - si eu sper sa fie dintzii si sa iasa odataaaaaa !!!!

Ema, hmmm, cam "subtire" la shopping; m-asteptam ca cel putin 5 produse pt tine si hainutze + jucarii (fara numar) pt Milan.

Lala20 , am zis eu mai devreme ca nu-i chiar un motiv de lauda cum am dezbracat Dra de onoare, dar merita traita experienta!

Stoisor, succes cu dieta cu supa de varza - mie mi se face rau numai cand ma gandesc.

Maine o sa fiu zombi si fi'mea o sa ma ia de proaspata!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana cand se trezeste asa incearca un gel de gingii sau la noi a functionat de minune 1 ml de Nurofen
Andrei s-a trezit asa 4 nopti cu 2 saptamani inainte sa erupa dintisorii , adica exact cand au urcat prin gingie .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

fetelor frumoaselor, am o intrebare: eu sunt singura zuza care de pe la 4 luni si jumatate nu mai sterilizeaza biberoanele (la indicatia pediatrei)? oare gresesc? voi cum procedati? pana cand le-ati sterilizat/le mai sterilizati?

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

haideti la o .. eu am asezonat-o cu niste frisca ca-s micuta rau .. da' lasa ca slabesc io .. o sa fiu iar ca in pozele alea!!

roxanica e mai ok la gust uleiul refinat decat ala extravirgin????

lala multumim de pont. o sa-i dau si eu panadol (e bun??) si calgel cand se mai trezeste in urlete ..

miutza nici miri nu le mai sterilizeaza. le spala cu apa cat se poate de fierbinte si cu detergent, asa spunea ea.

stoisor eu zic ca o sa reusesti sa le dai jos. mai ales daca faci si bazin in fiecare zi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Miutza, nu nu esti singura care nu mai sterilizeaza biberoanele. Spalam cu detergent de vase si peria de bibe si gata!

Fetelor, sa nu va fie cu suparare, dar as scrie si eu ce stiu/am invatat referitor la niste subiecte care de dezbat acum.

1. Legumele nu se amesteca cu fructe doar ca sa le accepte bebe. Stiu ca in disperare de cauza iti vine sa incerci orice, dar va garantez ca nu exista bebe mort de foame, asa ca mai bine i-ati lasa sa manance legumele singure, cu gustul lor de legume atunci cand au ei chef si sunt pregatiti.

2. Cu glutenul asa e cum zice LalaD. Eu m-am 'aruncat' la 6 luni si i-am dat 2 zile biscuiti de bebe cu gluten, iar apoi am stat si m-am cugetat si am hotarat sa stam pana la 8 luni. Pt. ca Markus are teren atopic si mai bine evitam tot ce se poate la Mathias.
Asa ca noi combinam fructele si legumele, ca sa fie mai satioase, cu faina de orez preparata. Care e ok, fara gluten, si o accepta bebe bine.

Miri, si noi ne trezim mai nou de 2 x pe noapte. Orele difera, fie la 12-01 si la 4-5, fie la 2-3 si la 6-7. Care e de fapt, dimineata, hihihi, dar asa bine m-a obisnuit copilul cu somn pana la 9 (amandoi dormim pana la 9), incat sunt tare revoltata daca sunt trezita inainte de aceasta ora
Spune-mi, te rog, ca o sa am si eu (ca tine) puterea sa ma trezesc la timp, sa pregatesc copilul mare pt. gradi, sa ma imbrac, sa ma machiez, sa-mi beau cafeaua fara de care nu functionez, sa duc copilul la gradi si sa ajung la 8 la scoala vai, acuma mi se pare ceva taaaaaare greu! Dar asa cum tu mergi pe 5 la lucru, oi putea ajunge si eu pe 8.
BTW, fetele care lucrati deja, la ce ora va treziti dimineata?

Revin, cred ca cineva a facut kaki.

Markus vine azi acasa, URAAAAA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai era un punct 3.

Am vazut prin diverse poze de clopotei incercari de prima papa. Ce am remarcat la unele a fost ca morcoveii (ca aia-s primii cam la toata lumea, nu?) erau asa, mai....bucatele. Adica nu perfect pasati, ca o pasta. Eu cred ca si asta e o cauza a refuzului de a papa. Stiti cum e mancarea la borcanele PERFECT PASATA. Pai stiu ei de ce o fac asa. Pt. ca asa le trebuie bebeilor la inceput. Numai dupa 8 luni (sau chiar mai incolo, va spun eu din experienta cu un mare sclifosit in ale mancarii) accepta bebeii bucatele.

Gata. Sper din suflet ca nu am suparat pe nimeni, dar consider ca daca cred ca pot da un sfat bun, e bine sa-l dau.

Pupici si mai vin, ca sunt singura cu bebe pana dupa-masa cand vine sotul cu Markus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven eu ii dau perfect pasati si tot nu papa ...

am fugit in parc .. revin pe la 1 si cceva.

pupicei

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Cum se vorbea despre copii care se trezesc noaptea ne putem lauda si noi cu 2 sau chiar 3 treziri pe noapte.Abia astept sa mai creasca si sa se mai linisteasca putin.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

GRATIELA ti-am admirat copilasii.Chiar daca nu seamana sunt superbi amandoi.Sper sa aveti timp cand veniti la Paris sa ne vedem la o cafea.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

MIRI nu trebuie sa te simti vinovata chiar daca mai gresesti uneori.E normal si nu cred ca cineva se asteapta sa faci totul perfect.Pupici si distractie placuta la Londra.

poze albert

Mergi la inceput